The Three Corners Equinox Beach Resort

    terug
    zaterdag 28 november, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 161 beoordelingen voor The Three Corners Equinox Beach Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,3
    Kamer
    7,9
    Maaltijden
    8,4
    Vakantie algemeen
    8,3
    Overige faciliteiten
    7,9
    Prijs/kwaliteit
    8,3
    Ligging
    8,5
    Personeel
    8,9
    Zwembad
    8,6
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Equinox is een fijn kleinschalig resort met ongeveer 220 kamers, de kamers zijn ruim, met goede bedden en vooral schoon. Het eten is van uitstekende kwaliteit en voldoende keus. Het personeel os aardig en behulpzaam. Thelma van gast relations is behulpzaam en heeft voor iedereen aandacht . Het hotel heeft ook een huisrif om lekker te snorkelen.
    2. Door:
      Cees de Jong
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Anders
      9,6
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      10,0
      Wij zijn hadden een vakantie van 11 dagen geboekt in de periode van 14-3 2020 tm 24–3 2020 Maar I.v.m. Het Corona virus is het anders gelopen en waren de 18e al weer thuis. Het korte verblijf was geweldig, ook de zorg om de gasten, alles perfect geregeld. Het hotel is top aub snorkelen bij wat wind voor de meer geoefende snorkelaars.
    3. Door:
      Lucia
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Onze 1e keer in Marsa Alam na 10x Egypte! Heerlijke zonovergoten week in dit mooie kleinschalige hotel, goed geschikt voor rustzoekers en relaxte vakantie. Ruime kamer met terras met zicht op het zwembad en de zee. Erg vriendelijk en dienstbaar personeel, overal. Goede buffetten, ook voor vegetariërs. Enthousiast en leuk animatie team. Werkelijk prachtig rif met vissen en zelf een schildpad gespot op verschillende plekken. Mooie tuin met twee grote zwembaden, waarvan een verwarmd is in de winterperiode. Fijne bedjes met matrassen. Wij willen zeker een keer terug.
    4. Door:
      Marlous
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Alles wordt hier voor je geregeld, heerlijk echt. Ik was alleen, maar hier op het resort heb ik me totaal niet onveilig gevoeld als vrouw alleen. Ze zijn allemaal super aardig, behulpzaam en als je ergens moeite mee hebt, lossen ze het meteen voor je op. Het eten is hartstikke lekker, gevarieerd (elke avond ander thema) en er is genoeg van alles. De kamer is wat aan de oude kant, maar is wel heel schoon en wordt goed bijgehouden. Schoonmaak is dus goed! De omgeving is prachtig, keuze uit twee zwembaden met genoeg ligbedden; je kunt ook op het strand liggen. Animatie is hartstikke leuk. Ze organiseren van alles (aquagym, yoga en in de avond een show of bijvoorbeeld karaoke). Dus altijd wel iets te doen. Het is geen groot hotel en er zijn weinig kinderen aanwezig. Kortom, wil je lekker ontspannen en relaxen met lekker weer, ga hierheen!
    5. Door:
      Nel en Teus
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Verlijf van 29 februari t.m 10 maart 2020. 10e bezoek aan een Three Corners Egypte resort, steeds weer een feestje. 2e keer bij het Equinox Beach Resort, toch wel bijzonder als je bij aankomst door een deel van het personeel en de directie welkom wordt geheten voor de deur, bij het uitstappen uit de bus. En als ze dan ook nog zeggen `Welcom Home` met een brede smile, dan voel je je dus ook gewoon weer thuis 😍. Perfect resort - verschrikkelijk vriendelijke medewerkers die het `JOU` deze vakantie naar je zin willen laten hebben, en dat lukt ze dan ook! Leuke winkeltjes - gezellige lounche ruimte om `s avonds nog een even bij te praten met medereizigers, maar ook `oude bekenden` uit diverse landen die je daar vorig jaar al hebt ontmoet - speciale rol voor `gastvrouw` Herma die werkt bij Equinox, is een gezelschapsdier pur sang. Maakt met iedereen een praatje, ongeacht uit welke land ze komen zij is er mee in gesprek. Alles in één woord super.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooie ligging, vriendelijk personeel en het eten was voortreffelijk!
