dinsdag 22 september, 8 dagen, 6 personen, Logies en ontbijt

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 37 beoordelingen voor Hotel Armonia ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,4
    Kamer
    7,3
    Maaltijden
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,3
    Overige faciliteiten
    6,7
    Prijs/kwaliteit
    7,3
    Ligging
    8,3
    Personeel
    7,8
    1. Door:
      Fred Pieters
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wij zijn er nu voor het 6e jaar geweest. Altijd erg gezellig en zeer gastvrij. Afgelopen jaar was een moeilijk jaar voor de eigenaar, maar hij heeft in de winter veel zaken weer opgepakt en is naar onze mening op de goede weg om weer de kwaliteit te leveren die hij voorstaat. Volgend jaar zeker weer!
    2. Door:
      Bosman
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Leuk Hotel met een perfecte ligging. Geen brommers en auto`s die je rust verstoren. Eigenaar is een aardige kerel die alles voor je regelt. Het centrum is vlakbij, dus de drukte kan je opzoeken. We zijn blij, dat we het hotel hebben bezocht. Aanrader!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      4,7
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      De algemene indruk van de appartementen was slecht mede door het uitzicht en de slecht onderhouden tuin. De kamer heel sober ingericht te weinig zit mogelijkheden. Douche: ophanging van de douchekop was op halve hoogte ,wat wij heel oncomfortabel vonden. Op de vraag of dit verandert kon worden werd niet gereageerd . Het personeel was in het algemeen niet erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt: zeer karig bruin brood was elke morgen op en werd dan ook niet meer bij gevuld . Meubilair van van de ontbijt zaal was oncomfortabel veel weinig stoelen van de goede hoogte. Dus dat betekende dat je s`morgen op tijd moest zijn ander zat je heel vervelend ook mede door een lekkende overkapping.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Aardige mensen staan altijd voor je klaar. Wel een beetje gedateerd om het zwembad en hotel,maar de kamers waren gerenoveerd. geen mogelijkheid om zelf water te koken voor een bakje koffie
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Fijn hotel dicht bij het centrum van Nidri. Je merkt niks van de drukte van het stadje en met een paar minuten lopen zit je in de gezellige drukte. Personeel en de eigenaar zijn er vriendelijk en behulpzaam. Vragen over uitjes, huren van boot etc beantwoorden ze graag. Wij hebben een heerlijke week vakantie kunnen houden bij Armonia!
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben een hele mooie vakantie gehad,en het is een mooi hotel en de ligging is ook echt mooi,top. Aardige man die het hotel runt en ook een prima ontbijt, eenvoudig maar goed. en geen beddenrace voor een ligbedje aan het zwembad. Je kunt een handdoek pakken die daar ligt voor op het ligbedje ook handig. En je kunt ook mooi vanuit het hotel langs de haven lopen en als je een zijstraat neemt kom je heel mooi in de winkelstraat. Veel leuke en goede restaurantjes.
    7. Door:
      Erika
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super hotel op een rustige plek maar toch op loopafstand van gezellige boulevard en winkelstraat. Ook de stranden zijn binnen 15 minuten wandelend te bereiken. Ruime en schone kamer. Ontzettend vriendelijk en gastvrij hotelpersoneel. Ontbijt is wat karig maar wel ruim de tijd om aan te schuiven. Al met al een fantastisch hotel op een mooie plek!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      5,7
      Kamer
      3,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      De ligging is perfect. Bij aankomst doet het hotel wat armoedig aan, slecht schilderwerk bv. Ontvangst was allervriendelijkst, personeel ook erg aardig. Eenmaal op de (gerenoveerde) kamer bleken de stopcontacten los uit de muur te hangen. Wij hebben dat de volgende dag gemeld, maar er is in 2 weken verblijf niets aan gedaan. Nu zijn wij 2 volwassenen, maar je zal daar met een rondkruipende baby logeren! Slechte zaak.
