dinsdag 15 september, 8 dagen, 3 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 18 beoordelingen voor Studio's Milos ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,7
    Kamer
    8,4
    Vakantie algemeen
    8,9
    Overige faciliteiten
    8,1
    Prijs/kwaliteit
    8,6
    Ligging
    9,2
    Personeel
    9,2
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Rustig gelegen appartement met sfeervol zitgedeelte in de tuin rond een grote olijfboom. Ontzettend aardige eigenaren die helpen om je vakantie zo mooi mogelijk te maken.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Rustig gelegen studiocomplex op loopafstand van het centrum van A. Nikitas. Erg leuk dorpje met wat winkeltjes en gezellige restaurants waar je voor weinig kunt eten. Terug loopt de weg wel omhoog dus de kuiten worden wel getest. Zeer vriendelijke eigenaars die hun best doen het je naar de zin te maken. Vlakbij mooie stranden (Milos beach). Leuk en mooi eiland om te ontdekken een auto of scooter is wel aan te raden. Jammer dat de natuur vaak ontsierd wordt door mensen die hun afval moeten dumpen.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij hebben een heerlijke week gehad in Studio`s Milos, we waren ook op zoek naar een kleine & rustige vakantie en daarvoor is Agios Nikitas perfect. Het dorp is klein en auto-vrij. Bijna elke ochtend liepen we snel voor het ontbijt even naar het kleine zandstrand en doken we in de heldere blauwe zee. Het appartement is erg prettig en heeft een kleine keuken & badkamer. Prima want meer hadden wij niet nodig. Wel hadden we elke dag mooi weer, want dit is geen locatie om binnen te zitten. Onze studio had geen balkon want we zaten op de begane grond, gelukkig is er een mooie tuin met veel schaduw met meerdere plekken om te zitten waar we veel tijd in hebben doorgebracht met lezen, kletsen en eten. Bijna alle dorpen op het eiland zitten aan de oostkant dus wat betreft is Agios Nikitas de uitzondering, dus als je elke dag heel veel verschillende activiteiten wilt doen dan zit je hier verkeerd. Wij zijn in onze week 1 dag naar de hoofdstad geweest met de bus + we hebben een groot deel van het eiland gezien met een kleine huurauto (via Ionian, 1 dag). Verder zijn we nog naar het (bijna) privé-strand ernaast (Milos Beach) en het grote Kathisma Beach geweest. Let op: Op Kathisma Beach stopt de bus niet onderaan het strand, maar in een bocht, op de bergwand, dus loop daar naartoe als je wilt vertrekken.
    4. Door:
      Ron van Greuningen & Thea Outshoven uit Zeist.
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Verrasende plek, accomodatie word goed onderhouden, onder andere sfeervol de Prachtige tuin waar veel zorg aan besteed word. Schoon appartement goede bedden en extra kussens dit kom je zelden tegen, al dat wat je nodig hebt is aanwezig. Ook belangrijk de vriendelijke en behulpzamen mensen die op Milos de boel bestieren. Verrassend is de route naar het strand & restaurantjes, dit moet je met eigen ogen ervaren ☺️Wij hebben het geheel als zeer goed en sfeervol ervaren.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Milos is precies zoals op de foto`s; een klein appartement met een prima bed en een heerlijk balkonnetje met zicht op zee en de groene omgeving. Elke dag schoonmaak (zelfs de afwas wordt gedaan) en om de 2 dagen schone handdoeken. Na uitchecken kun je je koffers in het kantoor van de eigenaars laten staan. Fijn dat je een parasol kunt lenen! Autovrij centrum, veel tavernes, een cocktailbar en een aantal supermarktjes. En natuurlijk de katten. Een supermooi strand met enkele bedjes en gelegenheid om wat te drinken te kopen. Via Sunweb een auto gehuurd voor 3 dagen wat ook goed geregeld was. Erg genoten.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima verzorgde locatie met de juiste aandacht van de eigenaren. Kleinschalige appartementen op een rustige centrale plek in het gezellige dorpje. Alles is lopend goed bereikbaar, supermarktjes, restaurants en het strand.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima verzorgde locatie met de juiste aandacht van de eigenaren. Kleinschalige appartementen op een rustige centrale plek in het gezellige dorpje. Alles is lopend goed bereikbaar, supermarktjes, restaurants en het strand. Wel zijn er hoogte verschillen. Milos Beach is lopend bereikbaar maar het is een stevige klim. Moet je niet op je slippers doen. Maar bij rustig weer vaart de taxiboot om de 20minuten. Kathisma beach is op 3km goed bereikbaar voor geoefende wandelaars of anders per fiets of scooter die je in t dorp kunt huren.
    8. Door:
      Marielle
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heel vriendelijk, ontvangen op een super mooie locatie. Het appartement was schoon en heel netjes.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Kleinschalig, goede prijs kwaliteitverhouding, dicht bij de tavernes en klein strand. Prettige tuin met zitje.
    10. Door:
      Marielle
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Zeker een aanrader. Vriendelijk ontvangen op een super mooie locatie. Appartement was schoon en heel netjes.
    11. Door:
      stel 55
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Milo`s is een leuk, kleinschalig appartement. Eenvoudig, maar goed en schoon. Perfecte ligging. Vriendelijke eigenaars. Voor herhaling vatbaar voor ons.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Echt een secret! Kleine en erg gastvrij
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Goede bedden overal dichtbij vriendelijk ontvangst heeft alles wat je nodig hebt.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prachtige plek met lieve eigenaren. Kleinschalig en van alle gemakken voorzien. Studio is niet groot, maar heeft voldoende ruimte voor 2. Op 100m van het strand, met parasols etc die je kunt lenen van het complex. Zou er zeker naar terug gaan. Uitmuntende service. Elke dag alles schoon en team is behulpzaam. Niet geschikt voor minder validen.
    15. Door:
      Richard
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heel leuk en gemoedelijk appartement. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Niet geschikt voor minder validen ivm afstand tot de hoofdweg. Eten is niet mogelijk in dit appartement. Ook geen barretje. Wel gratis wifi. Nette, eenvoudige kamers. Prima schoonmaak


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)