ma 10 mei 2021 -  8 dagen -  met 2 personen -  Logies
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 26 beoordelingen voor Appartementen Villa Themos ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,5
    Kamer
    8,6
    Vakantie algemeen
    8,7
    Overige faciliteiten
    8,2
    Prijs/kwaliteit
    8,6
    Ligging
    8,5
    Personeel
    8,7
    Zwembad
    8,3
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      6,0
      Het is jammer dat er niet gegeten kan worden, al waren het maar kleine snacks. Voor de rest alleen maar lof.
    2. Door:
      john Boin
      Periode:
      september 2020
      Gezelschap:
      Anders
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      7,0
      alleen de weg naar boven is stijl. Cora is erg behulpzaam
    3. Door:
      J&W
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      7,0
    4. Door:
      Cindy
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Anders
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      9,0
      Het ligt er zo mooi op die rots!!😍 En dichtbij het dorp. De eigenaresse Dora en haar moeder zijn schatten. Zo lief en behulpzaam. Kleinschalig dus top!!!👍🏻
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      9,0
      Voelt als thuiskomen, het uitzicht is geweldig, lekker rustig, en Dora is een geweldig lieve gastvrouw, die alles zal doen om je een fijne vakantie te bezorgen
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      6,0
      Prima appartement voor Griekse begrippen. Ligt op 5 min lopen van een mooi strandje in een baai waar ook 2 restaurants zitten. En op circa 15 min lopen van het centrum van Kokkari zelf. Zwembad zat heel veel chloor in, en gaf ook blauw af, hier zou wel iets aan gedaan kunnen worden. Broodjesservice is fijn, die hangen s`ochtends aan je deur. Wij hadden airco en die deed het prima. I.v.m. corona was er aangegeven dat er minder zou worden schoongemaakt etc. Maar dit is nu slechts 1x gebeurd in een week. Dus ook maar 1x schone handdoeken. Ik snap dat ze de contacten willen beperken, maar het is dan niet erg hygiënisch 1x de handdoeken te wisselen in een week. En die heb je hard nodig want als je gedoucht hebt kun je de hele badkamer dweilen omdat een normaal douchescherm niet te koop is in Griekenland. Verder ook redelijk wat kleine defecten. En daarmee komt de omschrijving op de website en de foto`s niet helemaal overeen met de werkelijkheid. Allemaal kleine dingetjes waarvan ik me dan afvraag waarom ze dat niet in orde maken.
    7. Door:
      Greet
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Fijn appartementencomplex met lieve gastvrouw. Schoon, ruim appartement. Fijne bedden! Bar en zwembad met ligbedden aanwezig. Er is een broodservice. Vlakbij heerlijk strand en 15 minuten lopen vanaf dorp.
    8. Door:
      Anna
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Villa Thermos is een keurig onderhouden en een schoon appartement. Het is een familiaire accommodatie, wat het heel persoonlijk maakt als er vragen zijn. Verder houden de eigenaresse Dora en haar moeder zich op de achtergrond en hadden we alle privacy. Iedere avond is de bar even een paar uren open voor een drankje en de Griekse gastvrijheid van een lekker hapje. Indien gewenst belt Dora de eetbezorgdienst. Via Sunweb`s `Saskia` was het heel eenvoudig om excursies met vervoer of een auto te huren en de bushalte is ook bijna voor de deur. Het is een vakantieadres waar de rust gewaarborgd is! De airco op de kamer voor slechts 6 euro per dag en de service dat iedere ochtend het bestelde warme brood om 7 uur aan de deurkruk hing maakten het alles compleet tot een heerlijke vakantie op een prachtig Samos.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      8,0
      Wij komen al jaren bij Villa Themos en het is het meest perfecte wat bij ons past. Een heel aardige/behulpzame eigenaresse Dora. Kleinschalig en vlak bij het mooi en gezellige Kokkari. Ook m.n. Dit jaar ondersteuning van Saskia van Sunweb via de WhatsApp is super
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het zijn mooie appartementen,het zwembad is wat aan de kleine kant maar heel erg schoon met fijne ligbedjes. Dit complex ligt net even buiten het dorpje maar dat is slechts op 10 minuten loopafstand. De eigenaresse is super aardig en heel erg behulpzaam. Broodjes voor ontbijt kan je bij haar bestellen en worden dan s morgens aan je deur gehangen.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het was geweldig. Alles was goed; had graag voor alles een 11 gegeven
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het is een kleinschalig appartementencomplex waar alleen Nederlanders komen. Om bij de appartementen te komen, moet je een steile helling oplopen. Niet geschikt voor mensen die slechter ter been zijn. De broodservice is heel handig, elke morgen hangt het brood aan je deur. Je betaalt tussen de 0,60-1,20 euro voor een broodje of brood. Zwembad is prima, niet echt geschikt voor kleine kinderen. De bar gaat elke dag open tussen 17:00-20:00 uur waar dan de lieve eigenaresse Dora achter de bar staat. Echt een schat van een mens, met een grote gunbaarheidsfactor. Kokkari is een ontzettend leuk plaatsje, met veel restaurants. Je loopt daar in 15 minuten naar toe, dus prima voor in de avond met wandeling erbij. De kamers zijn basic, maar je hebt alles wat je nodig hebt. Airco los bij te boeken. Rechts op 5 minuten lopen ligt een ontzettend mooi kiezelstrandje (Lemonaki Beach), prachtig en lekker eten! Wij hebben een geweldige vakantie gehad, met dank aan Dora en de leuke excursies die we gemaakt hebben!
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    15. Door:
      Maaike Oostenrijk
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Hele mooie, verzorgde accommodatie. De appartementen zijn gerenoveerd en erg mooi. Broodjesservice is erg fijn. Prima ligging ten opzichte van centrum en strand. Meerdere baaien op loopafstand en een beachclub op 15 minuten wandelen. Kokkari heeft een erg sfeervol en gezellig centrum. De eigenaresse Dora is erg vriendelijk en zeer klantgericht. Barretje bij de accommodatie dat rond 1700 uur open gaat. Na een dagje strand gezellig om daar een drankje te doen. Wij hebben 3 dagen een auto gehuurd, mooi eiland en genoten van de diversiteit van het eiland. Al met al een topvakantie!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)