Hotel Roda Beach Resort & Spa

    terug
    dinsdag 12 mei, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 103 beoordelingen voor Hotel Roda Beach Resort & Spa ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,1
    Kamer
    7,7
    Maaltijden
    8,2
    Vakantie algemeen
    8,2
    Overige faciliteiten
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,1
    Ligging
    8,2
    Personeel
    8,2
    Zwembad
    8,2
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi hotel! Nette kamer! Heerlijk eten! Direct aan een mooi zandstrand Min punten: -Het restaurant personeel is niet erg vriendelijk Geef je een keer geen fooi, dan word je genegeerd. -Animatie is alleen gericht op Franse en Duitse gasten. Wij hebben melding gedaan bij de receptie over een man(gast van het hotel), die stiekem fotos maakte van jonge meiden en vrouwen in bikini op het strand. Er was bewijs hiervan! Met deze melding werd niets gedaan. Het hotel management wuift het weg. Erg jammer! Omgeving: Weinig te beleven buiten het hotel om. Opvallend zijn de vervuilde wegen en straten. Zonde van zo`n mooi eiland!
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,9
      Kamer
      6,0
      Ligging
      3,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Bij incheck was de dame van de receptie erg ongeïnteresseerd. Voor dat we het wisten was ze klaar en hadden we geen idee waar we heen moesten. We hebben het zelf aan ander personeel gevraagd. Die ons, top, naar onze accommodatie bracht! Helaas zaten wij echt bovenaan een berg, ver weg van de faciliteiten. In een klein kamertje met een te kleine badkamer. Hier kon je niet normaal in staan. Het balkom was zo klein dat je de stoelen niet kom verplaatsten en er überhaupt niet tussen kwam. Het eten viel een beetje tegen. Als je een 5 sterren resort verwacht maar dit krijgt. Ook misten we iets van borrels of snacks voor tussendoor i.p.v. alleen ontbijt, lunch en diner. De meneer Mackram Nechi was ontzettend aardig en behulpzaam! Wij hadden ook last van een mierennest in de kamer, hier kwam een meneer naar onze kamer toe. Hij heeft ons ook erg goed geholpen!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima hotel, eten zeer goed en de medewerkers allen zeer vriendelijk. Kamers ruim genoeg voor twee personen, airco deed het niet en duurde drie dagen voor deze gemaakt was, ondanks bellen van medewerker naar technische dienst. Lopen via het strand naar het dorp is goed te doen in 15 minuten. wil je verder dan zul je een auto moeten huren. Strandfaciliteiten zijn gratis uit te proberen. Wij hebben een heerlijke week gehad.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Super hotel. Alles perfect Tip:accepteer geen kamer in de 1000-serie. Oud, versleten, muf, ongedierte Alle andere kamers zijn perfect
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Resort en het personeel is fantastisch. Super locatie, direct aan zee.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      We hadden een voordeel kamer geboekt. Maar let op, accepteer absoluut GEEN kamer in de 1000 series. Deze kamers liggen helemaal bovenaan op een erg steile helling. Daarnaast zijn dit slechte, vieze kamers. De mieren en kakkerlakken liepen over de vloer en ontzettend veel muggen. Na twee dagen kregen we eindelijk een nieuwe kamer, dit was prima en niks op aan te merken. Verder: eten is goed, maar niet heel gevarieerd. Zwembad is heerlijk, genoeg bedjes, geen lange wachtrijen bij de bar. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Roda zelf is klein, een auto huren is dan ook zeker aan te raden om het eiland te verkennen! Al met al hebben we genoten, maar vonden we de slechte start erg jammer omdat het veel tijd en energie kostte.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Supper mooi en super vriendelijk personeel. Top resort, klantvriendelijk en top kwaliteit. Eten is erg goed.
    9. Door:
      patrick
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      mooi hotel waar je niets tekort komt.vriendelijk behulpzaam personeel.schoonmaak 7x per week.ontbijt,lunch en avondeten in het restaurant is gewoon goed.ook de chinees,griek en het italiaans restaurant zijn prima.maar de crêperie en de souflaki corner zijn echt geweldig .geef de “souflaki man eens fooi.dan doet hij iets speciaals voor je op de bbq elke keer als je komt!!de rij zoals eerder beschreven bij de zwembadbar stelt niks voor.je bent zo aan de beurt.zwembad is prima.zout water is even wennen.animatieteam is op de fransen gericht dus geen last van :-) . verwacht van roda geen winkelparadijs.paar souvenierwinkeltjes en een paar restaurants.huur wel een auto om het eiland te verkennen. kortom gewoon doen. 1 punt van kritiek:vergeet als je met 4 personen gaat de kamer met gedeeld zwembad.is echt te klein.we kregen gelukkig een upgrade naar superior met zeezicht zonder extra kosten.die kamers zijn 2x zo groot.tip!!
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      4,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Vakantie algemeen
      3,0
    11. Door:
      S Tobe
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super hotel op een mooie ligging aan het strand. Vooral de kamers met gedeeld zwembad zijn aan te bevelen!
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      3,9
      Kamer
      1,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      1,0
      Vakantie algemeen
      2,0
      Heel misleidend roda beach & Spa wordt als 5 sterren resort verkocht maar dit is bij lange na geen 5 sterren waard. Zitten zelfs foto’s bij die niet eens kloppen. Zoals het buiten masseren, in dit huisje lagen de handdoeken voor bij het zwembad er werd daar niet eens gemasseerd. We hadden speciaal een swim up geboekt omdat we een baby van 9 weken bij ons hadden en zo toch nog konden zwemmen terwijl de kleine bij airco slaapt toen we in de kamer kwamen keken we uit op de tuin! Weer terug naar de receptie en kregen we een nieuwe kamer wel met swim up gelukkig. Alleen toen we de airco aan wou zetten werkte deze voor geen meter weer terug naar de receptie. Daar kregen we de mededeling dat we de deuren maar dicht moesten houden. Nou hij blies wel lucht maar dit was warme lucht hij werd helemaal niet zo koud als een airco hoort te doen dit was dus echt afzien met onze baby van 9 weken!! De kamers werden niet goed schoon gemaakt, ik heb heel de week op slippers gelopen omdat de vloer gewoon zo vies was. De kamers zijn gedateerd. De bedden waren keihard je voelde de spiralen zo in je rug staan. Uit eindelijk hebben we kussens van de ligbedden bij het zwembad gepakt om een normale nachtrust te krijgen. We kregen een oud roestig bedje voor onze baby die we maar weer terug hebben gestuurd, hier zou ik mijn hond nog geen eens in leggen. Ik was zo blij dat ik me kinderwagen mee had zodat me baby hier in kon slapen. Maar voor een 5 sterren resort verwacht je wel wat meer luxe en comfort. Het is me echt zwaar tegen gevallen. Officieel heeft dit resort ook geen 5 sterren begrepen wij
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Vroeg geboekt, toch een kamer gekregen helemaal achteraf. Veel lopen heuvel op, vermoeiend. Eten goed. Personeel, top. Locatie en resort heel goed.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      4,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi resort. ACCEPTEER GEEN KAMER IN DE 1000 SERIE !. deze kamers zijn volgens hun superior maar dat is niet zo. Zijn discount kamers. Liggen net naast de poort boven aan een steile helling. Zijn erg klein, kast kon niet open zo klein. Uiteindelijk na veel klagen en tussenkomst van onze reisleidster Mirthe ( wat een kanjer is) een goede kamer gekregen.
    15. Door:
      Frank
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)