Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 23 beoordelingen voor Appartementen Irilena ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,2
    Kamer
    8,1
    Vakantie algemeen
    8,2
    Overige faciliteiten
    7,2
    Prijs/kwaliteit
    8,3
    Ligging
    8,3
    Schoonmaak
    8,7
    Personeel
    8,9
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,1
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      6,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Je moet goede conditie hebben, het is een hele klim om bij het appartement te komen. Alles keurig schoon!! Het 2 persoons bed was klein en de matrassen hard. uitzicht prachtig! Rustige ligging
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      -
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      We hebben het echt heerlijk gehad. Het zijn mooie appartementen. Alleen wij zaten onder een ander appartement, en dit was erg gehorig. Praten en dergelijke viel wel mee maar het schuiven met stoelen was zeer hard. We zijn op 2 dagen na iedere dag hier wakker van geworden en dit heeft wel invloed gehad op onze vakantie. Juist omdat we voor onze rust kwamen en om even helemaal bij te komen. Dus de volgende keer zouden we niet deze accommodatie geboekt hebben als we dit hadden geweten. We gaan vanaf nu eerst checken of we echt op de bovenste verdieping zitten alvorens te boeken. We hebben het overigens ook respectvol gezegd tegen de mensen boven ons, maar dan is het nog de vraag of ze wel rekening met je willen houden en je moet het opnieuw vragen als er weer nieuwe mensen komen. De gastheer was wel echt super. Een lieve, meedenkende man.
    4. Door:
      Amy
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wat een fijn appartement. Fantastisch ligging met elke avond een mooie zonsondergang, prachtige stranden en sfeervolle restaurantjes om de hoek. Er werd dagelijks schoongemaakt en het personeel was onwijs vriendelijk. De beste plek om Kefalonia te ontdekken!
    5. Door:
      Saskia
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fantastisch verblijf gehad, uitzicht is elke avond genieten. Je moet er een stijle heuvel voor opklimmen, maar is goed te doen, zelfs met 30 procent minder spierkracht dan de gemiddelde mens. Eigenaar en personeel super vriendelijk, heel schoon appartement en complex. Mooie tuin en jacuzzi is een feestje. Heel rustig, genieten!
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooie studio met prachtig uitzicht. Lekker rustig en hele aardige eigenaar. De algemene ligbedden waren ook handig tijdens de laatste dag toen we onze studio al uit moesten.
    7. Door:
      Peeters
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,9
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      5,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      prachtig uitzicht vanaf ons appartement. weg ernaar toe is erg steil. dat was inderdaad ook vermeld, maar toch. stranden waren niet echt toereikend voor het aantal toeristen.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij zaten in een kleine studio op de begane grond met lekker terras, haast de hele dag schaduw door schuin dak erboven. Schitterend gelegen in het groen met uitzicht over de baai. Rustig en een erg mooi uitzicht. Aan de studio mankeerde wel het eea. Maar zodra we dit aan de beheerder doorgaven werd er wel gelijk iets aan gedaan. Jacuzzi rook 1 avond echt vies, kwam door gasten die 'm niet volgens 'de regels ' gebruikten zei de beheerder. Verder werd alles elke dag goed schoon gemaakt! Alles is op loopafstand, 2 mooie kleine stranden/ supermarkt/restaurants etc. en ja de heuvel weer op is in de warmte best wel pittig! Kefalonië is echt een schitterend eiland.
    9. Door:
      Anna
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      erg fijn verblijf, schoonmaak elke dag was top. Ook hielpen ze ons goed met de vragen die we hadden, en de ligging was ook erg mooi.
    10. Door:
      Vincent de Zwaan
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Stel
      6,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      2,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Jammer dat er beschreven staat dat je een stukje omhoog moet. In werkelijkheid moet je 150 meter stijl omhoog. Onderweg 2 keer uitrusten. ALLE gasten die ik sprak hadden dezelfde mening. Mooi appartement, keurig schoon…..maar een hel om er te komen….en dat dag in dag uit.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      8,2
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      1,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Vriendelijke behulpzame mensen. Schoonmaak fantastisch. Studio was vermoedelijk langere tijd niet gebruikt, men had voor de geur iets van febreze in alle kasten gespoten, dat was niet fijn. Verder hing er een buitenunit van een airco vlakbij mijn buitenzitje waardoor ik halverwege de week 24/7 in die herrie zat.
    13. Door:
      Liesbeth
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer schoon, vriendelijke mensen, service gericht. Top locatie. De studio was wat donker maar voor een week prima. De appartementen hebben wel een fantastisch uitzicht.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijke plek. Mooi uitzicht.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2021
      Gezelschap:
      Anoniem
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Aggys de eigenaar is erg vriendelijk en geeft je een rustige kamer als je daarom vraagt. De badkamer in de studio's is ongeschikt voor volumineuze gedaantes. De keuken is ook klein . Toch heeft dat Tiny House zo zijn voordelen. De ligging is niet voor mensen slecht ter been of slechte conditie. Dagelijks klimmen en trappen lopen maken je lekker fit.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)