donderdag 15 oktober, 8 dagen, 4 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 50 beoordelingen voor Appartementen Villa's Elpiniki ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,6
    Kamer
    8,5
    Vakantie algemeen
    8,7
    Overige faciliteiten
    8,1
    Prijs/kwaliteit
    8,4
    Ligging
    9,1
    Personeel
    8,4
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Positief: Goede keuken. Grote koelkast, vriezer, oven en zelfs wasmachine. Vrijstaand huisje met groot terras en veel privacy. Alles is heel ruim opgezet. Goede ligging t.o.v. Molyvos. Supermarkt met verse broodjes om de hoek. Schoon zwembad Negatief: Het bed is heel hard. Ik werd elke nacht wakker vanwege pijn De douche was in slechte staat. Kon niet worden opgehangen en water kwam uit alle kanten behalve de goede. Het was een hele uitdaging om goed nat te worden en je haren te wassen. De planken op balkon hingen los. Met kleine kinderen niet heel veilig. Ligbedden bij het zwembad zijn heel oncomfortabel.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      4,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      De plek is prachtig! Wel elke keer een wandeling om het stadje in te gaan. Er is een supermarktketen vlakbij (als je door de ‘achterdeur’ gaat. De bedden zijn hard. Jammer dat het afval niet dagelijks opgehaald wordt (vooral het wc emmertje) Wij zaten in huis 6, een prachtige plek maar als het huisje er naast bezet is zit je wel dicht op elkaar. Maar er zijn diverse leuke zitjes gemaakt. Er werden beloftes gedaan die niet nagekomen werden, dat was wat teleurstellend. Maar we hebben het heerlijk gehad!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    4. Door:
      Johanna
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Anders
      6,5
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het ligt mooi maar wel ver lopen naar alles.je moet echt een auto huren. Ook vond ik 1 x handdoek wissel wel erg sober. Verder wel tevreden maar we hadden het heel goedkoop. Als je 800 euro moet betalen in het hoogseizoen zou ik het niet kiezen.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Niks op aan te merken. Tip: doe `s avonds het licht uit op het terrein, dan kan je beter sterren kijken. Licht langs de paden evt aan en uit met bewegingssensors, scheelt ook energie ;) En ik hoop dat er goed voor Moly wordt gezorgd, het kleine zwart-witte katje...
    6. Door:
      N. Vos
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima huisje, mooie ligging en compleet voor Griekse begrippen. Groot terras met veel privacy. Weg achter huisje 1,2 en 3 is erg hoorbaar, met momenten storend (in totaal 10 huisjes) vraag een huisje achter op het terrein, prijs/kwaliteit is meer dan uitstekend. Ligging tov stadje is pérfect. Eigenaren zeer gastvrij en aardig. Dagelijkse schoonmaak, handdoeken 3x en beddengoed 2 keer verschoond in 12 dagen. Zwembad prima en vaak privé. Supermarktje op 5 minuten lopen. Budget autohuur op 10 min lopen, deze was het goedkoopst, 200 euro voor 10 dagen incl al risk en afkoop eigen risico. Deze zo laat mogelijk via internet reserveren, scheelt je zo 50 euro. Lesbos heeft geen goudgele stranden, mooi eiland maar niet woww.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Elpiniki is een mooi kleinschalig bungalowpark (10 woningen in lokale stijl,meestal 2 of meer aan elkaar gebouwd,onderling verschillend qua ruimte),ruim opgezet,fijn zwembad,vriendelijke eigenaren. Het ligt aan de rand van Molyvos waarmee een auto al gauw handig is om erbij te hebben.Voorzieningen van de woningen zijn goed met bank,tv,dvd,terras met oa bank,nette badkamer. Wel is het bed (te) hard -eigenlijk het enige verbeterpunt...Zeker een plek om terug te komen.
    8. Door:
      Ilonka Coenraad
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooie plek! Geweldige boomgaard, rustig en veel privacy. Enige minpunt was dat het zwembad maar van 10.00 tot 18.00 open is. ‘S ochtends en ‘s avonds zwemmen was helaas niet mogelijk. Soms was het even zoeken naar een medewerker als ik een vraag had.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Vriendelijke mensen. Fijn zwembad. Mooie huisjes.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Elpiniki is echt een heerlijke plek. Heerlijk rustig en ruim opgezet park met 9 apartementen. Niet super deluxe maar alles wat je echt nodig hebt is aanwezig. Prima bedden. Fijn zwembadje. Wij hadden het middelste twee persoons appartement/huisje van de drie aan elkaar. Maar weinig tot geen overlast van beide buren. Voor en achter een terrasje. Ligging t.o.v. Molyvis is een van de betere. We hebben aardig wat rond gereden maar zijn zo op het eerste gezicht niks beters tegen gekomen. Ongeveer 15 minuutjes lopen. Wel een goede training voor de kuiten want Molyvis ligt op een heuvel gebouwd. En door alle keitjes ook niet geschikt voor de hoge hakken 😉 voor mensen die slecht ter been zijn dus ook een minder goede bestemming misschien. De familie elpiniki is erg aardig. Wil je echter een echte strand vakantie dan is de ligging misschien iets minder, maar ook te doen. Naar onze mening een echte aanrader.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      mooi huisje
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      De bungalow ligt in een prachtige tuin met zicht op de burcht van Molyvos. Rust, ruimte en een familie die er alles aan doet om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het zwembad heeft voldoende ligbedden met parasols en een tafeltje. Je bent regelmatig de enige gast bij het zwembad! De bedden hebben redelijk harde matrassen en de handdoekenwissel zou iets vaker mogen (nu maar 2 a 3 maal per week). Het centrum van Molyvos met z’n gezellige straatjes, restaurantjes en winkeltjes ligt op ca. 10 minuten loopafstand. Ook het strand is ca. 10 minuten lopen. Er is een supermarkt op ca. 200 meter, maar 50 meter verderop is een supermarkt met groter assortiment en veel vriendelijker personeel. Villa’s Elpiniki is echt een aanrader!
    13. Door:
      Erik
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Villa`s Elpiniki ligt op ca 10 min lopen van het centrum van Molyvos. Tien huisjes verspreid over het terrein met daarop ook een zwembad met daaromheen 12 ligbedjes, een aantal inklapbare ligstoelen en kleine speeltuin. Ik weet niet of alle huisjes hetzelfde zijn ingericht, maar mijn huisje had in ieder geval een koelkast, vaatwasser, wasmachine, TV, DVD-speler en goede WiFi. Vriendelijke eigenaar die je bij aankomst opwacht en je naar je huisje brengt. Prima verblijf gehad! Enige minpuntje was het nogal harde matras op het bed, maar dat is persoonlijk.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,5
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Wij zijn 11 dagen verbleven bij villa elpiniki. Een geweldig mooie locatie, vlakbij het mooie dorp molyvos. Elpiniki wordt gerund door een hele aardige, super gastvrije familie. Ze zijn tevens eigenaar van de open air cinema in molyvos. Deze locatie is een aanrader mocht je naar Lesbos gaan.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een Heerlijke plek kleinschalig en een goede ligging net buiten Molyvos, maar alles goed per te voet te bereiken. huisjes worden elke dag schoongemaakt en een lekker (schoon) zwembad met voldoende ligbedden. de familie die het beheerd zijn uiterst vriendelijk en zorgen dat het complex er goed verzorgd uitziet.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)