Hotel Prasino Horio - inclusief huurauto

    terug
    woensdag 6 mei, 8 dagen, 4 personen, Logies en ontbijt

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 10 beoordelingen voor Hotel Prasino Horio - inclusief huurauto ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij waren er eind september-begin oktober 16 dagen. Het complex en de omgeving zijn dan redelijk uitgestorven. In het dorpje Arnea waren maar 2 taverna`s open: éen slechts op vrijdag en zaterdag. We konden wel op het complex eten, prima eten zelfs maar dan waren we vaak de enige gasten, niet erg gezellig. De prachtige oranje vloerkleden van de fotoos waren kennelijk ook al in de winterstalling. De tegelvloer was erg koud zeker toen de eerste 2 dagen regenachtig en grijs waren. In het appartement is het dan ook niet erg knus maar leeg, koud en donker. Dat bleek toen de tweede dag iemand de kachel aandeed aangenamer te zijn. Er waren weinig mogelijkheden om te gaan eten maar zelf koken was ook niet een optie: weinig keukenspullen, één kapotte pan en geen tafel binnen om samen aan te eten. Alles is gericht op het buitenleven maar nu was het `s ochtends soms maar 10 graden. Als we eenmaal een kilometer of 10 richting het zuiden afdaalden werd het uiteindelijk steeds warmer en haalden we wel tussen de 18 en 23 graden. Het zal er in de zomer vast fantastisch zijn. Jammer dat ons niet vertelt is hoe stil het er nu zou zijn. Wij zijn rustzoekers maar dit was extreem. Overigens is heel Chalkidiki al redelijk in de winterstand: stranden zijn leeg, er staan hier en daar nog slechts parasols. Onze conclusie: prachtige stranden en natuur, prima verzorgd ontbijt, moeilijk te vinden of slechtbegaanbare en -onderhouden wandelroutes. Wij zouden adviseren om niet in het naseizoen te gaan.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De mensen zijn enorm gastvrij en je voelt je meteen thuis. Het is mega schoon en wordt dagelijks goed schoongemaakt. Het is alleen erg gedateerd, vooral met douchen is het behelpen. De bedden zijn hard. Verder is alles een behoorlijk stukje rijden. Dit was voor ons met een baby en helaas slecht weer tijdens ons verblijf wat minder handig.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ontzettend gast vrije mensen. En schitterende natuur. Echt een aanrader
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ligging in groen gebied met weinig toeristen, dus veel "locals". Uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkers (o.a. Georgios, Tamara en Chris). Auto noodzakelijk. Accommodatie - volgens nederlandse normen - wel enigszins gedateerd. Douche aan de kleine kant. Uitstekend ten aanzien van schoonhouden en verwisseling (bed-)linnen.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2016
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2016
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Arnea, Hotel Prasino Horio heeft maisonettes en daar voel je je helemaal thuis.
    7. Door:
      Titia
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer gastvrij,aardig en behulpzaam! Ontbijt was prima elke dag iets lekkers erbij. Huisje was ruim en zeer schoon elke dag schone handdoeken en 3 maal per week schone lakens. Een klein minpuntje was de douche. Vanuit Parsino Horio is het ongeveer 30 minuten met de auto naar een van de prachtige strandjes, keuze genoeg.Prasino heeft een prima keuken waar je s'avonds goed kunt eten.
    8. Door:
      Kr
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    9. Door:
      Barbara
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    10. Door:
      Margret en Henk
      Periode:
      juni 2016
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijk rustige ligging in een mooie omgeving. Zeer gastvrij personeel dat je het echt naar de zin wil maken. Badkamer is wat gedateerd en het douchen is behelpen. Het eten was heerlijk.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)