Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 17 beoordelingen voor Appartementen Kalypso ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,9
    Kamer
    8,6
    Vakantie algemeen
    9,2
    Overige faciliteiten
    8,6
    Prijs/kwaliteit
    8,7
    Ligging
    8,6
    Schoonmaak
    9,2
    Personeel
    9,4
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      voor ons is dit een verborgen parel,rust schoon hele aardige eigenaren.je voelt je er gelijk volledig op je gemak,door de heerlijke uitstraling en rustige eigenaren die je altijd netjes te wordt staan.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      in een woord: fantastisch! super aardige mensen, doen alles wat mogelijk is en prima studio, met alles wat je nodig hebt, maar met name: heerlijke douche, prima bedden en lekker balkonnetje. kan het iedereen aanraden
    3. Door:
      Pien en Sil
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij vonden Corfu erg mooi. De appartementen liggen aan een klein zijpaadje van een drukke weg. Daar is het rustig. Je loopt zo naar het strandje(wat wij wat verwaarloosd en niet zo mooi vonden) en naar het centrum met vele restaurantjes en winkeltjes. De bus stopt vlakbij en brengt je voor een paar euro naar andere plaatsen en mooiere stranden op het eiland. In 15 min. Ben je in corfustad. De eigenaar en zijn vrouw zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De appartementen en het zwembad (waar we vaak met zn 2-en in waren) zijn mooi, alleen van binnen wat basic en gedateerd, maar wel gratis wifi en airco en de bedden lagen heerlijk. Er werd elke dag schoongemaakt en om de dag schone lakens en handdoeken gebracht.
    4. Door:
      Frans
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Geweldige gastheer en vrouw. Hebben ons zeer thuis gevoeld. Heerlijk bed en perfecte verzorging
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima appartement met vriendelijke verhuurders. Was rustig en schoon. Het zwembad was top!
    6. Door:
      Pa
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hebben een top vakantie gehad. Ontzettend lieve mensen die alles wilden doen om het naar je zin te maken.
    7. Door:
      Karin
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We konden voor 20 euro extra tot 19.30 in ons appartement blijven ivm avondvlucht naar overleg met eigenaar. Top service
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      9,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Groep
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    10. Door:
      Mary
      Periode:
      mei 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      De studio was schoon, de bedden waren goed. Fijne stoeltjes op het terras. De eigenaren waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
    11. Door:
      Henk
      Periode:
      september 2021
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima verblijf om van daaruit het eiland te verkennen. Personeel was heel behulpzaam en gastvrij.
    12. Door:
      Mevr.Buijs
      Periode:
      augustus 2021
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super aardige en behulpzame mensen.studios super schoon en om de 2 dagen schone lakens en handdoeken. Ligging ook heel goed alleen jammer dat er geen barretje meer is waar je s'avonds iets kon drinken met je mede bewoners.
    13. Door:
      Gini
      Periode:
      augustus 2021
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Ontzettend fijn verblijf met heel lieve eigenaar. Het is echt een oase van rust in Gouvia, waarbij je wel de mogelijkheid hebt binnen 5 minuten lopen bij meerdere restaurantjes en barretjes te zijn. Ook het strandje op 5-8 min lopen. Kamers zijn basic maar hebben fijne bedden, goede airco en in principe alles wat je nodig hebt. Zwembad rustig en erg schoon. Je kunt zelf een ligbedje pakken en plaatsnemen bij het zwembad. Zelfs bij onze vakantie in het hoogseizoen op ieder moment van de dag een ruime hoeveelheid bedjes beschikbaar. Kortom, ik zou het zeker aanraden aan familie en vrienden.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2021
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima verblijf. Ligt rustig maar je bent zo in Gouvia of bij strand. Het was schoon en opgeruimd. De airco werkt uitstekend vooral prettig als rond de 40 graden buiten is. Wij vonden het prima appartement.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Heerlijk verblijf op mooie locatie. Zeer vriendelijke eigenaren.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)