Alexander The Great Beach Hotel - winterzon

    terug
    dinsdag 3 december, 8 dagen, 2 personen, Halfpension

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 10 beoordelingen voor Alexander The Great Beach Hotel - winterzon ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    1. Door:
      Tom
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima hotel, uitstekend personeel, heel schoon en eten erg goed. Wij waren met oudere dochter (17) en onze kamer was eigenlijk te klein met zijn drieen. Voor twee personen perfect, maar met drie te weinig comfort. Moet je niet willen: gewoon twee persoons met max 1 kind van max 12 jaar.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,7
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Alexander is een heel fijn hotel. service is boven verwachting. zeer vriendelijk en niks is te veel. ligging is ook perfect. veral de bedjes aan bij de zwembad waren fijn. je hebt de hele vakantie als je wilt de zelfde bedjes. ze kennen ze toe aan je kamernummer.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Voor de derde keer geweest. Gewoon een top hotel!!!
    4. Door:
      Elles
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    5. Door:
      Caitlin
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Bij aankomst verwelkomend met een cocktail. Konden eigenlijk pas later inchecken, maar er was al snel een kamer voor ons klaar. Heerlijk uitgebreid ontbijt , voor ieder wat wils. Fijn dat je een vast ligbedje kreeg, na twee dagen hebben we deze ook nog kunnen wisselen i.v.m. de zon,dit was geen probleem. Heel fijn dat je bestellingen aan de bar gewoon op je kamernummer worden gezet, zodat je niet continu met geld op zak hoeft te lopen. Na ongeveer 4 dagen kregen wij de mogelijkheid voor een gratis upgrade naar een zeezicht kamer, wij hadden zijzeezicht. 1x gegeten in het Japanse restaurant van het hotel, echt heerlijk gegeten. De locatie van het hotel was ook echt prima, alles op loopafstand en met een taxi of bus binnen ongeveer 5 minuten bij de grote shoping mall. Echt niks te klagen over dit hotel, wij zouden zeker ook nog een keer terug komen !
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijk hotel op een kwartier lopen van het gezellige haventje. Het ontbijtbuffet was heel uitgebreid. Het dinerbuffet was themagericht. Als een thema je niet aanspreekt kies je die avond voor een reservering in 1 van de 3 specialiteitenrestaurants (Cypriotisch, Oosters of Italiaans). Je mag hier 3 keer in een week voor kiezen. Wij vonden het eten erg lekker. Altijd een drankje en een fles water gratis bij het diner. We hebben vooral in het grote buitenzwembad gezwommen. Je moest even doorkomen, maar daarna was het heerlijk. Het binnenzwembad was warmer (28 graden). Overal in de lobby en op de veranda staan bankstellen en gemakkelijke stoelen. We hebben er vaak `s avonds koffie gedronken of een cocktail. We vonden de drankjes niet uitzonderlijk duur. Je kreeg handdoeken voor het zwembad op de kamer. Deze werden elke dag gewisseld. De service in het hotel is heel goed. Nog een uitnodiging gekregen voor een borrel in de bar. We wisten niet wat we zagen toen we binnenkwamen. Alle managers stonden op een rijtje om de gasten een hand te geven en mengden zich er later tussen. Er stonden allerlei hapjes en drankjes klaar. Dit hadden we nog nooit meegemaakt. Het weer was voor eind april/begin mei erg goed. Dat heeft onze vakantie ook extra glans gegeven.
    7. Door:
      Astrid
      Periode:
      augustus 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Geweldige locatie en fantastisch hotel en daardoor enorm genoten van deze vakantie. Zie de cijfers. Sunweb zocht nog samenwerking met TUI om ons de excursie te bieden die wij graag wilden. De inzet van de dame van Sunweb was enthousiast en betrokken en volledig at your service. Leuk om mee te maken. Cyprus is een vakantieland om aan te raden, althans in ieder geval omgeving Paphos en Limassol.
    8. Door:
      Maaike en Arthur
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Werkelijk prima 4* sterren hotel! Prima gelegen tov Paphos centrum, mooie kamers, 4 eigen restaurants die ook zeer moeite van het bezoeken waard zijn, heel gastvrij en prettig personeel, mooi zwembad met kleinere baden ernaast. In directe omgeving ook andere prima restaurantjes en supermarktjes. Op loopafstand van de boulevard en het haventje.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2016
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2015
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)