The Three Corners Equinox Beach Resort

    terug
    zaterdag 14 december, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 211 beoordelingen voor The Three Corners Equinox Beach Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,4
    Kamer
    8,0
    Maaltijden
    8,3
    Vakantie algemeen
    8,3
    Overige faciliteiten
    7,8
    Prijs/kwaliteit
    8,3
    Ligging
    8,4
    Personeel
    8,8
    Zwembad
    8,9
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima resort met een zeer goede service! Heerlijk eten! Het is een wat ouder resort, verwacht geen luxe en moderne kamers, maar alles wordt dagelijks goed schoon gemaakt! Dagelijks schone handdoeken en op verzoek extra verschonen van beddengoed. Relaxte sfeer. Goede duikschool. Fijne massages.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijk ontspannen verblijf. Voor de tweede keer dit hotel bezocht en direct ook herkend door het personeel dat zeer betrokken, vriendelijk en hardwerkend is. Fijn zandstrand met douches, toiletten en een koffiepunt vlak bij de steiger. Het huisrif bevat mooie dieren zoals koraalduivels, murenen, schildpadden, roggen en natuurlijk de dugong. Het hotel wordt voornamelijk door stellen bezocht en vind ik minder geschikt voor kinderen omdat voor hen niet veel faciliteiten zijn. Mix van nationaliteiten bestaande uit Hollanders, Belgen, Polen, Zwitsers en Duitsers gaat goed samen. Jammer dat vanuit de duikschool niet vanaf de steiger met de boot gevaren kon worden aangezien deze voor anker lag in de haven van Marsa Alam wat een half uur rijden is. Kamer in het derde blok met vrij uitzicht op verzoek gekregen. Kamer was prima en werd iedere dag goed schoon gemaakt. Ondanks het lekkere eten toch voedselvergiftiging opgelopen wat gelukkig na een dag weer over was. Tijdens de wekelijkse fruitfestival op de maandag werd heerlijk mango gebak geserveerd. Animatie niet opdringerig en leuk georganiseerd in de panorama bar.
    3. Door:
      Fam. van Hooijdonk
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Was een fantastische week vakantie. Mooi en ruim opgezet resort. Iedere dag een ander thema tijdens het eten. Ze maken er iedere dag veel werk van om de gasten te verwennen. Het was een feest om te zien wat er voorgeschoteld werd. Personeel erg vriendelijk en stonden gelijk klaar als er een probleem was. Was echt een weekje om lekker te relaxen. Mooie koraalrif vlak aan het strand om eens lekker te snorkelen. Duikers kwamen ook ruimschoots aan hun trekken. Toppie.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een heerlijk resort, rustig. Zowel bij strand als bij het zwembad zeer ruime plekjes, je ligt niet op elkaars lip. Personeel super vriendelijk. Kamers gedateerd maar functioneel, je slaapt er immers alleen maar. Eten afwisselend en goede smaak. Vooral het toetjesbuffet is geweldig en overdadig. Animatie is matig, weinig enthousiasme. Plaats waar avond entertainment is onlogisch. Weinig plaats om iets goed te zien. Ook elke week, zelfs elk jaar hetzelfde. Het koraal is geweldig mooi en zeer uitgestrekt. Niet alleen via de pier bereikbaar, ook vanaf het strand. Ook zwemmen in de zee is heerlijk(zonder te snorkelen).
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een prettig, kleinschalig resort met vriendelijk personeel. De kamers zijn wat gedateerd, maar er wordt gerenoveerd en het was erg schoon. Je moet even een stukje lopen naar de pier en de kiteschool, maar het strand is heerlijk en het rif prachtig. Complimenten over het eten: smakelijk, veel afwisseling en warm. Wij zouden het resort adviseren om op het terras parasols te plaatsen, zodat je ook overdag gezellig daar kunt zitten. We hebben een heerlijke vakantie gehad en zullen zeker overwegen om terug te gaan.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heerlijk verblijf gehad in Equinox, nu voor de 2e keer geweest. Vriendelijke medewerkers daar, echt allemaal !!! Van tuinman tot bediening, tot de mensen die je kamer schoonhouden. Gezellig gesprekken gehad met de mensen bij het zwembad en de receptie. Hele leuke kleine winkeltjes in het hotel waar ze ook van alles en nog wat verkopen en het eten is daar ook heerlijk. In een woord... geweldig !! Op naar volgend jaar, we kunnen bijna niet wachten !!!
