Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 1 beoordelingen voor Hotel Dimitra ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   anoniem
   Periode:
   juni 2019
   Gezelschap:
   Stel
   8,6
   Kamer
   8,0
   Ligging
   10,0
   Maaltijden
   9,0
   Overige faciliteiten
   8,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Wij zijn in juni 2019 10 dagen op Poros geweest. Hotel Dimitra heeft een fantastische ligging met een geweldig uitzicht, mits je op de 2e verdieping of hoger zit. Ontbijt in de ochtend van 8:30 tot 10:30 op het dakterras met een nog mooier uitzicht met lekkere producten. Helaas geen schaduw op je balkon, het wordt bloedheet in de zomer. Verder een heerlijke vakantie gehad en een goede uitvalsbasis om bijvoorbeeld naar Hydra te gaan, je bent er met de boot in een half uur. Echt een aanrader!


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)