Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 126 beoordelingen voor Fito Aqua Bleu Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,8
    Kamer
    8,6
    Maaltijden
    8,6
    Vakantie algemeen
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,7
    Prijs/kwaliteit
    8,8
    Ligging
    9,1
    Schoonmaak
    9,1
    Personeel
    9,5
    Kindvriendelijkheid
    7,5
    Zwembad
    9,0
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      4,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hele hartelijke ontvangst met welkomst drankje en een kleine attentie bij vertrek.We hadden een kamer met perfecte ligging. Dichtbij het strand, uitzicht op zee, en zwembad. Wel misten we wat stopcontacten. Er was er eigenlijk maar 1 vrij. De badkamer was ruim genoeg maar zonder plankjes om wat spulletjes op te zetten. Het ontbijt was voldoende maar sober en niet heel veel variatie. Toen wij hierover een opmerking plaatsten kregen we te horen dat het seizoen afgelopen was. Dit mag natuurlijk geen excuus zijn . Bij een eventueel volgend bezoek zouden we echter absoluut weer dit hotel boeken!
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    3. Door:
      Elly
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We kregen een gratis update van de accommodatie, na het verzoek voor een andere kamer. De eerste hotelkamer bevond zich in het hoofdgebouw op de 1e verdieping en was heel erg klein met een erg kleine badkamer. Na de gratis upgrade kregen we een prachtige ruime kamer met gerenoveerde badkamer. Wij waren hier erg blij mee! Zeer vriendelijk personeel. Het ontbijt was prima, eenvoudig en jammer dat de gebakken eieren koud waren.
    4. Door:
      E. Beekmans
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Groep
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Al eerder geweest en daarom opnieuw bewust geboekt. Fijne appartementen op een prima locatie. Enkele kilometers buiten Pythagorion maar erg dicht bij het strand. Hotel ligt vlak bij het vliegveld maar door het beperkte aantal vluchten en het spectaculaire zicht op aankomende/ vertrekkende vliegtuigen, alleen maar leuk en niet hinderlijk.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Alles prima maar een groot minpunt vind ik de grootte van kamer en badkamer. Erg vercelend dat ee niet een normale kledingkast aanwezig was. Alleen een rek met lades. Hee romnelig wordt het want een nomale koffer kan je niet eens kwijt. Voor deze prijs is het karig. Het was heel schoon en heel vriendelijk personeel. Ontbijt ook goed.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    7. Door:
      JvdP
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het resort is schitterend heeft mooie accommodaties en ligt dicht bij strand. Er is een restaurant op het resort met goed en lekker eten. Het personeel is bijzonder aardig.Op het strand bij het resort is strandtent met bediening tot aan je zonnebed.
    8. Door:
      Ons plekje.
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      6,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Precies wat wij zoeken!
    9. Door:
      Wim Vinke
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super verblijf , mooie ligging , nette huisjes , vriendelijk personeel , ontvangst ook zeer gast vrij , ook gemoedelijk allemaal ( kregen klein flesje Ouzo toen we uitcheckte . Zwembad ook schoon , fijne lig bedden zowel bij strand als zwembad. 2 minpuntjes : ontbijt mag wat uitgebreider en een kleding kast op de kamer zou ook erg handig zijn , verder alles Top , Tip: huur een auto , alles prima te doen , goede wegen , en je ziet meer van het prachtige Samos. En alles betaalbaar , dat viel ons reuze mee
    10. Door:
      RondB
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      10,0
      Kindvriendelijkheid
      5,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Gerenoveerde kamers zijn schitterend geworden!
    11. Door:
      Saskia
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtige accomodatie!
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer tevreden, in eerste instantie dacht ik wat klein, maar ach wat heb je nodig aan ruimte, dus gewoon mooi, prima, netjes en schoon. Service qua schoonmaak en handdoek service waren top.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,8
      Kamer
      10,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prachtige locatie, personeel is erg gastvrij en behulpzaam, ontzettend zuiver.
    15. Door:
      Anne-Marie
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Voor de vierde keer verbleven wij in Fito aqua blue resort, het is voor ons thuiskomen. Alles is daar tot in de puntjes geregeld. Niets is te veel.!!! Het ontbijt is perfect. Wij komen zeker terug.!!!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)