Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 27 beoordelingen voor Appartementen Electra ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,5
    Kamer
    8,8
    Vakantie algemeen
    8,8
    Overige faciliteiten
    8,4
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    Ligging
    8,0
    Personeel
    8,5
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het is vanaf dit appartement wel even lopen naar Pythagorion (30 min) en het strandje in de buurt(10 min). Dat strand je is zeker de moeite waard en beter dan het strand in Pythagorion. We gingen altijd lopen naar Pythagorion, waarna we de taxi terug namen.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig mooi appartement. Schoon netjes mooi zwembad alleen ons bed lag niet zo goed. En je moet in het bezit zijn van een vervoersmiddel want je zit overal te ver vandaan...zoals strand winkels en restaurantjes. Maar een heel mooi uitzicht
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      4,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi appartement. Zeker voor Griekse begrippen. Dubbele badkamer!!!!!! Goede airco. Helaas minimale verduistering. (eigenaar gaf aan dat verduisteringsluiken niet geleverd waren. Zonmder vervoer ben je wel volledig geisoleerd van tavernes en supermarkt.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super mooi appartementencomplex. Je wordt heel vriendelijk opgevangen door de eigenaar. Ook wordt je kamer elke dag schoongemaakt en krijg je om de 3 dagen nieuwe handdoeken. Het is dat wij nooit 2x naar dezelfde bestemming gaan maar anders had ik het wel geweten. Echt een aanrader.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig gerenoveerd appartement , met een moderne inrichting! Heerlijk schoon, met shampootjes, royale handdoeken, voldoende bestek enzo, lekkere bedden en prima balkonnetje! Zwembad is groot schoon. Poolbar was wat ongezellig... Het ligt te ver buiten Phytagorion om steeds te lopen, auto is echt een aanrader! Trouwens ook nodig om te genieten van de diverse baaitjes op Samos!
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wat een heerlijke plek om te verblijven, alles is helemaal nieuw. Het personeel is superlief. Je kamer wordt niet alleen schoongemaakt, maar ook opgeruimd door een hele lieve Griekse vrouw. Top locatie, heerlijk zwembad, heerlijke douche, kleinschalig, heerlijk rustig. Het enige minpuntje dat ik zou kunnen bedenken is dat er geen goede verduisterende gordijnen zijn waardoor het om 6:30 uur al heel licht is in de kamer. Het personeel kennende gaan ze daar absoluut nog iets aan doen.
    7. Door:
      Maarten
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      In een wordt geweldig. Super schoon. Prachtige ligging Mooi appartement. Centraal gelegen. Lieve eigenaar. Kortom, top👍👍👍
    8. Door:
      Henk
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Uitstekende gerenoveerde appartementen in een klein complex met een groot zwembad. Prima bedden voor Griekse begrippen en iedere dag schoongemaakt. Ligging ook perfect, 's ochtends schaduw op je balkon is wel lekker. Het gaat er allemaal heel relaxed aan toe, echt een plek om bij te komen. Auto/scooter huren is een noodzaak, want je wilt toch ook meer van het eiland zien.
    9. Door:
      Monique
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Appartementen alles is aanwezig, netjes en schoon maar wel erg klein. Ik zelf had een beetje moeite met het harde bed en wat kleine bed, maar komt omdat ik zelf een heel fijn bed en breed heb. Balkon ook klein en meteen naast de buren, dus weinig privacy. Heerlijk zwembad met bar voor drankje en ontbijt of iets anders lekkers. Vriendelijk personeel. Ik raad aan om auto te huren, sowieso om het eiland te verkennen maar het appartement ligt ook een eindje van pythagorion af.
    10. Door:
      Nadia
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima appartement. We hadden een mooi uitzicht over het zwembad, de zee en de bergen. Het appartement is mooi afgewerkt, nette douche, balkonnetje en een klein keukentje met koelkast. Ook het zwembad is mooi schoon met goede ligbedjes. Elke dag werd de kamer schoongemaakt en er wordt zelfs voor je afgewassen. Vriendelijke mensen! Enigste minpuntje vind ik dat je moet betalen voor de airco. Verder toplocatie! Er vlak naast zit een auto/scooter verhuur dus dat is ook handig. Hou er wel rekening mee dat je iets boven Pythagorio zit dus als je geen auto of scooter hebt is het een flinke wandeling naar beneden.
    11. Door:
      Rolf uit Middelburg, periode 22 tm 29 juli 2019
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima appartement, we hadden zelfs twee badkamers/toiletten. Volledig opgeknapt op een paar schoonheidsfoutjes na. Gezellige familie/personeel. Eten heb ik niet beoordeeld, alleen ontbijt gedaan, vrij eenvoudig. Prima zwembad, bar pool stelt niet veel voor.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer mooi appartement, vriendelijke medewerkers en al met al een mooie plek om de vakantie te vieren.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      -
    14. Door:
      Gerben
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijk appartement op een uitstekende locatie. Mooi zwembad bij appartementencomplex! Minpunt: je kunt niet met pin betalen bij de eigenaar van het appartement dus let op dat je voldoende contact geld bij de hand bij vertrek naar huis.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig gerenoveerd, schoon voor herhaling vatbaar. Door omstandig heden was de poolbar gesloten. Tip zet op iedere kamer een fles water.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)