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,0
      Kamer
      1,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kamer slecht. Gewoon vies. Het gele gebouw was mooi kamers daar waren super .Daar konden we bij vertrek douchen. Verder lekker rustig en Rif was prachtig. Bar medewerker was echt een harde werker bij hem kwam je niets te kort en hij had humor.Topper. Personeel behulpzaam
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Meer dan fantasties
    9. Door:
      ElenRon
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Gewoon een heel goed hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Niets is te veel als je iets vraagt of moet hebben, niet voor niets dat het onze 4de keer was dat wij in Equinox waren
    10. Door:
      John & Mariëtte
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prijs/kwaliteit zeer goed. Eten: voldoende keus en van goede kwaliteit. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Dit hotel is naar onze mening geen 4 sterren waard. Is in verval en heeft een zeer grondige opknapbeurt nodig; geen `oplapjes` zoals hier en daar zichtbaar. Een en ander wordt wel gearrangeerd wanneer erom gevraagd wordt (Bvb. loshangende gordijnen worden dan terug aangehecht of douche wordt hersteld, doch dit zou zo niet horen te zijn. Beter voorkomen dan genezen, niet ?) Tevens zijn de foto`s op de site niet relevant en dus misleidend. The Three Corners-groep blijkt wel bij veel mensen in de smaak te vallen, doch wij vermoeden dat die in een 4*-hotel niet zoeken wat wij dachten te vinden. Ook duikers die wij ontmoet hebben, stelden dat de accommodatie voor hen niet was wat ze behoorde te zijn. Dus : beetje teleurgesteld...
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      2,0
      Kamer
      1,0
      Ligging
      1,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      2,0
      Vakantie algemeen
      1,0
      Bij aankomst bleek uitzicht (kmr 4212) tegen een muur. In de kamer (50 m2 ) stond nog geen stoel of tafel, wel kapotte bedden. Na klacht zijn de bedden licht herstelt ook de deur (die niet afgesloten kon worden) en de kluis zijn hersteld. Vele andere klachten ( geen deurstop wel gevaarlijke ijzeren pin op de vloer, anno 2019 is een douche gordijntje ook niet prettig) hebben we achterwege gelaten door de uitstraling van `daar komen ze weer` van de medewerker achter de receptie ( alhoewel de klachten gegrond waren en gerepareerd zijn had sorry beter op de plaats geweest dan deze arrogante houding. Zeer slecht onderhoud op het gehele complex. Eten zeer slecht geen smaak weinig afwisseling en lange wachttijden als er iets vers werd gebakken. Zwembad was heel goed 375m diep dus lekker koel, overig personeel was overal goed. Deze vakantie is ons heel slecht bevallen, we zijn vele malen eerder in Egypte geweest en die waren wel goed bevallen.
    13. Door:
      G. Meinen
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      6,1
      Kamer
      6,0
      Ligging
      1,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Resort is ongeveer 30 minuten rijden vanaf luchthaven. We kwamen ‘s avonds om ongeveer 21.30u aan en konden nog eten. Resort is echt aan onderhoud toe; buiten afbladderende verf en plamuur, losse stenen en tegels, toiletten op het resort wel schoon maar echt toe aan vervanging. Toiletten bij duikschool zijn echt vies. Rioolput vlak naast zwembad alleen afgedekt met platte betonplaten, wat je dan ook ruikt als je er langs loopt of in de buurt ligt. Mooie kamer (2216 in oudste bijgebouw) pal aan zee maar wel outdated. Goede airco. Zeer vriendelijk personeel ondanks lange werkdagen en de hitte. Niet allemaal het Engels machtig wat kan leiden tot grappige situaties. Eten is warm en goed. Veel variatie. Buiten duiken en/of snorkelen is er weinig te doen. Mooie koraalriffen voor de deur. Hotel zat vol maar daar merk je niets van; voldoende zonnebedden bij zwembad en op strand. Entertainmentteam jong en enthousiast. Om ongeveer 10.00u begint de entertainment en om 22.00u houdt de entertainment op en is het rustig in het hotel. Hou je van rust dan is dit je hotel. Hou je van ‘s avonds nog even shoppen of ergens anders eten, dan niet.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben weer genoten van het hotel en het personeel. De duiken en het snorkelen was erg leuk. Zeekoe, dolfijnen en natuurlijk de vele soorten vissen.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)