Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Voyage Türkbükü

  Nabij het rustige plaatsje Türkbükü ligt het luxe Hotel Voyage Türkbükü. Het hotel is ruim opgezet en is tegen een groen begroeide heuvel aan gebouwd. Hierdoor zijn de uitzichten vanaf verschillende punten in het hotel waanzinnig, zo kun je uitkijken over de helderblauwe zee, omdat het goudgele strand hier voor de deur ligt.

  De kamers liggen verspreid over meerdere witte gebouwtjes, wat ervoor zorgt dat het complex iets weg heeft van een knus mediterraan dorpje. Tussen de gebouwen door lopen kronkelende paadjes die omringd worden door mooie planten en felgekleurde bloemen. Via deze paden kun je bij het heerlijk verkoelende zwembad uitkomen, met poolbar en drie glijbanen. De comfortabele zonnebedjes zorgen ervoor dat het hier heerlijk wegdromen is.

  Terwijl volwassenen zich kunnen vermaken met een eindeloze lijst aan (sportieve) activiteiten hoeven kinderen zich ook niet te vervelen. In de miniclub worden themadagen georganiseerd, maar kunnen zij zich ook van hun creatieve en sportieve kant laten zien. In de minidisco kunnen zij met de voetjes van de vloer voordat het alweer bedtijd is.

  Lees verder

  • In groene omgeving
  • Ruim opgezet in sfeervolle tuin
  • Rustige ligging

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 0 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  Op dit moment zijn er geen berichten over deze accommodatie.

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  0,9%
  Stel t/m 30 jaar
  12,8%
  Stel ouder dan 30 jaar
  20,5%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  29,9%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  17,9%
  Groepen vrienden
  6%
  Overige groepen
  12%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39293


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)