zaterdag 9 mei, 8 dagen, 4 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 14 beoordelingen voor Appartementen Wild Sea ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    9,5
    Kamer
    9,5
    Vakantie algemeen
    9,7
    Overige faciliteiten
    8,8
    Prijs/kwaliteit
    9,3
    Ligging
    9,7
    Personeel
    9,8
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Optimaal verzorgd appartement. Nog nooit zo meegemaakt!. Aan alles is gedacht door de buitengewoon vriendelijke en Nederlands sprekende eigenaar. Mooie douche, uitstekende bedden enz..
    2. Door:
      Simone en Nico
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super appartement, alles aanwezig en goed ontvangen door Yannis. Hij heeft ons goede tips gegeven waar naar toe te gaan, ook richting vaste land.ni
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Overal was aan gedacht. Koelkast was gevuld met drankjes, Het appartement was heel schoon en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Een hele vriendelijke eigenaar.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Agios Nikitas is een gezellig kustplaatsje met winkeltjes en restaurantjes. Een perfecte uitvalsbasis om de rest van het eiland te verkennen. De eigenaar van Wild Sea zal er alles aan doen om je op weg te helpen en het naar je zin te maken. Alles was goed geregeld en er stond wat lekkers klaar bij aankomst. Een aanrader!
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Werkelijk alles klopt in de vorige beschrijvingen. Prima appartement, prima gastheer en gastvrouw, heerlijk overdekt terras met druiven struiken in een omgeving waar alles binnen handbereik is. In appartement ook alles aanwezig.
    6. Door:
      Gert en Corrie
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Appartement Wild Sea van Yannis, de Griekse verhuurder die vloeiend Nederlands spreekt, is een geweldig appartement. Alles wat je nodig hebt is er. Pleisters, koffie, thee, jus de orange en een fles rose in de koelkast bij aankomst. Het ziet er allemaal netjes en schoon uit. Er is zelfs een wasmachine en wasmiddel. Een eigen terrasje met privacy en een goed bed. Een parasol en een stoeltje voor op strand, waar je met 5 minuten lopen bent, heb je ook tot je beschikking. In 1 woord geweldig!!! Yannis nogmaals bedankt.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wat een heerlijk begin van de vakantie; we werden door de eigenaar ontvangen. Er stond een fruitmand klaar, een wijntje in de koelkast, koel water, sap en fruit. Koffie was er ook. Geweldig! Een heel vriendelijke man, later hebben we ook kennis gemaakt met zijn vrouw. Grappig dat ze heel goed Nederlands spraken wat wel handig bleek als we iets precies wilden weten. We zijn er 3 weken gebleven en iedere keer nadat we een dag waren weg geweest was het zo heerlijk om in een koel en gezellig appartement te komen. Een heerlijk eigen plekje buiten op het gezellig gelegen terrasje met lonkende trossen druiven die we ook nog mochten proeven. Al met al een zeer vriendelijk echtpaar die het de gasten erg naar de zin willen maken wat buitengewoon goed gelukt is. De ligging van het appartement lag aan het kleine straatje waar doorgaans geen auto`s rijden dus geen last van verkeersgeluiden. Alles in de buurt aanwezig als je boodschappen wil doen, genoeg restaurantjes, waar we heerlijk hebben gegeten. Het strand aan het einde van het straatje was wel druk daarom gingen we vaak met de taxiboot naar het prachtige Milos-strand waar we ons geweldig hebben vermaakt. Dit is een groot strand, druk bezocht maar geen last van elkaar. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een fantastische vakantie!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fantastisch appartement met een Nederlands sprekende eigenaar die overal aan denkt. Bij aankomst lagen er water, sap, wijn en fruit in de koelkast. Zeep, shampoo, keukenrol, wasmiddelen, zout, koffie en thee waren aanwezig. Zeer complete en gezellige inrichting en superschoon. Wasmachine, wasrek (met knijpers), airco en vloerkoeling aanwezig. Perfecte ligging midden in het dorpje met bakker, supermarkten, restaurants en strand op een steenworp afstand. Enige minpunt is het parkeren van de auto in het hoogseizoen.
