Hotel Roda Beach Resort & Spa

    terug
    woensdag 6 mei, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 61 beoordelingen voor Hotel Roda Beach Resort & Spa ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,1
    Kamer
    7,7
    Maaltijden
    8,3
    Vakantie algemeen
    8,2
    Overige faciliteiten
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,1
    Ligging
    8,2
    Personeel
    8,3
    Zwembad
    8,3
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Supper mooi en super vriendelijk personeel. Top resort, klantvriendelijk en top kwaliteit. Eten is erg goed.
    2. Door:
      patrick
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      mooi hotel waar je niets tekort komt.vriendelijk behulpzaam personeel.schoonmaak 7x per week.ontbijt,lunch en avondeten in het restaurant is gewoon goed.ook de chinees,griek en het italiaans restaurant zijn prima.maar de crêperie en de souflaki corner zijn echt geweldig .geef de “souflaki man eens fooi.dan doet hij iets speciaals voor je op de bbq elke keer als je komt!!de rij zoals eerder beschreven bij de zwembadbar stelt niks voor.je bent zo aan de beurt.zwembad is prima.zout water is even wennen.animatieteam is op de fransen gericht dus geen last van :-) . verwacht van roda geen winkelparadijs.paar souvenierwinkeltjes en een paar restaurants.huur wel een auto om het eiland te verkennen. kortom gewoon doen. 1 punt van kritiek:vergeet als je met 4 personen gaat de kamer met gedeeld zwembad.is echt te klein.we kregen gelukkig een upgrade naar superior met zeezicht zonder extra kosten.die kamers zijn 2x zo groot.tip!!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      4,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Vakantie algemeen
      3,0
    4. Door:
      S Tobe
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super hotel op een mooie ligging aan het strand. Vooral de kamers met gedeeld zwembad zijn aan te bevelen!
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      3,9
      Kamer
      1,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      1,0
      Vakantie algemeen
      2,0
      Heel misleidend roda beach & Spa wordt als 5 sterren resort verkocht maar dit is bij lange na geen 5 sterren waard. Zitten zelfs foto’s bij die niet eens kloppen. Zoals het buiten masseren, in dit huisje lagen de handdoeken voor bij het zwembad er werd daar niet eens gemasseerd. We hadden speciaal een swim up geboekt omdat we een baby van 9 weken bij ons hadden en zo toch nog konden zwemmen terwijl de kleine bij airco slaapt toen we in de kamer kwamen keken we uit op de tuin! Weer terug naar de receptie en kregen we een nieuwe kamer wel met swim up gelukkig. Alleen toen we de airco aan wou zetten werkte deze voor geen meter weer terug naar de receptie. Daar kregen we de mededeling dat we de deuren maar dicht moesten houden. Nou hij blies wel lucht maar dit was warme lucht hij werd helemaal niet zo koud als een airco hoort te doen dit was dus echt afzien met onze baby van 9 weken!! De kamers werden niet goed schoon gemaakt, ik heb heel de week op slippers gelopen omdat de vloer gewoon zo vies was. De kamers zijn gedateerd. De bedden waren keihard je voelde de spiralen zo in je rug staan. Uit eindelijk hebben we kussens van de ligbedden bij het zwembad gepakt om een normale nachtrust te krijgen. We kregen een oud roestig bedje voor onze baby die we maar weer terug hebben gestuurd, hier zou ik mijn hond nog geen eens in leggen. Ik was zo blij dat ik me kinderwagen mee had zodat me baby hier in kon slapen. Maar voor een 5 sterren resort verwacht je wel wat meer luxe en comfort. Het is me echt zwaar tegen gevallen. Officieel heeft dit resort ook geen 5 sterren begrepen wij
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Vroeg geboekt, toch een kamer gekregen helemaal achteraf. Veel lopen heuvel op, vermoeiend. Eten goed. Personeel, top. Locatie en resort heel goed.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      4,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi resort. ACCEPTEER GEEN KAMER IN DE 1000 SERIE !. deze kamers zijn volgens hun superior maar dat is niet zo. Zijn discount kamers. Liggen net naast de poort boven aan een steile helling. Zijn erg klein, kast kon niet open zo klein. Uiteindelijk na veel klagen en tussenkomst van onze reisleidster Mirthe ( wat een kanjer is) een goede kamer gekregen.
