maandag 18 oktober, 8 dagen, 2 personen, Halfpension

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 2 beoordelingen voor Hotel Anthemus ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   anoniem
   Periode:
   oktober 2019
   Gezelschap:
   Gezin met jonge kinderen
   9,7
   Kamer
   10,0
   Ligging
   10,0
   Maaltijden
   10,0
   Overige faciliteiten
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   10,0
   Vakantie algemeen
   9,0
   Een super prijs en kwaliteit verhouding op een hele mooie en rustige locatie! Het complex is heel erg netjes en compleet, de service en het eten bijzonder goed!
  2. Door:
   Ja, Helga Fabrice de Kisangani
   Periode:
   juli 2019
   Gezelschap:
   Anders
   9,4
   Kamer
   9,0
   Ligging
   9,0
   Maaltijden
   8,0
   Overige faciliteiten
   10,0
   Personeel
   10,0
   Prijs/kwaliteit
   10,0
   Vakantie algemeen
   10,0
   Wij hadden een heel fijn verblijf in Hotel Anthemus. Een heel mooi en goed hotel. Ook lekker eten. Wat ons vooral opviel, was de vriendelijkheid en de gemeende hartelijkheid van het personeel. En dit vooral in het restaurant. Ondanks de drukte en het vele werk voor hen, altijd tijd voor een babbel. Je hebt niet het gevoel een nummer te zijn. Alles was ook altijd netjes, zowel in de kamer als aan het strand en zwembaden. Het hotel leent zich ideaal voor een ontspannen rustvakantie.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)