Xperience Club Kastalia Holiday Village

    terug
    wo 14 okt 2020 -  8 dagen -  met 2 personen -  All inclusive
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 108 beoordelingen voor Xperience Club Kastalia Holiday Village ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,4
    Kamer
    8,4
    Maaltijden
    8,4
    Vakantie algemeen
    8,5
    Overige faciliteiten
    8,3
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    Ligging
    8,3
    Personeel
    8,2
    Zwembad
    8,6
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Dit is een heel leuke laagbouw complex, waarbij je niet het gevoel hebt in een groot massaal hotel te zitten. Het eten van de buffetten zijn beter dan je normaal ziet in dergelijke hotels. Wat de vakantie echt compleet maakt is de Sunweb Experience animatie. Dit is echt een andere animatie dan je gewend bent voor zowel jong als oud. Heel leuk!!
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi hotel aan het strand met een leuke pier. Aquapark erg leuk voor kids tot ong 10/11 jaar. Diepte water ong 60 cm, bij grotere glijbanen dieper. Verpakte ijsjes en schepijs verkrijgbaar. Door opzet hotel nooit echt druk op 1 plaats. Altijd bedjes beschikbaar. Vriendelijk personeel, behulpzaam. Reistijd v antalya naar hotel is ong 2 uur, zonder stop bij ander hotel. Dit was voor ons geen probleem. Er is genoeg te zien onderweg en je stelt je erop in. Het experience team van sunweb is fantastisch. Ze organiseren erg leuke activiteiten en zijn zeer toegankelijk. Echt een meerwaarden. Eten is goed. Je moet zelf wel variëren anders eet je vrijwel elke dag hetzelfde. Dinsdag is het Turkse dag, extra spullen van Turkse lekkernij. Dorpje met winkels op loopafstand, zelfs met kinderen te doen, onderweg kom je nog een leuk speeltuintje tegen. Wij hebben een zeer geslaagde vakantie gehad. Ik kan dit hotel aanbevelen.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super hotel! Zowel hoogbouw (familiekamers) als de laagbouw. Wij hadden een 2 persoons laagbouwkamer, gerenoveerd en schoon. Dagelijkse schoonmaak die alles hygienisch schoon hielden. Eten super lekker en uitgebreid. Veel variatie, iedere avond ander eten op de buiten bbq`s. Overdag op vele plekken lekker en warm eten te halen. Weinig gebruikt gemaakt van de animatie van het hotel, deze was er echter dagelijks volop. Veel gebruik gemaakt van de animatie van touroperator. De sunweb Xperience was voor ons een mooie toevoeging aan de vakantie. Complimenten voor beide personen. Park wordt goed onderhouden en is hygienisch schoon. Er wordt door sommige mensen handdoekje gelegd, maar dat is niet nodig. Dagelijks meer dan genoeg lege bedjes. (In het naseizoen) Andere hotelgasten in het naseizoen Duitse ouderen, jonge gezinnen uit scandinavie en tjechie. Absoluut geen overlast gehad. Konakli op loopafstand. 20 min tot de grote bazaar en 10 min tot de kleine bazaar. Goed te voet te doen, per dolmus en taxi.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Super gehad, mooi verzorgd, groen gras en schoon.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,9
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Zowel de kinderen (1,5 en 3) als wij zelf hebben een super vakantie gehad. Het eten zowel ontbijt, lunch als diner was perfect, er was ontzettend veel keus en dit wisselde ook per dag. De hotelkamer werd iedere dag goed schoongemaakt, met mooi opgemaakte bedden. Het strand was netjes en opgeruimd met een mooie bar waar je eten en drinken kon halen. De hele dag kon je ook schepijs halen en bij het zwemparadijs kon je de hele dag waterijsjes halen en patat, kipnuggets, hamburgers en pizza. Bij het andere zwembad was er nog meer keus kwa eten, maar met onze kinderen hebben wij bij het waterpark gezeten. Ook het waterpark werd ontzettend goed schoongemaakt en gehouden, de waarden werden goed gecontroleerd (ons zwembad hier in Nederland kan daar een voorbeeld aan nemen). Voor de kinderen zijn er gratis zwemluiers van little swimmers in alle maten, dus deze hoef je niet mee te nemen of te kopen. Bij het waterpark zit er ook een miniclub, waar de kinderen kunnen knutselen en er werd van alles georganiseerd. Ook niet geheel onbelangrijk was dat het personeel ook vriendelijk was. En er zit een goede huisartsenpost die verbonden is met het beste ziekenhuis uit de omgeving. Kortom dit hotel is zeker 5 sterren waard, voor onze kinderen een waar paradijs!
