zaterdag 24 oktober, 8 dagen, 5 personen, Logies en ontbijt

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 28 beoordelingen voor Niki's Village ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,0
    Kamer
    6,7
    Maaltijden
    8,3
    Vakantie algemeen
    8,2
    Overige faciliteiten
    7,9
    Prijs/kwaliteit
    8,1
    Ligging
    8,6
    Personeel
    8,1
    1. Door:
      theo en diny van Rijsewijk
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      prachtig uitzicht verder goede kamer ,geen goede schoonmaak van app .ment slecht matras paar niet schoonmaak ook poepemmmertje niet.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Perfecte locatie, wisselende kamer kwaliteit Het hotel Nikos is gelegen aan de westzijde van de stad en kijkt uit op het marine opleidingscentrum, de stad Poros en het vaste land van Griekenland. Het hotel heeft een goed zwembad en voldoende ligstoelen. In de tijd dat wij er waren waren er geen idioten die ligstoelen met handdoeken reserveerden. Het ontbijt was goed verzorgt en voldoende afwisseld. Precies wat je mag verwachten van een wat kleiner hotel. Het hotel is rustig gelegen. De stad Poros is goed te voet bereikbaar in ca. 15 minuten. De dichtstbijzijnde supermarkt is ca. 5 minuten lopen. Je kunt bij het hotel niet de zee in om te zwemmen. De dichtstbijzijnde stranden zijn ook ca. 5 minuten lopen. De kamer die wij hebben gekregen was aan de zijkant en had een overdekt balkon. Vanaf dit balkon hadden wij zicht op de baai voor het hotel. Onze hotelkamer was ruim en was voorzien van airco. Er waren diverse voorzieningen aanwezig zoals haardrogers, waterkoker e.d. Helaas was er geen wifi in de hotelkamer. Bij de receptie , bar en bij het zwembad was wel enige wifi aanwezig. (Niet al te snel) Tijdens ons verblijf hebben we diverse gasten gesproken en vastgesteld dat er diverse kamers nogal gedateerd zijn. Onze kamer was gelukkig al vernieuwd. Wij raden dit hotel zeker aan.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,4
      Kamer
      3,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Onze 15e Griekse bestemming. Poros wat een heerlijk Grieks eiland . De transfer met taxi en boot er heen prima geregeld door Sunweb. Niki’s Village op 20 minuten lopen van het supergezellige centrum met daar vele goede restaurants. Ontbijt heerlijk en gevarieerd . Openbare ruimtes en zwembad netjes. 2 kamer appartement ruim maar gedateerd en niet schoon. Dus een kanttekening omtrent de schoonmaak van de appartementen .Dit is echt onvoldoende. Oude plakkerige keuken met oude koelkast met vieze zwarte randen. Badkamer verre van schoon. Schimmelplekken op de muren. Wij hebben geen echte schoonmaakploeg gezien. Dames die eerst het ontbijt verzorgde kwamen dit doen. Er is in 12 dagen een keer geveegd/gedweild. Wasbak en bad niet , toilet 1x schoongemaakt. Verschoning bedden en handdoeken was voldoende. Verder heerlijke vakantie gehad.
    4. Door:
      Ineke
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,0
      Kamer
      1,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Zwembad
      7,0
      Ondanks dat er geen hostess was alles kwa reis prima geregeld. Goede opvang op vliegveld, naar ferry en appartement. Vriendelijk personeel . Goed en verzorgd ontbijtbuffet. Openbare ruimtes en zwembad netjes. Wij hadden een 2 kamer appartement op BG. Deze was gedateerd. Niet erg , wij zijn al meer dan 20 x in Griekenland geweest dus weten heus wel dat je het een en ander door de vingers moet zien. Helaas deze keer wel wat meer dan dat. Er wordt niet (goed ) schoongemaakt. Oud en kleverig keukenblok. Met vieze oude koelkast met zwarte rubbers . Kastjes met keukengerei ook niet schoon.Badkamer ook niet. In de 12 dagen dat wij er waren is niet een keer het toilet, wasbak, douche schoongemaakt. 