dinsdag 12 mei, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 14 beoordelingen voor Hotel Mareblue Beach Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,5
    Kamer
    7,9
    Maaltijden
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,7
    Overige faciliteiten
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    Ligging
    8,6
    Personeel
    8,7
    1. Door:
      Johan Sprong
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      18-25-okt.19 weekje mare blue resort kort samen gevat; * toplocatie aan de Ionische zee met diverse baaien, heerlijk helder water * 3 zwembaden, peuters,volwassen/kinderen en relaxbad waar geen kinderen mochten komen. elke dag schoongemaakt * Eten over de de top wat hoeveelheid betreft, keuzen uit wel 30-40 producten. ( drank inclusief) *Resort is erg schoon, hygiënisch,kamer dagelijks schoongemaakt/bed etc * groen in het park goed en clean onderhouden * we hadden gemiddeld 27 graden en een prachtige kamer met uitzicht op zee * activiteiten voldoende * geen drescode in restaurant,dan werd je aangesproken zodat je niet in zwemkleding kon eten en terecht.( bij zwembad geen probleem bij snackbar) geen nadelen, jawel: * door overvloed eten waren de ogen van sommigen gasten groter dan hun maag en dat is jammer( eea wordt dan weggegooid) * wat muggen overlast.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Internet en Wifi slecht tot zeer slecht. Op de website is vermeld dat Free MareBlue beschikbaar is in de openbare ruimt. Bij goed weer voldoende faciliteiten. Bij slecht weer hokt iedereen bij elkaar in de lobby. Veel te weinig ruimte voor veel mensen. Personeel erg behulpzaam!!
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,2
      Kamer
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtige lokatie ,voor mensen die houden van rust en omgeving .Hopen dat dit zo blijft en dat het ook niet volgebouwd gaat worden in de toekomst
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Afstand luchthaven hotel te groot
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Groot opgezet hotel, erg mooi gelegen, wel behoorlijk afgelegen! Is recent gerenoveerd, ziet er modern, licht en schoon uit. Mooie zwembaden. Omdat het ideaal voor kinderen is, zijn die er ook veel, wat behoorlijk lawaai oplevert in de lobby en vooral in het restaurant. Tijdens het eten waande je je in de Zoo ipv in een restaurant... Het meeste personeel was erg vriendelijk, uitzonderingen daargelaten. Wij hadden een luxe kamer geboekt en deze was erg mooi, met een luxe badkamer en genoeg ruimte. Opvallend detail, de verborgen speakers verstopt in bosjes of plantebakken waar gedurende de dag rustige muziek uitkomt. Voor je rust moet je hier niet komen, tenzij je zo vroeg mogelijk gaat eten iedere keer en je bij het only adult zwembad gaat liggen. Wat betreft de Wifi, die is er wel, gratis in de Lobby, maar de capaciteit is niet hoog. Meevaller: via Sunweb kregen we per persoon een waardebon voor een gratis massage van 15 minuten! Badhanddoeken tegen een borg van 10 euro te verkrijgen.
    6. Door:
      Joop en Erika Galavazi
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het resort ligt vrij afgelegen, vandaar dat een auto huren een goeie optie is. Het resort ligt wel in een hele mooie omgeving. Helaas had het hotel geen WIFI hiervoor moet je betalen en is vrij duur. Elke dag werden de kamers schoon gemaakt en nieuwe handdoeken neergelegd. Het eten was fantastisch. In 11 dagen niet eens een zelfde menu gehad, en wat wonderbaarlijk was, het eten was heet. Het vullen werd heel goed bijgehouden. Het resort is schoon. Helaas niet rolstoel of kinderwagen vriendelijk, veel trappetjes. Niet dat wij daar last van hebben, wij kunnen goed trapjes lopen, Het personeel uitermate vriendelijk, vooral een compliment voor de receptie medewerkers, die helpen je overal mee. De meeste toeristische bezienswaardigheden liggen ook in het gebied waar het resort is. Corfu stad is wel 1 uur rijden. Het is slim als je in het resort de bus bespreek om Corfustad te bezichtigen, het is namelijk vrij moeilijk parkeren in Corfustad. Al met al een geweldig resort met geweldig personeel.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Erg mooi hotel, nette kamers, mooie tuinen , fijn zwembad, vriendelijk personeel. Het eten is lekker en voldoende. Klachten worden direct verholpen. Kinderanimatie wordt verzorgd door een Frans animatie team. Dat vond ik wel een minpuntje, want andere talen spraken ze nauwelijks. Bij aankomst bleken er 2 zwembaden te zijn, waarvan 1 adult only (chloor) en 1 openbaar ( zoutwater). Het uitzicht vanaf het zwembad is prachtig! Wij hadden de hele week een auto gehuurd. Dat is wel een aanrader, want het hotel ligt wel afgelegen, niet in een uitgaansgebied.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Wij hebben een heerlijke week gehad! Goed eten, mooie kamer en zeer vriendelijk personeel. De tuinen zijn erg goed onderhouden. Van de 2 zwembaden is 1 bad een zoutwater bad en de andere is een adult only bad. Gezien de ligging van dit hotel is een auto wel een aanrader.
    9. Door:
      Erik
      Periode:
      september 2016
      Gezelschap:
      Stel
      6,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Hotel ligt kilometers verwijderd van de bewoonde wereld en 20 min lopen van OV. Badkamer had een bad dat niet gebruikt kon worden door water tekort. Douche was niet opzet hangen dus met hand douchen. Eten en kamer overig waren prima. Personeel erg aardig en vriendelijk. Strand klein maar wel prettig. Hoort niet bij hotel. Website sunweb gaf hotel in het centrum en aan het strand. Er was geen centrum te vinden anders dan op minimaal 6 kilometer afstand. Al met al vodden e.e.a. Ook als gevolg van duizenden muggen en wespen niet aan onze verwachtingen.
    10. Door:
      van Amsterdam
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hebben een fijne vakantie gehad. Het eten was gevarieerd en lekker! De kamer viel tegen, harde bedden en verouderd interieur. Enorm vriendelijk personeel!
    11. Door:
      Marvin
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,4
      Kamer
      3,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi resort kamers helaas niet meer van deze tijd zeer oude badkamer douche in een oude badkuip in de normale kamers slappe matrassen na aandringen een familie kamer gekregen met boxspring bedden deze voldeed wel aan de verwachtingen op de badkamer na hetzelfde als in de andere kamers, eten perfect elke dag voor ieder wat wils en alles smaakt all in en beetje uitgekleed beperkte cocktails, smerig bier en b merk frisdrank. Ook de muggenplaag in de avond is iets om rekening mee te houden. Prima vakantie gehad voor wat we betaald hebben.
    12. Door:
      Marvin
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      4,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      10,0
      Mooi verzorgd resort, kamers verouderd en bedden te zacht, douche in bad niet van deze tijd. Eten uitstekend gevarieerd en smakelijk, strand op loopafstand zonder bedjes.prijs kwaliteit zeker een aanrader
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2016
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Ligt zeker niet in een centrum!!!
    14. Door:
      fam Blaauwendraad
      Periode:
      april 2016
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het eten was lekker. De accommodatie was mooi en rustig gelegen. Er was ook een mooi aangelegde tuin en er waren vooral oudere gasten.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)