Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 24 beoordelingen voor Hotel Orion ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    9,4
    Kamer
    9,7
    Maaltijden
    8,8
    Vakantie algemeen
    9,4
    Overige faciliteiten
    8,9
    Prijs/kwaliteit
    9,2
    Ligging
    9,9
    Personeel
    9,6
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2020
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      De suite (nr. 8) in het bijgebouw is een prachtige ruime mooie kamer met een balkon met uitzicht op het water. Dit gebouw heeft geen lift dus naar de hoogste verdieping was elke keer 34 treden. Er is airco op de kamer aanwezig en die werkte fantastisch goed. Het personeel is uitzonderlijk vriendelijk en deed alles om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet waar we zoveel van mochten eten als we zelf wilden. De laatste dag moesten we (natuurlijk) om 11.00 uur uitchecken maar omdat we `s avonds pas naar huis vlogen kregen we vanzelf aangeboden om het zwembad te gebruiken en kregen we gratis handdoeken van het hotel. De strandbedjes waren alleen voor mensen van het hotel en kostten slechts € 6,-- per dag voor 2 bedjes + parasol. Tussen het zwembad en de strandbedjes staan 5 loungesets waar het heerlijk vertoeven is met zicht op het water. Kortom, mijn dochter en ik vonden dit een SUPER FANTASTISCH GOED hotel.
    2. Door:
      Helga
      Periode:
      september 2020
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Het meest fantastische hotel in Nidri. Lieve eigenaresse en geweldige medewerksters. De ligging is ook perfect.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,5
      Kamer
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Hier krijg je waar voor je geld. Uitstekend hotel, netjes en vriendelijk personeel, geweldige ligging, mooi zwembad (iets te warm water) en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: geweldig genoten ondanks de coronaperikelen.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Vriendelijk en behulpzaam personeel. Geweldige kamer en super ligging, direct aan het strandje. Veel leuke en vooral lekkere restaurantjes in de buurt. Rustig en uitstekende locatie om tot rust te komen. Zeker een aanrader voor een ontspannen en rustige relax vakantie.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Drie jaar geleden waren we al op Lefkas, in Nidri in een ander hotel. Tijdens een wandeling liepen we langs hotel Orion en we waren gelijk verkocht. Hier zouden we naar toe gaan. Dit jaar dus een feit. We hebben genoten, wat een prachtig hotel en de locatie zo mooi. Ook de dames bediening/housekeeping zijn zeer aardig. Het zwembad is heerlijk, genoeg ligbedjes en parasols indien nodig. Genieten na je ontbijt van een kopje koffie op het terrasje en uitzicht op zee. Wat wil een mens nog meer. Hier gaan we zeker vaker terugkomen.
    7. Door:
      Ingrid den Drijver
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Beter kun je het niet treffen Hotel Orion ligt direct aan zes. Van uit hun zwembad zie je de zee. Super aardig personeel die er alles aan doen om het je naar de zin de maken. Super goede bedden, boxsprings en een aparte douche en ligbad.
    8. Door:
      Helga
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Er is maar 1 woord voor: fantastisch
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het is een goed hotel met perfecte ligging . De service is ook top en aardig bediening Wat alleen opviel is dat sunweb in de brochure vertelt dat er geen kinderen onder de 12 komen ,en dat is niet waar er komen wel kinderen onder de 12 .
    10. Door:
      Sarah
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijke plek! Lieve mensen, mooi gelegen aan zee, prachtige schone kamers. Super!
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super hotel, personeel fantastisch & de ligging is geweldig!
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wat een heerlijk hotel! We zijn al op veel plekken in Griekenland geweest, maar dit is echt een toppertje! Geweldige kamer (suite), we zaten in het bijgebouw. Prachtige ruime badkamer, nog niet vaak zo gezien in Griekenland. Ligging ideaal : aan het strand, met een zwembad, dichtbij de drukte van Nidri, maar daar merk je in/bij het hotel helemaal niets van! Heel lief en altijd vrolijk personeel, uitgebreid ontbijt, diverse ei-varianten en als je nog een andere omelet o.i.d. wilt, maken ze dat met liefde voor je klaar. Ontbijten in de lounge-bankjes bij het strand, wat een heerlijk begin van de dag.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima verzorgd hotel, met uitstekende locatie. Zwembad - Vlonder- Strand- Zee!
    14. Door:
      Ja Kees en adrienne brants
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super geweldig wat hebben wij het fijne vakantie gehad bij Orion wij gaan zeker terug😎😍👌
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Schitterend hotel....heel vriendelijk personeel..alles verder super...alleen het ontbijt is altijd hetzelfde....


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)