donderdag 7 mei, 8 dagen, 3 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 119 beoordelingen voor Appartementen Akti Dimis ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,7
    Kamer
    8,2
    Maaltijden
    8,4
    Vakantie algemeen
    8,8
    Overige faciliteiten
    8,5
    Prijs/kwaliteit
    8,6
    Ligging
    9,3
    Personeel
    9,1
    Zwembad
    9,1
    1. Door:
      Sjaak en Anita
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fijn appartementen complex dicht aan zee en rustig gelegen maar toch in de buurt van restaurants en winkels. De kamer werd iedere dag schoon gemaakt, en personeel was erg aardig. Prima vakantie gehad!
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Anders
      6,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het is Akti Dimis hotel en geen appartementen Akti Dimis. Dit is misleidend vanuit Sunweb wijzig dit voor er een claim komt. De Wifi is zelfs voor Griekse begrippen slecht. Personeel: schoonmaak spreekt slechts Engels. Bijna dagelijks wordt er schoongemaakt , staat niet zo vermeld. Dit is ook misleidend. Gevraagde wensen aangegeven bij Sunweb niet aanwezig in complex. Hebben zelf moeten regelen. kookgelegenheid zwaar onvoldoende. Service Sunweb onvoldoende.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      prachtig gelegen hotel ,vriendelijke mensen , voor herhaling vatbaar, heerlijk strand.
    4. Door:
      A.Visser
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,2
      Kamer
      4,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het 2 kamer appartement dat wij boekten was, in tegenstelling van hetgeen wij op de website van Akti Dimis zagen, absoluut aan renovatie toe. Diverse zaken zoals stopkontakten en wandplaat om toilet door te spoelen, waren kapot. De matrassen waren spijkerhard en onhygiënisch. Mijn lichaam zat tot mijn afgrijzen vol met rode bulten van de bedwantsen ! Ongetwijfeld deed de schoonmaakster haar best, maar het appartement was absoluut niet schoon. Jammer dat dit appartement nog niet gerenoveerd was (was ons van te voren niet verteld), want het ligt op een magnifieke plek op 50 meter van een schoon zandstrand. Het complex ligt aan een drukke doorgaande weg. Het verkeerslawaai is `s nachts goed te horen.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie schone kamers. Bedden waren erg zacht. Ontbijt mag wel wat meer variatie in.
    6. Door:
      Klaas
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het Akti Dimis team is er voor jou en bezorgt je een zorgeloze vakantie, van schoonmaakster tot eigenaar ze zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam, op het strand wordt je bediend door Anna en je hebt zelfs op het strand wifi. De Snackbar serveert heerlijke salades omeletten en english breakfast moet je natuurlijk ook proberen. De kamers worden perfect schoongemaakt. De nieuwe barman George verstaat zijn vak en kan heerlijke cocktails maken. Al met al een perfecte vakantie volgend jaar gaan we naar Zakynthos is de planning maar we komen zeker bij Akti Dimis hotel terug.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Klantvriendelijkheid ten top! Tot op het strand aan toe! Echt een plek om te relaxen!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fantastisch verblijf daar gehad. Supermarkt om de hoek. Restaurants ( behoorlijk wat ) allemaal op loopafstand van ons verblijf. Het eten is allemaal tegen een redelijke prijs. Strand t.o.v. het appartement is goed met parasol en ligbedden. Personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Appartement waren schoon en de bedden zijn prima. Over dit vakantie adres is niets negatiefs te vermelden en is gewoon een aanrader.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De ligging van het appartement is super. Straat oversteken en je bent op het strand. 5 euro voor 2 bedjes en bediening vanuit het hotel. Ontbijt stelt niet zoveel voor; 3 geroosterde boterhammen met kaas/ham, elke dag hetzelfde. Kamer netjes en schoon. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. 3 dagen fietsen gehuurd (aanrader), met de elektrische fiets ben je in een klein half uurtje in Kos-stad. 1 dag auto gehuurd om de bergdorpjes Zia en (oud) Pyli te bekijken. Zeker de oude verlaten stad Pyli is heel bijzonder en de (pittige)klimtocht naar de ruïne van het kasteel geeft een prachtig uitzicht Wauw ! Wij hebben een supervakantie gehad.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima accommodatie, perfect gelegen aan het strand. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en relaxed. Uitchecken is pas om 12.00 uur, dus heel relaxed. Goed gelegen t.o.v. centrum Kos Stad. Wij hadden een studio, eenvoudig maar alles is aanwezig en je bent toch weinig op de kamer. Brood koop je in het supermarktje verderop, lekker eten bij Vasilis. Het gebrek aan fietspaden buiten Kos Stad vonden wij het enige minpuntje van het eiland. Sunweb zou meer kunnen adviseren op welke binnenwegen je goed kunt fietsen en/of een fietskaart maken. Dat hebben wij echt gemist. In Kos Stad kun je wel heel goed fietsen. Kos Stad is een heel leuk stadje met veel bezienswaardigheden. Ook het Case Romana is leuk om te bezoeken, klein maar heel mooi gerestaureerd. Verder is het vulkaneneiland Nisyrros heel leuk om te doen.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      We zijn er nu nog 3 dagen en ik kan niks anders zeggen dan een super hotel met fantastische mensen die daar werken. Het plaatsje Tigaki is ook reuze gezellig vooral de barretjes en restaurants. Perfecte ligging aan het schone zandstrand. Volgend jaar weer!!!!
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Kleinschalig, perfecte ligging, leuk personeel, fijn zwembad, aan het zandstrand/zee
    13. Door:
      Hans en Magrit
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      zoals altijd zeer vriendelijke en behulpzame familie. de kamers waren gerenoveerd en vooral badkamer/wc was geweldig. dus volgend jaar weer!
    14. Door:
      Yvonne
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima accomodatie, direct aan het strand, op loopafstand van winkeltjes en restaurants. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor herhaling vatbaar.
    15. Door:
      Henk en Rikie
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Zeer schone kleine studio. Mooi gerenoveerd. Kleine keuken. Zeer prettige familie die altijd voor je klaar staat. Dichtbij goede restaurants. Leuke fiets omgeving. Volgend jaar weer.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)