woensdag 20 oktober, 8 dagen, 2 personen, Halfpension

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 9 beoordelingen voor Hotel Negroponte Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    9,1
    Kamer
    9,2
    Maaltijden
    9,2
    Vakantie algemeen
    9,3
    Overige faciliteiten
    7,8
    Prijs/kwaliteit
    9,1
    Ligging
    9,0
    Personeel
    9,8
    1. Door:
      Brian & Kees
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Uitstekend resort, vriendelijke personeel, goed en gevarieerd eten. Wel jammer dat men ons al om 07:00 uur op wilde halen, als je vliegt om 12:35. Na enige discussie met de vertegenwoordiger van Sunweb werd het (gelukkig) toch 08:15 uur, zodat we ook nog konden ontbijten. Ook met vertrek om 08:15 uur waren we toch ruim drie uur voor vertrek op het vliegveld en daar konden we weer zinloos een uur wachten voor we in konden checken. Zo vroeg is echt niet nodig! Het is zo fijn om nog even te kunnen ontbijten voor vertrek en het kon makkelijk is ook gebleken. Maar, verder alles prima!
    2. Door:
      Hans en Loes
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Hotel Negroponte is een mooi hotel. Ontbijt en diner is goed, voldoende keus. Jammer dat de warme gerechten meestal niet warm waren. Zwembad is prima, zout water, goede ligstoelen. Goede bedden, douchen in bad was niet ideaal. Om iets van het eiland te zien heb je echt een auto nodig. Het hotel ligt 3 km. buiten Eretria. Als je er te voet naar toe wilt moet je langs een drukke weg lopen. Wij hebben er een mooie vakantie gehad.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      An amazingly relaxing 11 days at Hotel Negroponte Resort! The staff were very friendly and helpful/understanding in terms of food and pregnancy. There isn`t much around the resort, which for us that was perfect because we were there to relax. I cannot speak highly enough of the staff! Top-notch.
    4. Door:
      Aart
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wat een machtig mooi plekje en wat een luxe in dit resort. Nog nooit een vakantie gehad waar ik zo ontspannen mijn vakantie heb kunnen vieren. Wat betreft het personeel, niks is ze teveel.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      1,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Geweldig wel auto nodig
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prachtig resort met het beste (klantgerichte) team van mensen dat we tot nu toe hebben getroffen. Kamer mooi (met zeezicht), paar kleine puntjes voor onderhoud in de badkamer, maar slechts detail. Eten varieerde een beetje, vaak wat flauw voor de Griekse keuken, om het voor alle gasten geschikt te maken. Wandelen valt erg tegen, wat doodlopende paadjes, maar je komt steeds weer op de drukke weg zonder voetpad, waar hard gereden wordt. Dus met de taxi wat uitstapjes gemaakt. Wel elke dag heerlijk in zee gezwommen (strand zijn keitjes, dus geen zandhappen gelukkig). Grootste nadeel is dat het 1,5 uur van Athene (vliegveld) is, dus eerste dag waren we er om 23.15 uur, laatste dag werden we om 7.00 opgehaald. Dus 10 dagen worden er 8, dat maakt het reisje (halfpension) nog best prijzig. Ook nog ruim € 300 afgerekend voor dagelijks biertje/wijntje (zijn Amsterdams terras prijzen). Maar altijd geserveerd met een brede glimlach.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fantastisch hotel, geweldige ligging, direct aan zee, de service was zeer goed. Bedienend personeel erg behulpzaam op allerlei gebied. Enige minpuntje is dat je afhankelijk bent van vervoer om ergens naar toe te gaan. Maar op het resort blijven is zeker geen straf.
    8. Door:
      Henry
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fantastisch hotel, geweldige ligging, direct aan zee, de service was zeer goed. Bedienend personeel erg behulpzaam op allerlei gebied. Enige minpuntje is dat je afhankelijk bent van vervoer om ergens naar toe te gaan. Maar op het resort blijven is zeker geen straf.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Een geweldig hotel op een lekker, rustige plek op Evia. Zeker het aanraden waard.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)