woensdag 6 mei, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 24 beoordelingen voor Aeolos Beach Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,5
    Kamer
    8,5
    Maaltijden
    8,4
    Vakantie algemeen
    8,7
    Overige faciliteiten
    8,3
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    Ligging
    8,3
    Personeel
    8,7
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ontzettend mooi, relaxed, allerlei mogelijkheden qua strand, zwembaden en eten. Het personeel is ontzettend aardig en vriendelijk en doen er alles aan om je vakantie geweldig te maken. Bushalte voor de deur en voor diegene die wat slechter ter been zijn, kun je 24 uur per dag gebruik maken van minivan’s en/of golfcarretjes die je naar boven/beneden rijden.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het is een mooi hotel met mooie kamers! Strand is dichtbij. Ook de bushalte vind je voor het hotel. Enige nadeel is dat het hotel op de heuvel ligt. Dus voor mensen die moeite hebben met lopen is het minder geschikt. Wel rijdt er hiervoor een busje heen en weer om je overal heen te brengen. Verder was het personeel vriendelijk! Eten was wat je verwacht in een all-in , elke dag wat anders, soms wat warmer en soms wat kouder. Al met al, super genoten!
    3. Door:
      John
      Periode:
      oktober 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      zeer vriendelijk personeel. eten vonden we niet altijd even lekker maar over het algemeen was er altijd wel iets bij wat lekker was. mooie ligging! wel veel hoogteverschil.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het hotel ligt op een heuvel, de weg naar het zwembad en strand is een kleine klim, maar dat was goed te doen. Het strand is smal, maar wel lang, genoeg bedjes en mooi uitzicht. Bij het zwembad zijn de bedjes in de zon al vroeg bezet. Het eten is gevarieerd, genoeg keuze, iedere avond een ander thema. Het avondeten koelt wel snel af en is bijgevolg over het algemeen wat lauw. Het personeel werkt erg hard en is vriendelijk. De service is goed. In de nabije omgeving is niks te doen. Een huurauto is echt een aanrader als je iets wilt zien van het eiland. De kamers zijn wat kil qua sfeer. Wel netjes.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi en net resort met zeer vriendelijk personeel. Het eten is prima, uitgebreid en lekker. Kleine tip om niet direct bij de opening van het restaurant te gaan eten maar een half uurtje later, life cooking bakt wat in het voren en dat kan dan niet helemaal warm zijn. Het animatie team is zeer enthousiast met aandacht voor jong en oud en met leuke vrijblijvende activiteiten. Ruud en Jose
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Super hotel We konden geen een min punt te vinden Het eten is super lekker. De kamer wordt elke dag schoongemaakt.De ligging van hotel is mooi We hebben 15 dagen genoten
    7. Door:
      Peter
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prachtig hotel,gelegen op super locatie. Kamer en de service waren uitstekend. Eten zeer gevarieerd.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ik heb heerlijk genoten van mijn vakantie met mijn man. De eerste dag kregen we een bon mee voor gratis massage, deze hebben we een dag later gebruikt, Heerlijk! We kwamen vrij vroeg aan in het hotel en moesten hierdoor nog wel even wachten voor we mochten inchecken. We kregen wel gelijk een bandje dus konden drankjes bestellen en lunchen alvorens het inchecken. De medewerkers waren stuk voor stuk vriendelijke mensen, ondanks dat sommigen soms hun dag niet hadden. Het animatie team was ook top en er was genoeg te doen op het resort zelf (mocht je geen zin hebben om erop uit te gaan). Wel jammer dat het animatie team veel frans sprak ipv Engels, wat ze absoluut wel konden. Helaas rijden ze in Corfu wel slordig dus om een auto te huren moet je niet bang zijn. Kamers werden elke dag schoongemaakt en het bedlinnen regelmatig vervangen, elke dag schone handoeken en shampoo e.d werd aangevuld, je hoeft dus niets mee te nemen. Ook liepen er honden op het resort die zo te zien geen slecht leven hadden. Alleen het ala carte diner viel ons tegen, wat minder vriendelijke mensen en ook vele wespen (maar daar kunnen zij vrij weinig aan doen) Het menu is klein, gelukkig kon je nog tot laat in het buffet restaurant terecht. Het eten daar was heerlijk en afwisselend, tuurlijk de ene keer was het beter dan de andere keer maar het was prima als je kijkt dat ze voor 300 mensen moeten koken. Dan mag een patatje soms best een keer slap zijn (mij niet overkomen overigens). Kortom topverblijf, alleen Sunweb heeft tijdens onze vakantie wel wat steken laten vallen. Top hotel maar qua reisorganisatie viel het mij dit keer tegen.
    9. Door:
      Marijke
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het Aeolos Beach Resort is een heerlijk resort om je vakantie te vieren. De ligging is prachtig, direct aan zee en tegen de berg aangebouwd, waardoor je overal in het resort een adembenemend uitzicht hebt. Het dorpje Perama is klein, maar je bent met de lijnbus zo in Kerkyra (Corfu-town) of Benitses. Er is in de omgeving echt veel te doen. Maar ook op het resort kan je je zeer goed vermaken. Het eten is gevarieerd en lekker, voor ieder wat wils. Er is een tennisbaan, zwembad, er zijn verschillende barren en natuurlijk de prachtige en heldere zee. Wij raden dit resort absoluut aan!
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Aeolos Beach resort is een prachtig verblijf, uitstekende service en uitstekend afwisselend eten. Ik had van te voren wat minder goede recensies gelezen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet waarop dat gebaseerd was . Het is een prima resort, lastig voor mensen die moeilijk ter been zijn, maar dat wordt van te voren aangegeven. Strand is klein, goed te bereiken en ook hier uitstekende service/eten
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer goed prijs/kwaliteit verhouding (wij hadden wel laagseizoen prijs). Bijzonder goede all inclusive, omvatte wat mij betreft erg veel. Ruime kamer, lekker balkon met comfortabel zitje. Ruime badkamer (wij zijn groot en hebben op veel plaatsen wat moeite met de omvang van de badkamer, dat was hier zeker niet het geval). Dagelijks schoon linnen. Alleen de vloer had wat vaker of beter gereinigd kunnen worden. Het hotelcomplex was goed verzorgd, netjes en schoon. Wij vonden het voor herhaling vatbaar.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      prima accommodatie. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      We hebben een perfecte vakantie gehad. alles tot in de puntjes verzorgd. 1 puntje van kritiek, er was door drie personen bevestigd dat we 's morgens voor vertrek uit het hotel om 6:05! (om 4:30 op gestaan) nog gebruik konden maken van een kleine ontbijt service maar helaas alleen een portier gezien en verder niets, nog geen kopje koffie konden we krijgen ondanks dat er overdag een overvloed aan drinken en eten was. Dit is dan ook het enige min puntje van de hele vakantie.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2016
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    15. Door:
      vriendinnen clupje
      Periode:
      oktober 2016
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      goed hotel,wij zaten in bungalow kamer voor 4 pers mooie ruime kamers,krappe badkamer, mega harde bedden leken wel planken groot balkon, zwembad goed , genoeg zonnebedden, bediening zwembad vreselijk sjaggie, wat een verschil met het strand, eten was super goed drankjes ook prima ivm all incl


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)