di 12 mei 2020 -  8 dagen -  met 2 personen -  Logies en ontbijt
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 80 beoordelingen voor Hotel Achilleas ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,2
    Kamer
    7,9
    Maaltijden
    7,2
    Vakantie algemeen
    8,5
    Overige faciliteiten
    7,5
    Prijs/kwaliteit
    8,2
    Ligging
    9,6
    Personeel
    8,6
    1. Door:
      Hans Hilhorst
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima Hotel op een geweldige locatie, aan klein strandje ( Piso Kryoneri) Fijn terras en wat hoger op de berg de Atrium bar met een geweldig uitzicht. De Staf was zeer voorkomend met prima service. Uitstekende schone kamer en badkamer met ruim balkon zeezicht. Het negatieve puntje is helaas het ontbijt, m.i. onnodig! Koude eieren en roereieren, zeer slechte juice Orange!!!, wij hebben elke dag zelf vers geperst. Het brood had ook wel wat verser gekund. Voor de rest goed.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi hotel goede ligging , alleen jammer dat de kamers aan de voorkant veel last hebben van het verkeer van de mensen die na een dag hard werken naar hun huis gaan op motor/scooter , dat was/is het enige minpuntje, voor de rest 👍🏻👍🏻
    3. Door:
      Monique
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wederom prima verblijf gehad. Personeel zeer vriendelijk. Kamers verschillen wel sommige mooi gerenoveerd andere moeten nog gerenoveerd worden betekend bv douchekop met hand vasthouden. Maar wel alles schoon en netjes. Elke dag schoonmaak. Ontbijt is simpel maar oke Tip wel kamer met zeezicht boeken!
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel ligt gunstig, het ontbijt stelt niet veel voor. Het uitzicht op de baai is prachtig. Echter het liggen op een bedje aan de baai/strandje is verschrikkelijk. Het is er heel erg druk en je moet bijna rennen voor een bedje. Na 9 uur is er bijna geen bedje meer te krijgen. Er zijn te veel mensen voor een klein stukje strand. Parga is een leuke authentieke plaats, met lekkere eettentjes. Wel is het een drukke badplaats zelfs in de maand september, Advies huur een auto, zodat je uit de drukte bent en wat rustiger stukjes kunt bezoeken.
    5. Door:
      Ingrid Stinstra
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Knus hotelletje op fantastische lokatie. Dicht bij boulevard en gelijk aan prachtige baai. Zeer netjes en schoon. Wij hadden een gerenoveerde kamer met zeezicht. Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat er niet lekkere stoelen op balkon stonden. Daarom daar bijna niet gezeten, ondanks het fantastische uitzicht. Parga is een prachtig stadje en is zeer gemoedelijk. Helaas veel toeristen ( augustus).
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,9
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Veel geld betaald voor zeezicht op 1e verdieping, kreeg kamer op begane grond door bomen geen zeezicht. Terras wordt bijna niet gebruikt omdat je er niks kan eten. Bedden waren keihard, oude bedden. M. Albersen
    7. Door:
      Maarten
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Perfecte ligging, zowel ten opzichte van Parga zelf en bezienswaardigheden in Epirus. Meerdere mooie stranden, boulevard en centrum op korte loopafstand. Pier van de watertaxi welke naar meerdere stranden vertrekt is ook erg dichtbij. Ondanks de korte loopafstanden zit je niet midden in de drukte. Erg mooie kamer, zag er net als de badkamer allemaal nieuw en modern uit. Ontbijt is niet heel uitgebreid maar wel voldoende. Minpunt was dat het brood droog en smakeloos was. Hiervoor zijn wij elke ochtend naar de bakker gegaan op 2 minuten loopafstand. Leuke enthousiaste reisleiding. Wij komen zeker nog wel eens terug.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    10. Door:
      Julia
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooi hotel. Fantastische locatie: strandje voor de deur en dicht bij de restaurantjes/winkeltjes! Hotel is erg netjes en gemoedelijk.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De fraaie ligging direct aan de baai is een tien waard. Daarnaast is de strandtent zowel overdag als in de avond een aanrader. Om de hoek ligt het fraai gelegen centrum. Wij komen zeker terug.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Schoon ,goed onderhouden.Netjes en goede bedden.Serviese goed.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fijn hotel met fantastisch ligging aan schitterende baai! Zeer aardige mensen, voor herhaling vatbaar.
    14. Door:
      Renée
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kamer met prachtig uitzicht. Prima bedden. Dus twee weken nauwelijks last van mijn versleten rug. Helaas was de uitcheckdag een grote ellende. De avond tevoren gevraagd of we nog wat konden ontbijten om 07.30 uur. Dat was, na enig nadenken, geregeld. We hebben meteen gevraagd of er dan ook iemand was om onze koffers naar beneden te dragen. (Geen lift). Dat was moeilijk. Misschien dat er een huishoudelijke hulp in de buurt was? Die ochtend hadden we de pech, dat het hoosde. Letterlijk. Onze koffers grotendeels zelf de trappen afgesjouwd. Slechte service. Wij komen al 10 jaar in Parga. Dit is ons nog nooit overkomen.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      8,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De ligging van dit hotel is perfect. Als je aankomt en je loopt door de achterdeur het terras op heb je echt 1 van de mooiste uitzichten die je ooit gezien hebt. Het hotel is verder simpel maar prima. Let op, er is geen lift in dit hotel, dus het is wel even sjouwen met de koffers als je op de 2e verdieping zit, zoals wij zaten. De aardige man die ons incheckte bood wel aan om te helpen. Onze kamer was heel ruim, er stonden 2 tweepersoonsbedden in. Ik heb er prima op geslapen. Kastruimte was voldoende. En er stond een koelkastje op de kamer, ook heel handig. De badkamer was goed, enige nadeel was als je ging douchen dat de hele badkamer nat werd. Dus dat moest je dan even droog dweilen. Balkon was ook vrij ruim en natuurlijk weer dat schitterende uitzicht. Het ontbijt, wat inclusief was, was heel karig. En elke dag hetzelfde. Scrambled eggs die gewoon in een schaal staan en dus niet warm gehouden werd, dat is vrij simpel op te lossen. Wel elke dag vers brood dat door de bakker `s ochtends vroeg gebracht werd, want ik zag het een keer aan de deur hangen toen wij vroeg weg moesten voor een excursie. Wij zijn ook een paar keer wezen onbijten bij de bakker om de hoek waar je ook de meeting hebt van Sunweb de eerste dag. Vanuit het hotel loop je zo naar de boulevard, daarom een perfecte ligging. Supermarktjes echt op een paar stappen lopen. Mensen in het hotel heel vriendelijk naar ons toe en behulpzaam. Let op, dit hotel heeft geen zwembad! Wij hebben het trouwens niet gemist. Voor het hotel ligt een strandje met bedjes die kan huren tegen betaling. Het is wel een kiezelstrand, doe alsjeblieft waterschoenen aan want anders doet het erg pijn aan je voeten. We hebben ook nog 2x een taxi genomen naar Valtos Beach en daar bij Beachclub Tango gelegen. Ik zal dit hotel zeker aan iedereen aanbevelen.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)