Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 3 beoordelingen voor Ammon Zeus Hotel ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   anoniem
   Periode:
   september 2018
   Gezelschap:
   Stel
   8,3
   Kamer
   9,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   6,0
   Overige faciliteiten
   8,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   9,0
   Vakantie algemeen
   9,0
   Het hotel ligt direct aan een zandstrand en de zee is prachtig helder. Het water is heel schoon en de ligbedden zijn goed. Echter moet je voor het stadje heel steil omhoog via een weg en trap. Voor minder-validen is dat niet te doen. De kamer was perfect, een goed bed en een badkamer was modern ingericht. Het eten is wel goed, maar niet echt heel warm. Ook is er weinig variatie. Verder kun je ook nog gebruik maken van de SPA, maar dat hebben wij niet gedaan. Wij hebben een heerlijk kunnen ontspannen en het hotel is zeker aan te raden.
  2. Door:
   Echtpaar Lourenssen
   Periode:
   juni 2018
   Gezelschap:
   Stel
   7,7
   Kamer
   8,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   8,0
   Overige faciliteiten
   6,0
   Personeel
   8,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Als je van een strand vakantie houdt is het een uitstekend hotel. De weg naar winkels, daarvoor is echt een goede conditie belangrijk, steile weg omhoog en lange trap naar boven gelegen centrum. In het Hotel is weinig aan activiteit alleen een bar/terras met 2-3 per week avonds live muziek. Voor de meeste excursies /activiteiten moet je verder weg. Wij hebben er in ieder geval een goede vakantie gehad.
  3. Door:
   anoniem
   Periode:
   augustus 2017
   Gezelschap:
   Stel
   5,1
   Kamer
   4,0
   Ligging
   7,0
   Maaltijden
   6,0
   Overige faciliteiten
   4,0
   Personeel
   7,0
   Prijs/kwaliteit
   2,0
   Vakantie algemeen
   6,0
   Op de website van Sunweb ziet het hotel, het strand, de faciliteiten, het eten er prachtig uit. In werkelijkheid ziet het hotel er minder mooi uit, ook de luxe van de kamers valt tegen, er zijn enkele gebreken, de koelkast is warm i.p.v. koud. Na de komst van een monteur bleef de koelkast warm. Een gemis zijn koffie- en thee faciliteiten op de kamer, omdat de kosten van het hotel voor drankjes en eten (ook op het strand) erg duur zijn. Voor twee koffie betaal je € 9,- en voor 1 drankje met verse sap en of limonade met ijsblokjes betaal je € 8,-. Bij de snackbar met de zitjes is ook wat achterstallig onderhoud. Het eten worden niet zo geserveerd als op de filmpjes wordt getoond. Er is geen hammam, wat wel wordt aangegeven dat dit er is. De prijzen voor de massage zijn ook erg hoog. Het avondeten was goed, alleen zouden wij nooit meer halfpension nemen op basis van een lopend buffet. Om 19.00 uur werd het buffet geopend, de meeste mensen hadden zo`n honger dat ze in rijen voor 19.00 uur al stonden te wachten voor de deur. Het hotel zit bijna continue vol, wat goed te merken was met het avondeten. Het avondeten was echt chaos, er zat geen structuur in, iedereen liep door elkaar heen met hun borden. Dit was niet leuk ontspannen vakantie vieren. Iedereen wilde bij mooi weer buiten dineren, hierdoor ontstonden er ook weleens wachtrijen. Als je een toetje ging halen kwam met regelmaat nog wel eens voor dat er iemand anders aan je tafel was gaan zitten. Dit alles zorgde ervoor dat je niet ontspannen kon zitten. Het ontbijt was wel goed, dit was altijd rustig en goed verzorgd. Het strand is erg druk, ook zijn er diverse strandbedjes standaard gereserveerd aan de hand van de type kamer die je hebt. Voor de strandbedjes met parasol betaal je € 6,-. Het zwembad is kleiner en minder mooi als de foto`s. Voor ons geen tweede keer.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)