ma 04 mei 2020 -  8 dagen -  met 2 personen -  Logies
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 34 beoordelingen voor Appartementen Electra ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,5
    Kamer
    8,7
    Vakantie algemeen
    8,8
    Overige faciliteiten
    8,3
    Prijs/kwaliteit
    8,6
    Ligging
    8,1
    Personeel
    8,5
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie 2 kamer appartement met prachtig uitzicht. We hebben ontbijt bijgeboekt en het was heerlijk om iedere ochtend bij het zwembad te ontbijten.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prima appartement. Ligt wel wat ver van het centrum. Maar een flinke wandeling is goed voor je conditie.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een prima appartement. Wij zaten in de studio. Keken in de verte op de zee en je had een mooi uitzicht. In de ochtend had je geen zon op je balkon. Maar wel in de middag, avond. Dit voor degene wie dit belangrijk vinden. Heb er zelf weinig gezeten. Ontzettend schoon complex, grandioze douche, bedden beetje aan de harde kant maar dat is persoonlijk. Zwembad heb je altijd voor jezelf. Het is er erg rustig en het ligt iets verder van het plaatsje vandaan. Je hebt wel een auto nodig. Dit omdat de weg die naar Pythagorion loopt langs de weg is. Vooral in de avonduren niet echt prettig. 1 x ontbijt daar genomen. Er is daar voor de rest geen restaurant. Wel een zwembadbar. Maar die oogt niet echt gezellig. Maar genoeg mogelijkheden en gezelligheid in het centrum.
    5. Door:
      Dirk
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Geweldige accomodatie. Mooie ligging buiten het dorp maar met de huurauto kun je overal eenvoudig komen. Zeer aardige eigenaar. En je kunt er tegenwoordig ook ontbijten. Heerlijk. Enige kleine punt van aandacht zijn de bedden. De matrassen zijn nogal aan de harde kant. Maar verder een top appartement.
    6. Door:
      Rob
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De ligging van het complex ligt buiten het dorp. De materialen gebruikt voor de renovatie zijn prima en leveren een lichte kamer. Via een pad even voorbij de autoverhuur, kun je via een vrij rustige wandeling de berg af en langs de kust naar het dorp lopen. Terug lopen was wat zwaarder maar met een beetje conditie prima te doen. Wij hadden een studio geboekt. Wat iets tegenviel was de ruimte van de keuken gedeelte, het minimale keukengerei en de plaatsing van de wasbak. Bij opnieuw boeken van de locatie zouden wij voor een tweekamer appartement kiezen. Voordeel was wel nu vaker uit eten. De service en vriendelijkheid van eigenaar en personeel bij vragen en oplossing een 10. Het zwembad prima voor de afkoeling na een warme dag.
    7. Door:
      Peter en Shirley
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi gerenoveerd appartement.Te ver om naar pythagorion te lopen .Dus zelf voor vervoer zorgen of taxi bellen.Eigenaar kent amper Engels dus een leuk contact kan je vergeten.Bar zou wat gezelliger kunnen als er een enthousiaster iemand zou staan.Heerlijk zwembad.Alles super schoon.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het is vanaf dit appartement wel even lopen naar Pythagorion (30 min) en het strandje in de buurt(10 min). Dat strand je is zeker de moeite waard en beter dan het strand in Pythagorion. We gingen altijd lopen naar Pythagorion, waarna we de taxi terug namen.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig mooi appartement. Schoon netjes mooi zwembad alleen ons bed lag niet zo goed. En je moet in het bezit zijn van een vervoersmiddel want je zit overal te ver vandaan...zoals strand winkels en restaurantjes. Maar een heel mooi uitzicht
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      4,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi appartement. Zeker voor Griekse begrippen. Dubbele badkamer!!!!!! Goede airco. Helaas minimale verduistering. (eigenaar gaf aan dat verduisteringsluiken niet geleverd waren. Zonmder vervoer ben je wel volledig geisoleerd van tavernes en supermarkt.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super mooi appartementencomplex. Je wordt heel vriendelijk opgevangen door de eigenaar. Ook wordt je kamer elke dag schoongemaakt en krijg je om de 3 dagen nieuwe handdoeken. Het is dat wij nooit 2x naar dezelfde bestemming gaan maar anders had ik het wel geweten. Echt een aanrader.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig gerenoveerd appartement , met een moderne inrichting! Heerlijk schoon, met shampootjes, royale handdoeken, voldoende bestek enzo, lekkere bedden en prima balkonnetje! Zwembad is groot schoon. Poolbar was wat ongezellig... Het ligt te ver buiten Phytagorion om steeds te lopen, auto is echt een aanrader! Trouwens ook nodig om te genieten van de diverse baaitjes op Samos!
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wat een heerlijke plek om te verblijven, alles is helemaal nieuw. Het personeel is superlief. Je kamer wordt niet alleen schoongemaakt, maar ook opgeruimd door een hele lieve Griekse vrouw. Top locatie, heerlijk zwembad, heerlijke douche, kleinschalig, heerlijk rustig. Het enige minpuntje dat ik zou kunnen bedenken is dat er geen goede verduisterende gordijnen zijn waardoor het om 6:30 uur al heel licht is in de kamer. Het personeel kennende gaan ze daar absoluut nog iets aan doen.
    14. Door:
      Maarten
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      In een wordt geweldig. Super schoon. Prachtige ligging Mooi appartement. Centraal gelegen. Lieve eigenaar. Kortom, top👍👍👍
    15. Door:
      Henk
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Uitstekende gerenoveerde appartementen in een klein complex met een groot zwembad. Prima bedden voor Griekse begrippen en iedere dag schoongemaakt. Ligging ook perfect, 's ochtends schaduw op je balkon is wel lekker. Het gaat er allemaal heel relaxed aan toe, echt een plek om bij te komen. Auto/scooter huren is een noodzaak, want je wilt toch ook meer van het eiland zien.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)