    8. Door:
      Frank
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    9. Door:
      richard welgraven
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Leuke mensen veel recreatie heerlijk eten en prima vermaak.Personeel vriendelijk en behulpzaam en superschoon hotel
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Vriendelijk personeel. Genoeg eten en drinken en daarin veel afwisseling. Leuke faciliteiten voor de kinderen.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heerlijke tijd gehad, Het personeel was heel vriendelijk. De kamer en het hele complex was schoon en goed onderhouden. Het eten was zeer goed. Je kon zelfs meerdere keren reserveren bij een van de restaurants ( Grieks , Italiaans en Chinees ). De Spa is zeker ook een aanrader. Wat we miste was een fitness ruimte en sauna. Om een auto te huren is aan te raden. We gaan zeker nog een keer terug.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij kregen een kamer helemaal voorin het resort ver weg van het hoofdgebouw(redelijke steile heuvel op en af) met een kind van 2.5 jaar oud.. vreselijke kamer in een gebouwtje wat wel een jongeren hotel leek `s nachts. Veel lawaai door de ontzettend dunne muren daar. Volgende dag naar de receptie gegaan samen met de vrouw van sunweb en wij kregen direct een andere kamer in het hoofdgebouw. Pluspunt uiteraard! Veel betere kamer, minder lawaai en met een peuter van 2 erg fijn dat we niet zo ver meer hoefden te lopen. Over het algemeen vonden wij de kamers en het eten niet 5 sterren waardig.. vaak was het eten lauw/koud en de kamers zijn relatief klein. Overigens vonden wij het personeel erg vriendelijk en behulpzaam (vooral de man die naast de receptie zit!) Oja, mocht je erg wagenziek zijn, bereid je voor op de busreis van het vliegveld naar het hotel. Ongeveer een uur door de bergen heen. Al met al een leuke vakantie gehad. Zou het hotel 4 sterren geven ipv 5!
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Het was het eigenlijk allemaal nét niet op dit resort. Het buffet was niet erg gevarieerd en het vlees was vaak van slechte kwaliteit. Het grootste probleem is dat alle frisdranken/cocktails etc. gemaakt worden met leidingwater. Hierdoor hebben de drankjes een chloorsmaak. Helaas blijft de receptie volhouden dat het wel degelijk met bronwater is gemaakt, maar de buikpijn en de smaak doen anders vermoeden. Hierdoor waren we genoodzaakt zelf water en frisdrank te kopen in de toch wel erg dure supermarkt op het resort. Dan schiet het doel van All Inclusive zich een beetje voorbij. Het bestek in het buffetrestaurant was elke dag vies en ze komen ook echt maar één keer een drankje opnemen. De tafels voor 4 personen zijn te klein om met zijn vieren aan te eten, één persoon zit dan telkens met zijn been buiten de tafel. Tot slot wordt er vermeld dat de animatie Frans georiënteerd is, maar op vrijdag- en zaterdagavonden kom je er niet omheen en kan je niet rustig van een drankje genieten zonder geconfronteerd te worden met over aanwezige Franse gasten die hard door een microfoon lopen te schreeuwen. Tot slot zijn praktisch alle Nederlandse gasten in onze week op het resort minstens 2 dagen ziek geweest wat volgens het resort uiteraard door een `virus` zou komen maar meerdere gasten waren het er over eens dat het eerder aan het eten en drinken gelegen zal hebben. Vaker op vakantie geweest voor deze prijs naar een all-in maar deze viel eerlijk gezegd een beetje tegen.
    14. Door:
      Ton , Leiden
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Hotel Roda Beach Resort , wat een fantastisch onderkomen met geweldig vriendelijk personeel. Eten was perfect met een ongeloof aan keuzes van vlees , kip , vis , salades , groentes , Pizza`s en andere lekkernij. Zwembad of strand was voor een ieder een keuze op het moment zelf , bedden waren er genoeg. Poolbar aan het strand en zwembad met vriendelijk personeel. Wij zaten er in het na-seizoen en het was perfect, zo perfect dat wij volgend jaar weer deze kant op gaan. oh, ja ....wij zijn natuurlijk Hollanders en dan gaan wij minpuntjes zoeken. De bedden waren iets te hard. ...en wij kregen iets teveel chocolade op onze Crep (hahahahahahaha). dus een TOP-locatie waar wij op zeker terug komen.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij vonden het een top hotel! Erg goed eten, mooie kamers, vriendelijk personeel, lekkere bedjes bij het zwembad, goede hygiëne . Bij het zwembad een bar en Souflaki, IJs en pannenkoeken. Ondanks de All-inclussive formule geen last van dronken gasten. Een uur rijden vanaf de luchthaven. Kleine minpunten van het hotel waren de mieren op de badkamer, vrij harde bedden en het zwembad is goed maar heeft wel wat achterstallig onderhoud. Zeker voor herhaling vatbaar!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)