    9. Door:
      Joyce
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Fijn verblijf dat wordt gerund door een aardig en behulpzaam echtpaar. Het ontbijt is elke dag hetzelfde en beperkt, maar wel goed. De kamer was prima. Goed bed, fijne en schone douche. Elke dag werd je kamer schoongemaakt en je bed weer netjes gemaakt. Als je wilt elke dag schone handdoeken. Zwembad is netjes aangelegd en schoon, handdoekservice en ligbedden. Net buiten de drukke straat maar met enkele minuten lopen bevind je je op de boulevard met veel eettentjes. (Tip: The Barrel) Hotel maar ook de boulevard bevindt zich in de baai waar veel boten liggen dus er valt genoeg te bekijken. Bootje huren is een aanrader, Meganissi per boot bezoeken is echt super. Strand is niet in de buurt maar daar kwamen wij ook niet voor. Met de auto rondrijden en de baaitjes met mooie stranden en blauwe water aan de westkust bezoeken.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      3,4
      Kamer
      3,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Vakantie algemeen
      4,0
      Wij hebben helaas geen fijne vakantie gehad. Veel betaald voor een waardeloos hotel. Aan de hand van de omschrijving en foto`s gingen we uit van een redelijk luxe, gerenoveerd hotel. We kwamen aan, werden naar onze kamer gebracht ergens achterin het hele complex. Het zag er allemaal vervallen uit, er lag veel troep in de tuin. Kamer was klein en kil, maar veel erger was dat het heel smerig was. Vieze badkamer, vies toilet met urinevlekken en haren. Vies bed met, helaas maar waar, insecten, haren en vlekken. We kregen een nieuwe kamer, dit was beter, maar zeker niet schoon. Ook het zwembad was vaak niet schoon, de kussens van de ligbedden zijn bevlekt en sommigen zijn kapot. Er zijn geen parasols in verband met wind, dus als je niet vol in de zon wil liggen, heb je pech. Ontbijt was heel mager, brood of yoghurt. Daarnaast is hotel Armonia een standplaats voor een zeilbedrijf. Er zijn dus regelmatig veel mensen bij de bar en het zwembad te vinden. Dit verstoort de rust enorm. Voor het geld wat je neerlegt, een waardeloos hotel.
    11. Door:
      Hans
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Super vakantie gehad. Personeel is super. En de eigenaar Con wil alles voor je doen om er een top vakantie van te maken. O ja Con next year please new sunbeds and deck floor.
    12. Door:
      Hnas
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    13. Door:
      H en S
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een klein hotel met een mooi uitzicht op de haven. De kamer die wij hadden, had geweldig uitzicht daarop. Het ontbijt is wel standaard met iedere dag hetzelfde maar op zich prima en er is ook een klein zwembad. Er komen veel zeilende gasten maar daar heb je verder geen last van. Het personeel is super vriendelijk en doet er alles aan om het naar je zin te maken. Wij hebben het hier heerlijk gehad.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,1
      Kamer
      6,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel Armonia wordt gerund door twee eigenaars en hun personeel. Er hangt een relaxte sfeer. Veel kan en mag en er wordt veel tijd en aandacht besteed aan het geven van toeristische tips. Het complex ligt buiten het centrum van Nidri. Gunstig omdat je buiten het drukke gebied zit, maar ongunstig omdat het strandje te ver lopen is en je door de ligging aan een baai het echte zeegevoel mist. Het enige appartement in het hotel is enorm qua grootte. De airco voldoet prima, evenals de enorme koelkast. We werden prima voorzien van schoon beddengoed en handdoeken. Helaas liet de inventaris te wensen over. Een vleesmes als broodmes, een plank en wat bestek en serviesgoed, evenals één oude pan en een kapotte waterkoker is zelfs voor Griekse begrippen te weinig. In een appartement hoor je in ieder geval koffie/thee te kunnen zetten en een eenvoudige (brood)maaltijd te kunnen bereiden. Het ontbijt van het hotel maakte echter veel goed. Vers brood en genoeg beleg. De schoonmaak van het appartement was summier. Het was al niet schoon toen we erin kwamen en met weinig tijd en middelen werd er dagelijks wat gepoetst. Dat lag zeker niet aan de inzet van de twee dames, eerder aan de tijd die ze er voor hadden.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)