    7. Door:
      Marijke en Ad
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hadden lastminute geboekt en genoten van heerlijk weer in een heel fijn hotel. Al het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het eten was lekker en gevarieerd. Een prima kamer en een heerlijk strand. We hebben niet erg veel gedaan in dat weekje, was ook niet de bedoeling. Er was een duikcentrum voor de liefhebbers en een kitesurfschool waar veel belangstelling voor was. Al met al een heerlijk weekje zomer in februari en voor herhaling vatbaar!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Met mijn zoon 1 week naar dit resort geweest. Visum en taxirit waren top geregeld. Ontvangst in het resort was geweldig. Koffer werd naar de kamer gebracht en we konden `s avonds om 20.30 uur nog eten. Kamer was perfect met waterkoker en thee etc, 2 flesjes water. Er was duidelijke informatie over tijden van ontbijt. Service was perfect. Mijn zoon heeft veel gevolleybald met het animatieteam. Ik vind dit een aanrader om tot rust te komen, duiken, snorkelen. Wij hebben een boottocht gemaakt, geboekt in het hotel. Nog nooit zo`n goede excursie meegemaakt. Alles was super geregeld. We hebben 3 schildpadden kunnen zien. Mensen zijn heel gastvrij zonder opdringerig te zijn. Het is de bedoeling dat we hier volgend jaar weer heen gaan.
    10. Door:
      Fam. Bron
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wat een heerlijke rustige oase, letterlijk een fantastisch onderhouden groene bloemenzee midden in de woestijn. Het hotel ligt aan een prachtige baai waarin je ook als het waait vanaf het strand zo langs het koraalrif de zee in loopt en kans maakt om behalve talloze vissen ook schildpadden, rifhaaitjes en zelfs de zeekoe tegen te komen. Het eten was heerlijk, iedere dag anders en prachtig gepresenteerd. Er was altijd plek aan een zwembad of op het strand en in het restaurant, veelal rust zoekende gasten en een fijne relaxte sfeer. Ook de kinderen (17 en 11) hebben hiervan genoten. Het personeel is zonder uitzondering in alles super behulpzaam en hartelijk, iedereen staat voortdurend voor je klaar. Er is zelfs een Nederlandse gastvrouw en een hele goede dokter 24/7 in het hotel aanwezig (waar wij ook dankbaar gebruik van hebben gemaakt)! Ook een heel leuk en veelzijdig animatieteam dat niet opdringerig en wel vrolijk blijft zelfs bij zeer weinig interesse voor hun leuke shows en activiteiten. Prima kamers, geen overdreven luxe maar ruim en schoon met een goede en warme douche. De wifi is matig maar wel gratis, overal binnen in het hotel en op de kamers. Taxi en alle excursiemogelijkheden zijn vanuit het hotel bij diverse mannetjes te regelen, quadbikes vanaf het eigen strand, bootjes vanaf de steiger, een duik- en surfschool, fitnesscentrum en sauna, apotheek op het strand, zelfs een paar winkeltjes in de lobby. Ondanks dat er alles en meer is doet het kleinschalig aan en geniet je in alles hele attente en persoonlijke service.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Dit resort is kleinschalig. Heel vriendelijk personeel. Een Nederlandse vrouw altijd op het resort als gastvrouw dit is echt prettig. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Veel Nederlanders, Belgen en Duitsers. 1 heel warm zwembad de andere koud voor in februari, in de hete maanden zal dit wel niet uitmaken. Mooie fitness 1 a la carte restaurant met een beetje bijbetaling. 1 buffet restaurant. Zitten altijd dingen bij die je lust Op het strand staan squads, daar kun je 5 uur lang de woestijn mee in. Ter plaatse daar regelen ik denk dat het voor 35 pp lukt. Wij hadden maar 5 dagen dus tekort tijd Als je met de boot gaat neem de mooiste houten versie Alles gaat met euro's. Neem euro's 1 en 2 munten mee.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een prima hotel, alles voor de gast en een voortreffelijke `guestservice` !
