Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Telmessos

  Welkom in het charmante hotel Telmessos! De naam van het hotel doet misschien wat Grieks aan, maar niks is minder waar. Hier waan je je zich in de betoverende Turkse sferen. Het gemoedelijke complex beschikt over een mooie tuin en verzorgde kamers. Het verfrissende zwembad biedt genoeg vertier voor het hele gezin. Tezamen met de centrale ligging, heeft dit hotel alles voor een geslaagde vakantie.

  Lees verder

  • Charmant hotel
  • Verzorgde kamers
  • Centrale ligging

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  1 September 2019
  "Lastminute geboekt naar hotel telmessos, eerste indruk was goed. Kamers wat verouderd maar goed bed en goede douche. Over het eten ben ik totaal niet te spreken erg gericht op Engelsen wel veel keus maar niet lekker. Sinds september ook heel veel Russen niet echt leuke mensen om vakantie mee te vieren. Aan het personeel was duidelijk te merken dat het einde seizoen was, niet altijd even vriendelijk. De omgeving was wel heel Mooi winkelstraat heel dichtbij waar je voor heel goedkoop uiteten kan g..."Lees verder

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  5,2%
  Stel t/m 30 jaar
  27,7%
  Stel ouder dan 30 jaar
  13,5%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  21,9%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  21,9%
  Groepen vrienden
  1,3%
  Overige groepen
  8,4%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=112328


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)