1x geveegd/gedweild. Emmertje naast toilet was verroest gelukkig werd deze wel dagelijks geleegd. Bed regelmatig schone lakens en schone handdoeken op verzoek als je ze op de grond neerlegde. Wij hebben er geen echte schoonmaakploeg gezien. De dames die het ontbijt verzorgen gaan daarna de vele appartementen doen. Omdat er geen hostess op Poros aanwezig is geen melding kunnen doen van de slechte schoonmaak. Hopelijk gaat Sunweb hier wat mee doen gezien er ook in eerdere revieuws melding van is gemaakt. Verder heerlijke vakantie gehad. Maar dit is echt een punt van aandacht. Zo’n slechte schoonmaak hebben wij in al die jaren Griekenland niet mee gemaakt.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Tijdens ons verblijf van 15 dagen hebben we vooral erg kunnen genieten van de fijne tijd @ Niki`s Village. Prima ervaringen opgedaan. Op de heenreis zijn wij op Athene-airport opgevangen door vertegenwoordiger Sunweb, deze bracht ons vlot naar taxi. De chauffeur van de taxi heeft er alles aan gedaan om onze ferry te halen en ons zsm naar Pireus-haven gebracht. We hadden de boot net gehaald. Bij aankomst in Poros staat er wederom een vertegenwoordiger van Sunweb klaar die ons met taxi naar complex bracht. Vanaf complex is het ong 15 min lopen naar Centrum en haven. Wel de nodige positieve punten maar ook enkele negatieve punten ervaren. Positief: - Iedere dag schoon laken is fijn! - Voldoende handdoeken - Fijne badkamer, met regen-douche - Kamer is snel gekoeld dmv airco - Erg goed ontbijt, echt heerlijk - Personeel is zeer (kind)vriendelijk en servicegericht, men belt een taxi zn, denkt mee bij vroeg vertrek en excursies etc - Zwembad schoon en voldoende bedjes - Complex heeft schitterende ligging en uitzicht op Poros-stad. - Service van Sunweb als uitstekend ervaren. Negatief - Matras aan de harde kant, dit werd snel opgelost met een `topper` - Het inventaris van de keuken is veel te summier, nauwelijks pannen etc. - Geen keukenlinnengoed - Schoonmaak beperkt zich tot bijvullen toiletrol en wisselend vuilniszak. - Geen opbergruimte in badkamer - Geen waterkoker aanwezig; dit stond echter wel vermeld op de site. - Geen zwembadfaciliteiten voor onze kids - Het gehele complex is wat gehorig - Keuken blijkt soms gesloten, dit zonder aankondiging - Matige informatievoorziening mbt activiteiten vanuit het complex
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prachtige ligging, alleen hadden wij een appartement aan de achterkant, zicht op gemeente werken. Ontbijt is zeer goed, word steeds aangevuld. Alleen vond ik persoonlijk niet schoon, vooral keukenblok, koelkast was te vies om aan te pakken , deur sluit slecht, en de vloer. De badkamer was gerenoveerd, dames komen wel iedere dag langs , maar er word weinig gepoetst. Bedden zijn wel 1x verschoond , ook de handdoeken. De gast vrouwen zijn zeer vriendelijk. WiFi kan je niet ontvangen op je kamer, alleen bij receptie.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      1,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi complex tegenover de haven met mooi zicht over de stad, de dames van het complex netjes en behulpzaam, wij raden wel aan als je aankomt en naar je appartement gaat dit eerst goed te controleren want wij hadden een zeer smerig appartement, doche was te vies om te douchen, keuken erg smerig, oven, kookplaat en aanrecht te vies om aan te pakken, hebben zelf wat gepoetst. Jammer dat ik geen foto`s kan meesturen, ijskast moest dicht gemaakt worden met een haak en oog heb hier ook foto van. Eigenaren zouden eerst alles moeten controleren of alles netjes was. Wij hadden van tevoren al een mail gestuurd voor een appartement met uitzicht daar wij 3 weken zouden komen, zij konden ons dit niet beloven ondanks dat toch veel leeg stond, volgens ons worden de meeste appartementen gereserveerd voor de Grieken zelf, die in het weekend komen voor een paar dagen. Jammer want Poros is een echte aanrader.
