Hotel Prasino Horio - inclusief huurauto

  terug
  vrijdag 9 oktober, 8 dagen, 4 personen, Logies en ontbijt

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 3 beoordelingen voor Hotel Prasino Horio - inclusief huurauto ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   anoniem
   Periode:
   september 2018
   Gezelschap:
   Stel
   7,5
   Kamer
   6,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   9,0
   Personeel
   7,0
   Prijs/kwaliteit
   7,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Wij waren er eind september-begin oktober 16 dagen. Het complex en de omgeving zijn dan redelijk uitgestorven. In het dorpje Arnea waren maar 2 taverna`s open: éen slechts op vrijdag en zaterdag. We konden wel op het complex eten, prima eten zelfs maar dan waren we vaak de enige gasten, niet erg gezellig. De prachtige oranje vloerkleden van de fotoos waren kennelijk ook al in de winterstalling. De tegelvloer was erg koud zeker toen de eerste 2 dagen regenachtig en grijs waren. In het appartement is het dan ook niet erg knus maar leeg, koud en donker. Dat bleek toen de tweede dag iemand de kachel aandeed aangenamer te zijn. Er waren weinig mogelijkheden om te gaan eten maar zelf koken was ook niet een optie: weinig keukenspullen, één kapotte pan en geen tafel binnen om samen aan te eten. Alles is gericht op het buitenleven maar nu was het `s ochtends soms maar 10 graden. Als we eenmaal een kilometer of 10 richting het zuiden afdaalden werd het uiteindelijk steeds warmer en haalden we wel tussen de 18 en 23 graden. Het zal er in de zomer vast fantastisch zijn. Jammer dat ons niet vertelt is hoe stil het er nu zou zijn. Wij zijn rustzoekers maar dit was extreem. Overigens is heel Chalkidiki al redelijk in de winterstand: stranden zijn leeg, er staan hier en daar nog slechts parasols. Onze conclusie: prachtige stranden en natuur, prima verzorgd ontbijt, moeilijk te vinden of slechtbegaanbare en -onderhouden wandelroutes. Wij zouden adviseren om niet in het naseizoen te gaan.
  2. Door:
   anoniem
   Periode:
   juni 2018
   Gezelschap:
   Gezin met jonge kinderen
   7,4
   Kamer
   7,0
   Ligging
   6,0
   Maaltijden
   8,0
   Overige faciliteiten
   6,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   De mensen zijn enorm gastvrij en je voelt je meteen thuis. Het is mega schoon en wordt dagelijks goed schoongemaakt. Het is alleen erg gedateerd, vooral met douchen is het behelpen. De bedden zijn hard. Verder is alles een behoorlijk stukje rijden. Dit was voor ons met een baby en helaas slecht weer tijdens ons verblijf wat minder handig.
  3. Door:
   anoniem
   Periode:
   mei 2018
   Gezelschap:
   Stel
   9,1
   Kamer
   9,0
   Ligging
   9,0
   Maaltijden
   9,0
   Overige faciliteiten
   9,0
   Personeel
   10,0
   Prijs/kwaliteit
   9,0
   Vakantie algemeen
   9,0
   Ontzettend gast vrije mensen. En schitterende natuur. Echt een aanrader


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)