Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 23 beoordelingen voor Studio's Milos ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,8
    Kamer
    8,4
    Vakantie algemeen
    8,8
    Overige faciliteiten
    8,3
    Prijs/kwaliteit
    8,6
    Ligging
    9,1
    Personeel
    9,2
    1. Door:
      Ron van Greuningen & Thea Outshoven uit Zeist.
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Verrasende plek, accomodatie word goed onderhouden, onder andere sfeervol de Prachtige tuin waar veel zorg aan besteed word. Schoon appartement goede bedden en extra kussens dit kom je zelden tegen, al dat wat je nodig hebt is aanwezig. Ook belangrijk de vriendelijke en behulpzamen mensen die op Milos de boel bestieren. Verrassend is de route naar het strand & restaurantjes, dit moet je met eigen ogen ervaren ☺️Wij hebben het geheel als zeer goed en sfeervol ervaren.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Milos is precies zoals op de foto`s; een klein appartement met een prima bed en een heerlijk balkonnetje met zicht op zee en de groene omgeving. Elke dag schoonmaak (zelfs de afwas wordt gedaan) en om de 2 dagen schone handdoeken. Na uitchecken kun je je koffers in het kantoor van de eigenaars laten staan. Fijn dat je een parasol kunt lenen! Autovrij centrum, veel tavernes, een cocktailbar en een aantal supermarktjes. En natuurlijk de katten. Een supermooi strand met enkele bedjes en gelegenheid om wat te drinken te kopen. Via Sunweb een auto gehuurd voor 3 dagen wat ook goed geregeld was. Erg genoten.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima verzorgde locatie met de juiste aandacht van de eigenaren. Kleinschalige appartementen op een rustige centrale plek in het gezellige dorpje. Alles is lopend goed bereikbaar, supermarktjes, restaurants en het strand.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima verzorgde locatie met de juiste aandacht van de eigenaren. Kleinschalige appartementen op een rustige centrale plek in het gezellige dorpje. Alles is lopend goed bereikbaar, supermarktjes, restaurants en het strand. Wel zijn er hoogte verschillen. Milos Beach is lopend bereikbaar maar het is een stevige klim. Moet je niet op je slippers doen. Maar bij rustig weer vaart de taxiboot om de 20minuten. Kathisma beach is op 3km goed bereikbaar voor geoefende wandelaars of anders per fiets of scooter die je in t dorp kunt huren.
    5. Door:
      Marielle
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heel vriendelijk, ontvangen op een super mooie locatie. Het appartement was schoon en heel netjes.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Kleinschalig, goede prijs kwaliteitverhouding, dicht bij de tavernes en klein strand. Prettige tuin met zitje.
    7. Door:
      Marielle
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Zeker een aanrader. Vriendelijk ontvangen op een super mooie locatie. Appartement was schoon en heel netjes.
    8. Door:
      stel 55
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Milo`s is een leuk, kleinschalig appartement. Eenvoudig, maar goed en schoon. Perfecte ligging. Vriendelijke eigenaars. Voor herhaling vatbaar voor ons.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Echt een secret! Kleine en erg gastvrij
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Goede bedden overal dichtbij vriendelijk ontvangst heeft alles wat je nodig hebt.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prachtige plek met lieve eigenaren. Kleinschalig en van alle gemakken voorzien. Studio is niet groot, maar heeft voldoende ruimte voor 2. Op 100m van het strand, met parasols etc die je kunt lenen van het complex. Zou er zeker naar terug gaan. Uitmuntende service. Elke dag alles schoon en team is behulpzaam. Niet geschikt voor minder validen.
    12. Door:
      Richard
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heel leuk en gemoedelijk appartement. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Niet geschikt voor minder validen ivm afstand tot de hoofdweg. Eten is niet mogelijk in dit appartement. Ook geen barretje. Wel gratis wifi. Nette, eenvoudige kamers. Prima schoonmaak
    13. Door:
      Henk
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Keurig appartement, goed schoon ,lekkere bedden. Badkamer simpel maar netjes. Zeer vriendelijke eigenaars en ook behulpzaam. Klein minpuntje is het ietwat stijle pad er naar toe. Op het strandje zijn geen bedjes te huur zoals Sunweb aangeeft. De dames van Sunweb zijn bij aankomst vriendelijk , maar je word daarna een beetje aan je lot overgelaten. Voor info moet je alles via de mobiel doen. Maar een hele een hele leuke plaats en plek voor een rustige vakantie.
    14. Door:
      Peter en Annemarie
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima appartement op een goede locatie in het dorpje. Ligt iets van de weg af langs een wandelpad dat naar een autovrije hoofdstraat loopt. Aan deze straat (of eigenlijk straatje) liggen diverse restaurants en winkel. Aan het eind van de straat ligt een klein en druk zandstrand. Dit is ongeveer 5 minuten lopen vanaf het appartement, dus goed te doen. Wij hadden een 2-persoons appartement op de 2e verdieping. Keurige kamer, eenvoudig ingericht, maar heel netjes. Ook werd er iedere dag goed schoongemaakt en de bedden opgemaakt. Ruim balkon met aan het einde van de dag schaduw, zodat je na een een dag in de zon nog lekker buiten kon zitten. De eigenaren zijn heel aardig. Tip: als je naar het strand gaat kun je een parasol lenen. Er zijn weinig stranden met ligbedden/parasols dus dat is erg handig. Kortom, een fijn adres voor een vakantie in een geweldig sfeervol Grieks dorpje. Aanrader!
    15. Door:
      Fam. Molenaar.
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,4
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wij zijn met 2 kinderen twee weken verbleven. Twee appartementen. Wij zaten op de tweede naast elkaar. Streepje zee zichtbaar. Als je op de derde zit (top) dan zie je wat meer zee nog. Complex is gunstig gelegen in het groen op 5 tot 10 minuten van het strand, net uit de hoofdstraat. Sommige stukjes in het dorp zijn redelijk stijl. In het complex kun je een parasol meenemen naar het strand. (aanrader) Kamers waren lekker ruim met een eigen terras. Schoonmaak/sfeer prima. Sanitair wat verouderd maar alles werkte. Als je vanuit het complex de ringautoweg oploopt en rechts het trottoir aanhoud dan vindt je na ongeveer 150 meter de Join Inn. Hier hebben ze lekker brood/broodjes en goede koffie to go. Dorpje is klein maar fijn. Relaxte sfeer, veel kleine tavernes, terrasjes, supermarkt, koffie, brood, ATM. Alles op loopafstand. Geen disco`s en feesten. Strandje is klein, er zijn links en rechts diverse extra uitwijkmogelijkheden om bijvoorbeeld te snorkelen. (aan de linkerkant is een kleine watergrot verstopt) Milosbeach ligt links van het dorp over de berg. Stijl en soms best pittig weggetje er naartoe, er vaart ook een pendelbootje. (weet niet wat dat kost). Heel mooi strand, moet je op zijn minst gezien hebben. Bij wind (westkust) niet geschikt om te zwemmen. Er zijn geen voorzieningen dus neem mee wat je denkt nodig te hebben. We hebben met Sunweb de excursie met de M/S Christina geboekt. Erg leuk en mooi. Via Sunweb ook een auto gehuurd en bijvoorbeeld zelf naar de Nidri watervallen gereden. Erg mooi, met een leuke taverna. Neem goede schoenen mee.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)