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,8
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      10,0
      Na drie jaar zijn we voor de 2de keer bij Kastalia op vakantie geweest. We hebben een erg leuke en fijne 15 dagen vakantie gehad. De hotel en de park is nog steeds keurig verzorgd en schoon. Het eten is erg lekker en er is voor ieder wat wils. De kamer is ook erg netjes en goed onderhouden. Het hoofd restaurant is iets groter geworden, waardoor er meer tafels zijn met het eten. De receptie en de bar zijn ook erg mooi geworden, na de renovatie. Personeel is enorm vriendelijk en werken heel hard. Over het Hotel hebben wij niets op aan te merken, wat wij erg fijn vinden aan Kastalia is dat het laag bouw is en dat de zwembaden en het aquapark over het park verspreid liggen. Je hebt hierdoor geen last van elkaar. Buiten het park is er ook genoeg te doen. De Markt, Bazaar, Winkelcentrum enz. Wij hebben een paar dagen een auto gehuurd om daar in de omgeving o.a. te bezichtigen. Wat ook een aanrader is ga naar de Dim Rivier (Alanya Dimçayı ), het is daar heerlijk en prachtig. Dit jaar was er ook Sunweb Ex. erg leuk en enorm gezellig voor in de avond. Enorm bedankt voor de gezellige dagen. We voelen ons erg thuis bij Kastalia en komen graag weer voor de 3de keer terug.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,8
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      8,0
    8. Door:
      Simon, Gerda, Sanne en Koen Pleijsier
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij, gezin met twee kinderen in de leeftijd van 15 en 17 jaar, hebben een heerlijke vakantie gehad in Turkije en ons verblijf in Club Kastalia Holiday Village was geweldig. Prachtig complex met `laagbouw` appartementen, met daaromheen veel bomen/planten/bloemen. Onze dubbele kamers op de 2e etage waren schoon en netjes, met goede bedden, een pas gerenoveerde zwart/witte badkamer en een groot eigen terras voor de kamers. Het personeel hebben wij ervaren als zeer vriendelijk en hard werkend om het een ieder naar de zin te maken. In het restaurant, dat bestond uit een binnengedeelte met airco en een buitengedeelte, prima gegeten (écht warme, geen lauwe maaltijden), met zeer vriendelijk en ook weer hard werkend personeel. Wat ons opviel, was het feit dat de vloertegels onder de tafels waar buiten alles aan eten op bereid werd, dagelijks schoongespoten werden nadat men de tafels had weggehaald (qua hygiëne een dikke 10). Het Xperience-team was subliem, ook voor hen een dikke 10. Xperience team was dagelijks bezig het een ieder die dit wenste naar de zin te maken, wat zij écht fantastisch deden (om ons heen hoorden wij dit ook van de andere Xperience-gasten). Wij hebben, nogmaals, een heerlijke vakantie gehad en gaan hier zeker nog een keer terugkomen.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Leuk en net hotel. Kamer bij aankomst overboekt, lastig dus. Op tweede dag verhuisd naar familie clubkamer. Ruim genoeg en schoon. Maar gedeeld balkon wat wij jammer vonden. Stond ook nergens in beschrijving. Twee persoons clubkamer is erg klein. Park is mooi, prima zwembaden, eten enorm lekker en veel variatie. Experience team erg leuk met leuke activiteiten. Animatieteam van hotel is leuk. Vriendelijke mensen. Personeel van hotel over het algemeen ook vriendelijk. Wat ons betreft een aanrader.
    10. Door:
      Linda
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hebben een supergoed verblijf gehad. het hotel was echt erg goed, pal aan het strand, mooie zwembaden en lekker eten. Schone en ruime kamers, vriendelijk personeel. Het team van Sunweb xperience maakte de vakantie helemaal af met leuke activiteiten voor jong en oud.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De ligging is goed; op loopafstand van diverse bazaars en Alanya op 15 minuten met de taxi. Wij hadden een vrij nieuw hotel wat later bijgebouwd is, wat wel wat verder van de zwembaden en bars lag, maar allemaal goed te lopen. De kamer was netjes met alles erop en eraan. Het eten is gevarieerd en goed, zeker als ze voor zoveel mensen moeten koken. Buiten stonden ze iedere dag te barbecueën, diverse soorten vlees en vis. Verse pasta werd gemaakt waar je bijstond, wafels, wraps, etc. Het personeel is zeer vriendelijk en netjes. Min puntje vond ik dat het vanaf half juli overvol was en er te weinig plaats is om s’avonds bij de bar te zitten op het terras en in het restaurant. De mensen staan om 1900 uur al rijen dik te wachten tot het restaurant open gaat. Voor gezinnen met kleine kinderen is dit hotel aan te bevelen.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,3
      Kamer
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      10,0
      Een super goed hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Werken hard en niets is teveel. De kapper is ook een aanrader. Animatieteam van Sunweb is ook leuk en enthousiast. Bij het eten is het enorm druk, maar een half uurtje later dan valt het wel weer mee. Eten is goed. Veel barbeque en salades enz enz veel keuze. Ook als je vegetarisch bent hebben ze overheerlijke pasta`s verse warme wafels etc. Leuke spectaculaire shows. Er zijn een paar kleine kittens, daar zijn ook speciale poezen huisjes voor gemaakt waar ze kunnen eten. Echt heel aandoenlijk. Het is een diervriendelijk hotel. Je zag op verschillende plekken mensen met kittens knuffelen. (de poezen worden door het hotel goed verzorgd en dringen zich niet op) Echt aandoenlijk.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      7,0
      Geweldige vakantie! Hele leuke tijd gehad, bij binnenkomst was het hotel overboekt maar super opgelost door het hotel & Sunweb! Eten was top, lekker en gevarieerd. Wil je een plekje? Neem de tafels boven + ga een halfuurtje later. Met bedjes ook zo leg je handdoek alvast rond een uur of 8 anders is alles weg. Maar dit was onze beste vakantie.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prachtig. We waren net voordat de drukte begon. Heerlijke vakantie gehad. Ontzettend aardig personeel de jongens en dame van de entertaining en uiteraard het Xperience team. De kamers zijn zeer comfortabel en het is heel schoon. Lekker eten en lekker weer :)
    15. Door:
      Jeroen en Nicole
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Vriendelijk personeel. Goed eten, Restaurant is aan de kleine kant maar als je savonds een half uurtje later gaat is er geen probleem. 4 zwembaden waarvan een water speel paradijs voor de kinderen, dit is zeker een aanrader. Kamers/huisjes zijn goed en altijd netjes gepoetst. Zeer goed entertainment team en leuke shows. Sun web experience is ook leuk. Andere en leuke activiteiten en personeel zijn goed bezig met hun job en staan open voor eventuele vragen of aanpassingen als klant dat vraagt. Super


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)