vrijdag 23 oktober, 8 dagen, 2 personen, Halfpension

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 13 beoordelingen voor Hotel Avantis Suites ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,6
    Kamer
    8,6
    Maaltijden
    8,8
    Vakantie algemeen
    8,6
    Overige faciliteiten
    8,1
    Prijs/kwaliteit
    8,6
    Ligging
    8,4
    Personeel
    8,8
    1. Door:
      Guus en Hannie
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi hotel met fijn zwembad en direkt aan zee. Wel even lopen naar het plaatsje met leuke eettentjes en boulevard maar goed te doen.
    2. Door:
      Bob & Wil
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie ruime kamers met zeezicht en een groot terras. Diner in buffetvorm iedere avond is prima. Meestal buiten maar bij verwacht minder weer beneden in de zaal waar s`morgens het ontbijt wordt geserveerd.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Wij hebben 10 dagen verbleven in Hotel Avantis Suites. Het is een fijne accommodatie met ruime kamers, goede airconditioning en een fijn terrasje of balkon. Ons begin was slecht, door een vertraging van onze vlucht van 4 uur (!!) stonden wij om 2 uur in de nacht voor een gesloten hoteldeur. Terwijl er aangegeven wordt dat de receptie 24/7 geopend is. Dat we uiteindelijk na 45 minuten binnen waren, kwam vooral door het doorzettingsvermogen van onze taxichauffeur, die niet eerder weg wilde gaan, dan dat wij binnen waren. Daarna is onze ervaring voornamelijk heel positief geweest. Voor een hotel dat als luxe beschreven wordt, moet je je niet te veel voorstellen van de badkamer, want die is klein en je kunt de douchekop niet ophangen. Verder is het ontbijt niet vanaf 7 uur beschikbaar, zoals men zegt, maar pas vanaf half 8 (vervelend als je op een excursie moet en ervan uit gaat, dat je nog tijd hebt om te ontbijten). Het is wel een accommodatie die veel gezinnen met kleine kinderen trekt en dat betekent een hoop kabaal bij het zwembad en het speeltuintje. Het eten is echt super, nog nooit zo`n goed ontbijt gehad in Griekenland! De lunchopties in de beachbar zijn ook heel erg goed en de buffetten bij het avondeten zijn ook prima in orde. Erg fijn dat er een kok werkt die op verzoek komt vertellen welke ingrediënten er allemaal zijn gebruikt. We hebben 2 avonden entertainment gehad, 1 x live muziek en een keer een dansavond, beide keren was goed verzorgd en de moeite waard. Wij hadden ons wel verheugd op het hydrotherapie-zwembad, maar daar hebben we echt niets van terug gevonden. Dat is echt niet het apart benoemen als pluspunt de moeite waard. Lopen naar het dorpje en de haven van Eretria is ongeveer 20 minuten lopen langs de kustweg en de supermarkt is nog een stukje verder. Tenslotte nog een hele dikke pluim voor het personeel dat hard werkt, behulpzaam is en zeer vriendelijk!
    4. Door:
      Danielle en Barend
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima hotel, geweldige keuken, vriendelijk personeel. Badkamer niet eigentijds. Salade bij onze late aankomst was een opsteker na de lange reis. We hadden voor half pension geboekt maar konden elke avond a la carte eten! Receptie was behulpzaam maar niet zo erg concreet, als we openbaar vervoer nodig hadden.
    5. Door:
      Thijs en Hilda de Gooijer , Zwaag
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijke onbezorgde vakantie.We werden gebracht en gehaald met een comfortabele taxi. Het eten was top , Ontbijt, lunch en diner. De drankjes werden zeer koel en netjes geserveerd tegen redelijke prijzen. De kamer met airco en kleurentelevisies was ook dik in orde, Het kleinschalige schone hotel lag praktisch aan zee met een eigen strand. De zee is kraakhelder met een aangename temperatuur. Wat er echt uitspringt daar is het vriendelijke en beleefde personeel waardoor je echt op vakantie bent. De prijs in verhouding tot de vakantie is prima. Een aanrader en we gaan zeker een keer terug naar dat mooie oord waar je in de tuin tot s`avonds laat onder een helder maantje nog een drankje kunt krijgen.
    6. Door:
      Fam. Jacobs en Smulders
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een geweldig hotel op een mooi eiland. Mooie kamer met een groot balkon. Halfpension was een verhaal apart. 14 dagen van de menukaart kunnen eten. Heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en lekker nagerecht (zoet, fruit of ijs) en een lekker borreltje na. Vriendelijke bediening en in begin juni lekker rustig. Heerlijk zwembad en de wandeltoct na dorp is goed te doen. Kortom een plek om zeker eenmaal terug te gaan.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      heerlijk verblijf gehad. Mooie kamer goed schoon , personeel zeer behulpzaam , Je kan er heerlijk zwemmen zowel in het zwembad als in de zee. De menu kaart is bijzonder maar er wordt aan gewerkt om het wat aan te passen
    8. Door:
      Fred
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Alles was door Sunweb perfect geregeld en nergens op hoeven wachten .Van het vliegveld met een klaar staande taxi met een heel service gerichte chauffeur naar het hotel gebracht en ook weer aan het eind van de vakantiemooi op tijd door de zelfde chauffeur weer naar het vliegveld gebracht . Het personeel in het hotel is heel vriendelijk ,het eten was ook erg lekker . Met andere worden een aanrader .
    9. Door:
      Joke en John.
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fantastisch verblijf gehad in Hotel Avantis. Mooie accomodatie, fijne mensen en voortreffelijk eten. Het hotel wordt perfect verzorgd en de omgeving is prachtig.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooie ruime,schone kamer,eten volop keuze,mooi aangelegd,enthousiast vriendelijk personeel
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima hotel eten is prima service ook ,alleen auto nodig
    12. Door:
      Ja
      Periode:
      september 2016
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Hotel Avantis is een kleinschalig hotel met een hele goede persoonlijke service. Het uitzicht van uit het hotel is schitterend. De mensen van het hotel doen er alles voor om het je naar de zin te maken. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
    13. Door:
      Yvonne, Maarssen
      Periode:
      september 2016
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi, kleinschalig hotel met ruime schone kamers, pal aan zee. Smal strand met gratis bedden en parasols. Heerlijk zwembad met luxe ligbedden. Buitengewoon aardige bediening. Konden zelfs nog eten toen we om 22.30 uur in het hotel aankwamen.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)