donderdag 16 april, 8 dagen, 2 personen, Halfpension

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 1 beoordelingen voor Hotel Acrotel Athena Pallas ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   Arie en Yvonne
   Periode:
   oktober 2018
   Gezelschap:
   Stel
   9,4
   Kamer
   9,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   10,0
   Overige faciliteiten
   9,0
   Personeel
   10,0
   Prijs/kwaliteit
   10,0
   Vakantie algemeen
   10,0
   Wij hebben een prima vakantie gehad in dit mooie, zeer verzorgde hotel. Wel zijn er eind oktober heel veel zaken (winkels en taverna`s) in de buurt al gesloten, vanwege het einde van het seizoen. Een autootje huren is wel een aanrader om wat van de mooie omgeving te zien! Alle medewerkers van het hotel waren zeer vriendelijk en behulpzaam en het eten was uitstekend, zowel het ontbijtbuffet als het avondbuffet. Onze hostess was heel fijn en zeer punctueel.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)