dinsdag 29 september, 8 dagen, 3 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 9 beoordelingen voor Appartementen Christina Studio's ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,8
    Kamer
    8,6
    Vakantie algemeen
    8,8
    Prijs/kwaliteit
    8,7
    Ligging
    9,1
    Personeel
    9,1
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hele vriendelijke behulpzame eigenaren. Netjes, verzorgd en schoon verblijf. De schuifpui naar het balkon is voorzien van schuifdeur tegen insekten en een rolluik tegen de zon.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi, schoon, verzorgd, rustig appartementen complex. Enkel door een rustige weg gescheiden van het grintstrand. Vriendelijk personeel, zeer hulpvaardig. Vanaf de balkons uitzicht op zee (zij-zee aanzicht). Dagelijks schoonmaak, legen prullenbakken, opmaken bed. Voorzieningen prima: haardroger, elektrisch fornuis, waterkoker, koelkast met vriesvak, borden, bestek, kluisje, wifi, airco (tegen betaling). Met code beveiligde prive parkeerplaats bij het appartement. Als er al 1 minpuntje te bedenken is, dan zijn dat voor mij de bedden. Met een hernia was het matras van het tweepersoonsbed echt te hard.
    3. Door:
      Klaas en Jannie
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Christina Studios is een klein apartementencomplex, helemaal aan het einde van de boulevard van het zeer rustige plaatsje Lourdas. De kamers zijn prima en worden uitstekend schoon gehouden, maar neem wel oordoppen mee voor ‘s nachts. De koelkast en airco-units zijn vrij luidruchtig. Hoewel er overal staat dat het aan een zandstrand ligt, zijn er erg veel keien en kiezels op het strand. Bij het complex zelf is er geen mogelijkheid tot het huren van bedjes en parasols, daarvoor moet je ongeveer 10 minuten lopen. Aan de boulevard zijn een paar uitstekende restaurants, waar je kunt genieten van de Griekse keuken. Ook is er op ongeveer 10 minuten loopafstand een mini-supermarkt, waar het wel wat prijzig is (bijv. €6,20 voor een potje Nutella), maar op vakantie moet dat kunnen.
    4. Door:
      Maarten
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ruime studio`s met zeezicht, 20 meter van het strand gelegen aan het einde van de boulevard met restaurants op loopafstand. Prima plek om te vertoeven, als je de rest van het eiland wil verkennen is een huurauto wel gewenst. Bedden zijn voor Griekse begrippen prima. Christina is een vriendelijke gastvrouw.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      strand en zee vlak voor de deur, in de ochtend fijne schaduw op het balkon voor het ontbijt, mooier kan het niet! Zwemmen bij de ondergaande zon, een unieke ervaring. Aanrader als je lekker een weekje zon en strand zoekt in een mooie en rustige omgeving. Alle appartementen hebben zeezicht, de mooiste zijn al meer dan een jaar vooruit verhuurd, dus reken daar niet op als je boekt. Met de eiland excursie zie je alle highlights van het eiland, veel natuurschoon, weinig cultuur. Wij waren hier een week van dinsdag tot dinsdag, dat komt wel onhandig uit, de excursie naar Ithaka was bv alleen op dinsdag en de eilandtoer op maandag. Er is in tegenstelling tot wat in de info genoemd wordt, een bushalte pal voor het appartementgebouw, daarmee kan je in het hoogseizoen drie keer per dag naar de hoofdstad. Heel erg veel verder kom je dan niet, er zijn wel veel bussen over het hele eiland maar ook die gaan maar een paar keer per dag zodat het niet zeker is of je terug kan. Toch kan je hier prima terecht zonder een auto te huren, want Lourdas is een plek waar je heerlijk kunt zwemmen, weinig drukte op het strand, genoeg eettentjes op de simpele boulevard. Pinautomaat op loopafstand, evenals supermarktje waar je voor alles wat nodig is terecht kunt ook als je zou willen koken. De appartementen zijn simpel maar heel schoon en ruim, airco kan je huren en is aan te raden. Hartelijke eigenaren! Wij hadden een heerlijke week!
    7. Door:
      Zeged
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer vriendelijke , gastvrije mensen die klaar staan voor hun gasten. Schoonmaken/wisseling handdoeken was top en om de dag. Ligging tov strand kon niet beter en op loopafstand waren ligstoelen en parasols te huur (niet duur). Eetgelegenheden (niet te duur) zijn op loopafstand en naast de kleine supermarkt stond nu ook een pinautomaat. Wel aan te raden is om een auto te huren (is zeer goed te doen) voor een paar dagen (Sunweb had goede aanbiedingen hierin). Airco is aanwezig ,echter tegen betaling van 5 euro per dag, had liever gezien dat dit inclusief was. Al met al zeer positief en zekers een aanrader.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Top appartement als je van rust houdr en toch aan het strand wil verblijven. Strand van Lourdas is fraai. Meestal zand en prachting gekeurd water. Auto huren nodig.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Christina en haar man zijn een geweldig echtpaar en zeer vriendelijk en behulpzaam. We hebben erg leuk contact met deze lieve mensen gekregen en ze willen je met van alles en nog wat helpen. We hebben ook leuke tips gehad betreft bezienswaardigheden . Het zag er ook zeer netjes uit allemaal als iedereen ook netjes met alles om zou gaan blijft het ook lang zo mooi. Verder een erg mooi eiland en we gaan ook zeker een keer terug maar of dat volgend jaar is weren we nog niet, we hebben veel gezien maar lang niet alles van dat moois wat het eiland te bieden heeft. We hebben een mooie 2 weken mogen genieten .


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)