Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  De vliegreis

  Je vliegt naar Kefalonia. Deze vlucht duurt ongeveer 3 uur. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb.

  De transfer
    In de boekingsstappen is het mogelijk een transfer bij te boeken. De transfertijden zijn als volgt:

  Lassi – ongeveer 15 minuten

  Argostoli - ongeveer 15 minuten

  Svoronata – ongeveer 15 minuten

  Keramies - ongeveer 15 minuten

  Minia – ongeveer 15 minuten

  Fanari – ongeveer 20 minuten

  Trapezaki – ongeveer 30 minuten

  Klismata – ongeveer 30 minuten

  Lourdas – ongeveer 35 minuten

  Karavados - ongeveer 35 minuten

  Farsa - ongeveer 45 minuten

  Katelios - ongeveer 60 minuten

  Skala – ongeveer 75 minuten

  Agia Efimia – ongeveer 75 minuten

  Magganos - ongeveer 90 minuten

  Xi Beach – ongeveer 90 minuten (incl. ferry overtocht) 

  Mega Lakos – ongeveer 90 minuten (incl. ferry overtocht)

  Vrahinari - ongeveer 90 minuten (incl. ferry overtocht)

  Kounoupetra – ongeveer 90 minuten (incl. ferry overtocht)

  Lixouri – ongeveer 90 minuten (incl. ferry overtocht)

  De privétransfer
  Het is mogelijk om tegen een toeslag een privétransfer bij te boeken. Tijdens het boekingsproces bij stap 2 kun je dit aangeven. Op de luchthaven kunt jij je melden met jouw voucher bij onze reisleiding en zij zullen je verwijzen naar jouw taxi. Voor de transfer terug naar de luchthaven zal onze reisleiding je tijdig informeren over de ophaaltijd bij jouw accommodatie.

  Vluchtschema
  In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

  E-tickets
  Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

  Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de reisinformatie op deze site.  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)