    9. Door:
      Corine
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig appartement met meer dan alle faciliteiten, heel dicht bij de azuurblauwe Ionische zee.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi appartement, vriendelijke eigenaar, goed ontvangen met drinken/eten aanwezig in het appartement. Ook de aangegeven faciliteiten werken goed tot uitstekend.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2016
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Ontzettend positief (zoals de cijfers laten zien). De eigenaar Yannis is een bijzonder aardige en attente man, die een warm welkom geeft. Hij had zelfs al een aantal boodschapjes in de koelkast gelegd bij aankomst. Het appartement heeft werkelijk alles, zelfs veelgebruikte artikelen als watjes, shampoo, peper/zout/suiker/thee/koffie etc etc was al aanwezig. Ook een wasmachine, koffiezetter, oven ontbreken niet. Het ziet eruit als nieuw, met een geweldig terras onder de druivenranken (de bovenwoning heeft een groot balkon). Agios Nikitas is een geweldige plek: twee fijne stranden (een bereikbaar na een korte wandeling over de berg of per bootje, 6euro voor een retour). Supergoede restaurants die zeer betaalbaar zijn met heerlijk eten en vriendelijke bediening. Het is erg leuk om het eiland rond te rijden per auto of scooter: het is erg groen en heeft mooie stranden en bergen met fantastische uitzichten. Wij willen terug :)!
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Stel
      9,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij zaten op de ruime bovenverdieping van dit prachtig verbouwde huis, met moderne Ikea inrichting. Gezellig gelegen tussen allerlei andere appartementen, winkeltjes en restaurantjes. Daardoor weinig privacy op het vrij kleine (groot genoeg voor 2 personen) balkon, maar dit was niet echt storend. Bijzonder vriendelijke eigenaar die in de buurt woont en regelmatig even langs kwam en in geval van nood telefonisch bereikbaar is. Het fruit, de flessen water en rosé die bij aankomst in de koelkast lagen en verder heel veel andere praktische kleine dingetjes zoals een wasrek met knijperbakje, wasbakje en wasmiddel, suiker, peper en zout, wattenstaafjes, shampoo en natuurlijk de vloerkoeling, de airco in de slaapkamer en het gebruik van de wasmachine op de begane grond waren bijzonder prettige extra's. Het dorpje, dat uit één naar het strand toe lopende straat bestaat, was erg gezellig en levendig met 4 supermarkten, veel restaurantjes en een paar cafés. Het kleine strandje ligt in een baai en was (in het hoogseizoen) erg druk en vol. Een minpunt was dat in de beschrijving van Sunweb staat dat er op het strand ligbedden en parasols tegen betaling te huur zijn. Dat was niet het geval! Als je niet met je handdoekje op de grond wilt liggen ben je genoodzaakt om zelf een stoel of een ligbedje met parasol te kopen (verkrijgbaar bij de supermarkten) en dat iedere keer mee te sjouwen. Desondanks hebben we genoten van deze heerlijke vakantie!
    13. Door:
      Ilse en Mieke
      Periode:
      juni 2016
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Attend, service gericht, hartelijke en zeer behulpzame beheerders. Appartement was erg schoon en van alle gemakken voorzien. Een echte aanrader!
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2015
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      wij hadden een week geboekt in apt Wild Sea in Agios Nikitas in Levkas, Griekenland. Wat een verrassing om een strak, modern ingericht en schoon appartement te zien!En midden in het centrum van A.N.met veel gezellige taverna's op loopafstand. We troffen een aardige,behulpzame eigenaar, die (wandel) boekjes en folders over de streek had.Er is ter plekke een klein strandje en er zijn er verschillende in de buurt, 2 op loopafstand,(de ene wel een flinke klim). Wij hebben een prima vakantie gehad!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)