Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 10 beoordelingen voor Appartementen Pigadia Bay ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    1. Door:
      Muller
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtige locatie, op je balkon zie je heel de stad!! Vriendelijke eigenaren, schone kamer! Interieur gewoon basis maar wel alles aanwezig. Strand is klein stukje lopen, maar is goed te doen. Veel leuke winkels en heerlijke restaurants in de buurt Aanrader!!!
    2. Door:
      Familie Post
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hadden een studio in Pigadia Bay. De ligging is ideaal, dichtbij horeca en veel kamers hebben mooi zeezicht. De studio zelf is simpel, wat verouderd, maar voldeed voor ons prima. De airco is behoorlijk luidruchtig, dat is een minpuntje. De eigenaren, Dino, en zijn vrouw Roy zijn uitermate gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Door de Corona crisis waren er bijna geen gasten in Pigadia Bay, wat ons verblijf erg rustig maakte. Met het hoogseizoen in andere jaren heb ik (nog) geen ervaring. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft. Mensen die een luxe vakantie en zwembad willen vinden dit geen geschikt onderkomen.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Top locatie en vriendelijke service. Schoon vertrek wel Griekse standaard. Groot balkon en alles wat nodig was in handbereik. Dichtbij strand, haven en uitgaansgelegenheid. Wel was het door centrale locatie wel gehorig.
    4. Door:
      ja, fam. van Bavel
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Een prima net en schoon appartement, we werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar die regelmatig informeerde of alles naar wens was. De locatie is echt top en centraal gelegen, we hadden een prachtig uitzicht over de zee en de haven en er zijn voldoende restaurantjes en winkeltjes in de direkte omgeving, kortom een aanrader.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goed appartement, voor Griekse begrippen, met een goede ligging in het centrum aan de boulevard. Je moet tegen een beetje rumoer kunnen, want je zit midden tussen en boven de taverna`s. Maar wat is er mooier dan vanaf je balkon met uitzicht op de baai kijken hoe het dagelijks leven van Pigadia aan je voorbijtrekt.
    6. Door:
      Joost en Corry Treebusch
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer vriendelijk echtpaar die alles voor je wil doen wat nodig is. Schoon en netjes. Uitzicht is geweldig aan de voorkant. We waren er voor het vijfde jaar.
    7. Door:
      Jose
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      We hebben het geweldig naar ons zin gehad in Pigadia Bay. Het apartement is gedateerd, maar alles is er en doet het. De locatie is geweldig! Midden in het centrum en aan de haven. Daardoor is het levendig en soms wat rumourig.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie ligging met uitzicht op de haven. Midden in het dorp Pigadia met aan de haven diverse verschillende restaurants waar je goed kunt eten. Afstand tot aan het zandstrand is redelijk.
    9. Door:
      Jan en Arendien Winterswijk
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima kamer voor die prijs, vriendelijke eigenaar. Zeer mooi uitzicht over de boulevard en het haventje. Alles prima bereikbaar op loopafstand.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Pigadia Bay ligt ideaal in het stadje. Wel boven een horeca gelegenheid, waar we nu geen last van hadden. We waren in het voorjaar. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. De kamers waren ruim , schoon maar wel wat oud. Er mag hier en daar wat opgeknapt worden. Maar als je niet al te hoge eisen stelt is het prima.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)