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      9,0
      Wij zijn voor het eerst in dit hotel geweest, van 11 februari t/m 18 februari en de eerste indruk die we hadden in de avond dat we aankwamen was dat de kamer die we hadden 1217 gedateerd was. Na opkomst gingen de gordijnen open en kwam de zon en het fantastische uitzicht ons tegemoet en verdampte de teleurstelling en begon een geweldige vakantie. Nooit eerder waren we verwelkomt, door de manager, als in dit hotel en we hebben al wel wat gezien van de wereld. Het personeel is super behulpzaam en vriendelijk zoals ook de verkopers op het strand. Eenmaal neen was dan ook neen. Je kan ook gebruik maken van de de rode vlaggen die je neerzet bij je parasol en dan komt er geen bezoek. Wij hebben daar de gastvrouw leren kennen die echt als een baken voor je klaar staat en elke dag wel even vraagt hoe het gaat, topvrouw voor dit hotel en zijn bewoners. Bij het weggaan werden we uitgezwaaid door dezelfde manager, niet eerder meegemaakt. Normaal gesproken gaan wij nooit naar hetzelfde toe, maar we hebben alweer geboekt voor 15 juni aanstaande en gaan onze zoon en schoondochter mee. Voor wie nog twijfelt, niet doen, gelijk boeken. TOP HOTEL, OOK DANKZIJ DE MEDEWERKERS. Met vriendelijke groet, Gerard en Wil Scholten te Zeist.
    14. Door:
      Judith
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Een ontzettend leuk en gezellig resort. Ik ben hier geweest met mijn 2 jong volwassenen kinderen. De animatie is echt top, zij verdienen een dikke 10. Heel gezellig en niet opdringerig. Veel leuk vermaak verspreid over de dag. We zijn heerlijk tot rust gekomen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De spa is heerlijk, wel even afdingen als ze langskomen want het kan voor de helft van de prijs met wat erop de prijslijst staat. De kamers zijn eenvoudig maar goed, 3 ruime bedden op de familiekamer. En het wordt keurig schoongemaakt. Het strand is mooi. Het koraal ligt meteen in de zee. Heerlijk om te snorkelen ook als je niet ervaren bent. Mooie steiger waar je vanaf kan zwemmen. En een lang strand om langs te wandelen. Wij gaan zeker weer terug naar The Three Corners Equinox!!
    15. Door:
      Dick en Sisse
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Na een tip in mei 2019 Equinox voor het eerst aangedaan na 8 jaar Gorgonia Beach. We zijn net terug van een 2e keer Equinox. Wat bij Equinox aanspreekt is de kleinschaligheid en het prima verzorgde eten. Een pre is de panoramabar, die door de hoge ligging een goed overzicht geeft van de omgeving waardoor het leuke plek is om de stranddag af te sluiten met een mooi zicht op de zonsondergang. Het is niet het nieuwste hotel maar voor ons ook niet een must. De wandelpaden zijn daardoor niet overal even egaal, maar vormden uiteindelijk geen opstakel voor mijn vrouw die zich vanwege een nieuwe knie met 2 krukken moest verplaatsen. De snorkel en duikomstandigheden zijn meer dan goed te noemen. Snorkelen kan op het noordelijke huisrif dat uitkomt op de baai Abu Dabbab, waar schitterend mooi koraal te zien is. Deze baai is ook lopend te bereiken, maar voor voor 5 euro pp brengt de kleine zodiac je er ook naar toe. Op het huisrif melden zich vaak de zeekoe en grote schildpadden die zich te goed doen aan het gras dat zich op een lange strook op ca 50 meter van het rif bevindt. Een duik op het noordelijke rif kan lopend vanuit de kant worden gemaakt maar de kleine zodiac brengt je gratis een eind op weg waardoor je rustig terug kunt duiken. De duikspullen kunnen in een mooi gerenoveerde shelter worden opgeborgen in een af te sluiten box. Hier zwaait de boss de scepter die je prima bijstaat in de verzorging van je spullen. Als laatste in de reeks van positieve elementen is Helma, de Nederlandse hostess die voor een ieder klaar staat en snel een vraag beantwoordt of een probleem probeert te verhelpen. De tip over Equinox heeft ons tot nu toe 2 prima vakanties opgeleverd, hopelijk volgt snel een 3e keer.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)