    8. Door:
      henk en jessy
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      nog maar een x beoordeling de vorige staat er nog steeds niet Alles goed aan niki s villange.ontbijt heel erg goed!De dames maria en georgia toppertjes en ze helpen je met alles. Helaas geen info boek over wat je kan zien en doen.De meeste mensen vertrekken dan ook zonder hydra of spetses te hebben gezien.Half uur varen en spetses een uur.Tickets te koop achter porto cafe klein kantoortje Ook dat moet je echt weten. Spiros restaurant aan ze vlakbij niki s heel goed en niet duur een mix grill 9 euro ,En nog veel meer . Er rijd een gratis busje de boulevard langs dat is nieuw en best wel handig.hele lange boulevard en lopen is ook aan te raden.Dan kom je langs skipper cafe aan de haven ook heel goed en niet duur,Nederlands sprekende dame,die je ook veel kan vertellen als ze tijd heeft het is daar druk. OOk een openluchtbioscoop die in juni open gaat .Tegenover skipper cafe er staat diana op. Bootjes naar galatas peleponesos kosten 1 e en duren 5 min Heel leuk om een keer te eten met mooi uitzicht op poros.We zijn er nu 3x geweest en komen zeker terug naar poros Alleen hopen dat er een boot eerder wordt geboekt voor terug die van 4 uur beetje laat na aankomst piraeus gaat je taxi aansluiten in de file voor in en na athene en best een eind naar het vliegveld.Dus bij aankomst weinig tijd inchecken dan best lang op een lopende band en dan controle dan haal je het net.Niet fijn onderweg de stress te hebben .Half 6 is natuurlijk een zeer drukke tijd op de weg
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      10,0
      Het ontbijt was erg goed, voldoende keuze en lekker veel vers fruit. Ook wat extra`s wat niet standaard is voor het ontbijt. Door het latere vertrek was langer op de kamer blijven geen probleem. Wij hadden een kamer`2 hoog achter` met een miniem doorkijkje naar de zee. Badkamer vrij klein met na het douchen waterballet, dat kan best beter. Schoonmaak kan ook beter. Zwembad ligt mooi en heeft voldoende ligbedden. Poros is wel een klein eilandje wat je in een dag rondt rijd.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Maria en Georgia zijn zeer vriendelijke en behulpzame dames. Wij zaten in een studio, maar kregen wel de indruk dat de Hollanders een mindere kamer kregen dan de andere gasten. De kamers werden slecht schoongemaakt.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Superlieve mensen, eenvoudig maar prima ruim appartement, ontbijt prima en uitgebreid voor griekse begrippen, schoonmaak goed. Er is hier en daar wat voeg- en kitwerk wat verouderd is maar vies is het niet. Tip, neem je eigen (reis)föhn mee, de föhn is prima om te drogen maar minder om mee te stylen als je daar behoefte aan hebt. Het zwembad is fijn en schoon, fijne zonnebedden. Barretje bij zwembad voor drankjes en heerlijke salades e.d. Rustig gelegen met uitzicht over het water (niet alle kamers kijken naar zee) naar de stad en niet te groot complex. Huur een fiets voor weinig 50 meter verderop dan ben je sneller op de strandjes of in het stadje.
    12. Door:
      Willem Bloemendaal
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooie ligging, direct aan zee met uitzicht op Poros-stad, speelse indeling van de prima appartementen, uitermate vriendelijk personeel en een zalig ontbijt maken deze vakantie, samen met het prima geregelde vervoer en overnachting in Athene door Sunweb, onvergetelijk. Onze 2e vakantie op Poros in Niki`s Village, en zeker niet de laatste!
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Vriendelijk en zorgzaam( zeer sociaal) personeel. Goed ontbijt, als er wat op was werd het direct aangevuld. De 2 kamer appartement had een zeer eenvoudige keuken, aanwezig was 1 koekenpan, 1 kookpan, 1 vergiet, waterkoker, messen, vorken, lepels, broodplank, 4 grote en 4 kleine glazen, 4 grote borden en 4 kleine borden. Geen broodrooster. Balkon was groot met schuin uitzicht op zee. Wij kregen elke dag schone handdoeken en bedden werden 2 x per week verschoond. Schoonmaak van vloer kan beter. Badkamer klein maar alles wat je nodig heb staat er. Ontbijt is van 8:30 uur t/m 9:30 uur. Vanwege het kleinschalige verdelen ze de ontbijttijden. Niki`s Village ligt tussen 2 kleine strandjes in( ong 10 min lopen), rustig door de weeks, in het weekend wat drukker omdat dan ook de Porosenaren naar het strand gaan.Poros echt een aanrader. Ik hoop dat jullie Spetses gaan opnemen in jullie reis assortiment. Nog kleiner eiland maar heel erg leuk en mooie stranden.
    14. Door:
      Peter van der H
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      8,0
      We hebben een prachtig groot appartement. Niet te dicht bij het zwembad. Niet alle appartementen hebben zee-zicht en in het weekend kan het druk zijn (met kinderen) bij het zeer mooie zwembad. De service is geweldig, personeel doet er alles aan het je naar de zin te maken. Erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is fantastisch, veel keuze en alles vers. Verse gesneden fruit en heerlijke yoghurt of heerlijk gebakken eieren. Ons appartement is in prima staat, pas gewit mooie meubels, goede bedden. Een ruime badkamer met typisch Grieks 'plak aan je rug' gordijntje. Alles is voor Griekse begrippen redelijk tot goed schoon. Ruim voldoende ligbedden bij het zwembad. De wifi is erg goed op het balkon, in het appartement is het wat minder. 3 restaurantjes op enkele meters lopen de rest wat verder maar wij houden van wandelen. Scooter e.d. huur je bij Kostas iets verder op. Vraag je wel af of je die nodig hebt, groot is Poros niet.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Niki's Village is een geweldig appartementencomplex met Maria als een geweldige manager. Heel goed ontbijt, prachtige ligging en mooie ruime kamers. De schoonmaak kon misschien iets beter, maar wel regelmatige vervangen van bedlinnen en handdoeken.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)