di 05 mei 2020 -  8 dagen -  met 2 personen -  Ultra all inclusive
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 172 beoordelingen voor Aquasis Deluxe Resort & Spa ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,2
    Kamer
    8,6
    Maaltijden
    7,7
    Vakantie algemeen
    8,6
    Overige faciliteiten
    8,4
    Prijs/kwaliteit
    8,2
    Ligging
    7,3
    Personeel
    8,0
    Zwembad
    9,0
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Leuk vakantie gehad, mooi hotel, groot, schoon en mooie zwembaden/ glijbanen. Wat minder mooi was de service. Is heel duidelijk te zien dat niemand zin meer had om te werken, waarschijnlijk omdat het einde seizoen is en gaan ze direct afsluiten voor een paar maanden. Niemand lacht, je krijgt wel wat je vraagt maar absoluut niet op een normale vriendelijke manier en vooral bij de lobby!!!! Zelfs als je fooi geeft krijg je geen enkel oogcontact of minimaal een dank woord. De front desk medewerkers waren wel vriendelijk en behulpzaam vooral de manager.
    2. Door:
      Jolanda
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prachtig resort. Zeer mooi aangelegd en geweldig mooie zwembaden. Het eten is prima en het personeel zeer vriendelijk. Het animatieteam was geweldig. Deze jonge mensen verdienen alle lof.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      5,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Het is prima. Alleen eten komt je na een aantal dagen je neus uit. Gelukkig kan je in het dorpje aan de haven lekker eten, dit hebben wij dan ook een aantal keer gedaan ( is voor het eerst dat wij dit doen en we hebben heel wat all incl. Gehad) Bij boeking aangegeven graag naast onze ouders een kamer te hebben alleen hun zaten op de 4e verdieping aan de ene kant van het hotel wij op de 2e aan de andere kant van het hotel. Receptie spreekt geen Engels, manager wil niet komen. Personeel uiterst chagrijnig en heel druk met hun mobiel. Kamer schoon, maar 1 keer niet schoongemaakt 2 keer geen schone handdoeken. Veel oostblokkers, het is prima maar daar houdt het wel echt bij op.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een Top Hotel,met goed eten,goede schone kamers gewoon prima,alleen jammer dat de prijzen volgend jaar minimaal 200 euro pp omhoog zijn gegaan.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het verblijf was goed. Alleen het eten kan gevarieerder. Het was niet zo zoals op de foto`s was afgebeeld en was vaak lauw/koud. Daarnaast was het schoonmaken van de kamer nauwelijks gedaan. Heel vies.
    7. Door:
      A en S
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel is mooi en schoon! De lakehouses zien er fantastisch uit en het eiland in het midden voorziet in alle behoeften! Voor minder validen echter wat minder bereikbaar (bruggetjes, trappen en trappetjes)! Het zwembadwater in het gehele park (ook in de hamam) was helaas veel te koud en bleef dat ook (september)! Het programma van de animatie moet meer zichtbaar gemaakt worden! De ”a la carte” restaurants zijn super! Wij hebben erg genoten!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijke zeezicht hotelkamer in hoofdgebouw, enige minpuntje weinig hangers in kast. Wifi in kamer ook niet optimaal, en helaas geen hdmikabel aan te sluiten op de tv alleen turkse en duitse tvzenders. Verder alles top eten voor ieder wat wils geweldig. All.carte restaurant seefood aan te bevelen heerlijk. Vooral de avonden in derde restaurant adults only top. Hotel nogal afgelegen maar bolmusbus of taxi voor weinig goed te doen.
    9. Door:
      Ed en Tanja
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wat hebben we genoten in Aquasis! Inmiddels voor ons de tweede keer en zeker niet de laatste keer. Mooie kamers, voor ieder wat wils. Of je nu een kamer zo aan zwembad wil of een met uitzicht op zee met groot grasveld voor je. Het kan allemaal. Goede zwembaden, genoeg bedjes en handdoeken service en vooral heel veel vriendelijk personeel. Ook voor kinderen genoeg te doen. Echt een aanrader!
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi hotel, heerlijk rustig gelegen. Wel wat verder van het vliegveld af dan staat aangegeven, maar dat maakt het resort wel waard. Eten was beter als vorig jaar vonden wij, misschien soms eenzijdig maar thuis zet je ook geen 6 pannen op tafel zeg ik altijd maar. Kamers worden netjes bijgehouden, en ben jij vriendelijk tegen het personeel dan zijn ze dat ook zeker voor jou. Met de dolmus zit je zo op de boulevard waar je naar hartenlust kunt shoppen of voor de afwisseling tegen een klein prijsje heerlijk kunt eten.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima resort. Groot en goed verzorgd. Vorig jaar in Side erg warm, maar hier waaide altijd een prettig windje. De kinderen (9 en 12 jaar) hebben het enorm goed naar hun zin gehad.
    12. Door:
      Stefan
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fantastisch hotel waar wij ons 10 dagen perfect hebben vermaakt. Geen enkel moment behoefte gehad om het complex te willen verlaten. Onze dochter van 4 heeft zich dagelijks vermaakt bij de kidsclub en in de zwembaden. Eten is gevarieerd en uitgebreid, helaas met een 4 jarige welke het liefst patat en kaassoufle’s eet wel wat lastig om iets te vinden bij het buffet wat ze lekker vind. Elke middag gegeten bij de snackbar. Sunweb experience was voor onze dochter nog niets is meer voor kinderen vanaf 6 jaar. Wellicht nog tip voor Sunweb zet iemand van het experience team bij de kidsclub zodat er voor de Nederlandse kindjes ook een Nederlands sprekend iemand aanwezig is. Komen zeker terug in dit hotel.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      prima vakantieadres, ligt wel een beetje afgelegen dus je moet een taxi nemen om Didim te bereiken. Maar voor 6 euro staan je in het centrum. Voor gezinnen met jonge kinderen een mooi en net hotel.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het is een fantastisch hotel heel luxe top animatie team en heel veel keus aan eten
    15. Door:
      Angela
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      10,0
      Het is een mooi hotel dat erg ruim is opgezet met voldoende plek voor het aantal mensen in het hoogseizoen. Rondom de zwembaden was alles heel erg schoon en opgeruimd met dank aan (Memhet). De bediening in het restaurant was altijd goed Het eten viel ons een beetje tegen iedere dag wel het zelfde (Ben absoluut geen zeur maar heb beter gehad in hotels met dezelfde prijs). We hebben 2x a la carte gegeten waarvan 1x Mexicaans helemaal top en leuke bediening, verschrikkelijk gelachen. De 2x keer was Aziatisch niet aan te raden weggelopen tijdens het eten. In de avonden was er weinig tot niks te doen van animatie jammer. Overdag bij het zwembad leuke bediening op rolschaatsen. Bij de poolbar zijn de medewerkers ook toppers bedankt. Het enige jammere is dat de manager van deze toppers een … is voor zijn personeel . Het kleine stadje bij de haven, op ongeveer 5 min met de taxi is erg leuk om heen te gaan. eten bij Ikbal`s super goed eten voor een kleine prijs (zijn wij 3 keer wezen eten. Toen was helaas de dag om weer naar huis te gaan aangebroken, en wilde we even gaan douchen wat een ramp, er waren maar 2 douches beschikbaar voor de mensen die naar huis gaan dat waren er best veel. beetje jammer. Verder een mooi hotel en prima vakantie gehad. Misschien over een paar jaar weer eens kijken.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)