Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 92 beoordelingen voor Appartementen Apolafsi ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,8
    Kamer
    8,4
    Maaltijden
    8,7
    Vakantie algemeen
    8,8
    Overige faciliteiten
    8,5
    Prijs/kwaliteit
    8,8
    Ligging
    8,6
    Schoonmaak
    8,9
    Personeel
    9,4
    Kindvriendelijkheid
    8,4
    Zwembad
    9,2
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super accomodatie, goede ligging op loop afstand van Lixouri, erg vriendelijk personeel, wij kwamen laat aan bij de accommodatie en er werd toch nog eten voor ons geregeld echt top!!!! Alles wordt dagelijks schoongemaakt in de accommodatie, handdoeken etc... Ontbijt was voldoende, kom zeker terug als we weer naar kefalonia gaan.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Onderhoud kan wat beter. Kamer erg gehorig. Meeste zwembad bedjes kapot
    3. Door:
      Lau
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    4. Door:
      K. Boot
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      10,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima appartement, ruime kamer, vriendelijke mensen
    5. Door:
      Gilbert
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het is een prachtig, overzichtelijk en fijne plek om je vakantie te vieren. De kamers zijn standaard met airco en een koelkast. Hier en daar mag wel wat onderhoud worden uitgevoerd. Als de ?? opkomt schijnt deze meteen op de balkonnetjes. Het is dan wel gauw te warm om er te gaan zitten. In de avond is het top! Het keukengerei is te weinig. Koken lukt niet, op een ei na dan. Maar, er wordt in het restaurant voor ?????????? (gem. € 25 p.p. incl. wijn of bier) met ?? gekookt. Het zwembad en de ligbedden zijn heerlijk. Tevens kan je er een lekker koud drankje of een snack bestellen. Ja kan naar het dorp lopen. Wij doen er 17 minuten over. Als je naar een leuk en mooi strandje wil, dan is een auto huren (va € 35 pd) heel prettig (lees: noodzakelijk). De eigenaar van het complex is altijd bereikbaar en heel betrokken bij zijn gasten. Hij praat zelfs wat Nederlandse woordjes. Als je 's avonds weggaat kan je van een andere kamer gebruik maken om je op te frissen. Dat is een fijne service. Conclusie: Het is hier rustig en overzichtelijk. Wij kunnen hier wel aan wennen. #wijvoelenonsthuis
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Fijne Griekse accommodatie. Geweldige familie die het runt . Goed ontbijt . Heerlijk eten in hun Taverne . Accommodatie is heel schoon . Wordt elke dag schoongemaakt. Elke dag schone handdoeken. Leuke zwembad met uitzicht op zee.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      De mensen waren zooooo vriendelijk en leuk! Wij hadden alleen logies, in een studio. Wel een hele kleine keuken dus we konden er niet heel veel op, was een beetje meten. Het bed was ook wel hard en we vonden de douche niet helemaal lekker schoon, wc bril zat ook los. Voor de rest was iedereen daar zo super behulpzaam en lief!!!! We hebben van bovenstaande geen last gehad ofzo, we hadden 8 dagen heerlijk genoten en gegeten! Je hebt wel een beetje geduld nodig in het restaurant. Maar ach, alle tijd hè. We komen zeker nog eens terug!!
    8. Door:
      Els
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      3 heerlijke dagen. Late aankomst, maar toch nog kunnen eten op het fijne terras van het restaurant. Vrij uitgebreide kaart. Zeer vriendelijk personeel. Al met al zeker de moeite waard
    9. Door:
      Karin
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Je hebt zeker wel een auto nodig wil je wat zien in de omgeving.
    10. Door:
      Julia
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het ontbijt was matig, de kamers waren wat aan de oude kant en de bedden waren enorm hard. De ligging was perfect, een auto of quad is wel aan te raden als je eropuit wilt. Het personeel was heel erg vriendelijk en het was erg schoon. Het zwembad was erg gezellig met een klein barretje. Wij hebben daar een heerlijke lunch op. Het is erg fijn dat het aan de rustige kant van het eiland ligt. Over het algemeen dus een fijn verblijf gehad.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Voor de derde keer daar geweest, zeer vriendelijk personeel. Zeer goed restaurant, mooi uitzicht vanaf het zwembad. Op loopafstand van Lixouri
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      6,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Het leek heel mooi op de foto’s maar in werkelijkheid was het een slecht appartement (mn de bedden, badkamer en airco), met een zwembad waar alleen maar luidruchtige Engelsen waren (incl handdoeken op de stoelen de hele dag) en te ver gelegen van stad en (een mooi) strand. Een auto is een absolute must. Gelukkig was er een aardige Griek die dat voor ons geregeld heeft, anders hadden we niet de mooie plekken en geweldige stranden kunnen zien die Kefalonia te bieden heeft. Het enige wat zeer goed was, was het restaurant. Geweldig lekker en betaalbaar Grieks eten (veel vega en vegan!), allemaal home-made. Ook de bediening was vriendelijk en behulpzaam. Hetzelfde gold trouwens voor de schoonmaaksters die iedere dag schoon kwamen maken en handdoeken verwisselden. Kortom, een mager zesje deze keer..
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      6,1
      Kamer
      6,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
    14. Door:
      Johnny depp
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Elke dag schone handdoeken en een schoon gemaakte kamer. Je kunt er ontzettend goed eten in het restaurant en dan heb je ook nog eens een geweldig uitzicht. Het zwembad is heerlijk en fijn dat er een barretje is waar je wat kan drinken. Wij hadden een auto gehuurd bij Sunweb en hebben dan ook veel van het eiland kunnen zien, dat ontzettend mooi is. Wij zouden zeker nog eens terug gaan naar Apolafsi mochten we weer naar Kefalonia gaan. We hebben een geweldige vakantie gehad!
    15. Door:
      Maaike
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Absoluut geweldig verblijf gehad. Wij hadden het sea view appt, geweldig mooi uitzicht en zeker een aanrader. Het restaurant van het complex is geweldig, hier meerdere avonden gegeten tussen de Grieken zelf, en zeer betaalbaar. Wij hadden gekozen voor ontbijt, dit was een zeer uitgebreid ( o.a. engels)buffet met ook veel fruit. Het complex is geliefd bij Engelsen. Op ongeveer 15 a 20min lopen ligt lixouri, prima te doen. Gratis parkeergelegenheid bij t complex. Dagelijks werd het appartement uitgebreid schoongemaakt (incl de afwas, wat volgens mij niet verplicht was) .Hele vriendelijke mensen. Enige nadeel was dat de bedden erg hard waren. Mochten we ooit weer terug gaan naar Kefalonia dan komen we hier sowieso terug!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)