Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Algemene beschrijving Ligging en omgeving Verzorging Kamertypes Faciliteiten Algemene beschrijving

  Algemeen

  Het ruim opgezette Hotel Voyage Torba ligt in een schitterend groene omgeving in de baai van Torba. Het bruisende centrum van Bodrum ligt op zo'n zes kilometer afstand en is gemakkelijk te bereiken met de dolmus. Met een goudgeel zandstrand voor de deur hoef je 's ochtends alleen nog maar je een zonnebedje uit te kiezen voordat je heerlijk van de zon kunt genieten.

  Ook rondom de zwembaden staan ook ligbedjes, zodat je ook hier heerlijk weg kunt dromen in het Turkse zonnetje. Het kinderzwembad en de glijbanen zorgen ervoor dat kinderen zich hier ook prima kunnen vermaken. De mini- en kidsclub dragen hier ook een steentje aan bij, zo kunnen leeftijdsgenootjes met elkaar pizza bakken of een cake maken, maar ze kunnen zich ook laten schminken of meedoen met de 'piratendag'. De leukste afsluiter van de dag is natuurlijk de swingende minidisco.

  Voyage Torba is kan eigenlijk een soort 'vakantiedorp' genoemd worden, het bestaat uit meerdere met bougainville begroeide gebouwtjes die verspreid zijn over een tuin vol palm- en olijfbomen, eucalyptusplanten en fleurige bloemen. Het hotel bestaat uit twee delen, het hotel gedeelte en het 'private' gedeelte. In het vakantiepark zijn meerdere bars en restaurants te vinden. Een avondje geen zin in het uitgebreide buffet? Er zijn maar liefst 7 à-la-carte restaurants waar je een reservering kunt maken!

  Actief en gezond bezig zijn hoeft zeker geen probleem te zijn tijdens de vakantie. Een eindeloze lijst met sportieve activiteiten en de verzorgde fitnessruimte hebben voor iedere sporter wel iets te bieden. Bij de fruitbar kun je vervolgens helemaal in de gezonde sfeer blijven door heerlijk vers fruit te bestellen.

  Naar boven

  Verzorging

  All inclusive

  • Maaltijden in buffetvorm
  • Ontbijt 7.00 - 11.00 uur
  • Lunch 12.30 - 14.30 uur
  • Diner 19.00 - 21.30 uur
  • Snacks 12.30 - 16.00 uur
  • Turkse snacks 13.00 - 17.00 uur
  • Ijsjes 10.00 - 18.00 uur
  • Koffie, thee en koekjes 10.00 - 18.00 uur
  • Middernachtsnack 0.00 - 1.00 uur
  • Brood en soep 1.00 - 7.00 uur
  • Lokale (non) alcoholische dranken 24 uur per dag
  • Sommige geïmporteerde dranken 24 uur per dag
  • Minibar is gevuld met water, bier en frisdrank en wordt dagelijks bijgevuld met frisdrank

  Naar boven

  Handig om te weten

  - De private kamers liggen in Voyage Torba Private. Een nieuw gedeelte gelegen tegenover Hotel Voyage Torba. Dit gedeelte beschikt over een eigen zwembad en er kan uiteraard ook gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten van Hotel Voyage Torba. 

  - De Casper kids club is ook toegankelijk voor kinderen van 0-3 onder toezicht van hun ouder. 
  - Het Japanse restaurant (€15,-) en het steak house (€20,-) zijn tegen betaling.

  - Sommige foto's zijn artist impressions. Zodra wij nieuwe foto's hebben komen deze op de website.

  prijzen zien & boeken


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)