di 05 mei 2020 -  8 dagen -  met 2 personen -  Ultra all inclusive
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 23 beoordelingen voor Hotel Baia ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,9
    Kamer
    8,6
    Maaltijden
    8,4
    Vakantie algemeen
    9,2
    Overige faciliteiten
    8,5
    Prijs/kwaliteit
    9,3
    Ligging
    9,4
    Personeel
    9,0
    1. Door:
      Connie en Hans
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Hotel Baia is een erg goed hotel prijs/kwaliteitverhouding. Heerlijk eten snacken van de kaart heerlijk koffiecafe met gebak en heerlijke koffie ook ijskoffie. Verpakt ijs ook schepijs allerlei smaken.Bediening is top service is van hoge kwaliteit. De kamers zijn prima maar de renovatie is niet top geweest,deurklinken zijn opgevuld met een soort van pasta Zodat de klink blijft zitten,de snoeren van de schemerlampen zitten los erg gevaarlijk. De bedden zijn heerlijk,Het poetsen is ook niet erg goed. Ook jammer dat je alleen maar buiten kan zitten want in de lobby is geen zitgelegenheid met makkelijke stoelen alles is op buiten ingericht. Het was de tweede week s’avonds erg koud en dat zit niet gezellig met een jas en lange broek op het buitenterras. Shows zijn van hoge kwaliteit,ook muziek(bands) Ook een heerlijke pier..er was de eerste week ook bediening op de pier en een huisje met vers fruit die een kok stond te snijden. De tweede week was dit niet meer er werd gezegd einde seizoen dit was erg jammer want dit was echt een plus punt de extra service. Verder een heerlijke vakantie gehad.Komen zeker over een paar jaar nog eens terug.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Geweldig hotel ! Rustige ligging, prima ligplaatsen aan zee en zwembad. Handdoeken service, constant drankjes rondbrengen, heerlijk zwemmen in de zee. Vriendelijk personeel, goede service, geweldig all inclusive concept. Een hotel om zorgeloos te genieten.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Super hotel! Echt een aanrader.. Top service en zeer vriendelijk personeel!
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi Hotel met goed personeel, in een prachtig gelegen baai. Je kan er genieten van een heerlijke massage en gebruik maken van de sauna.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het is een mooi hotel. Ruime kamers. Wel veel trappen. Maar je kan ook gebruik maken van de lift. Bijna geen zandstrand. Maar een mooie pier. Eten is prima. Alles is er. Ook is het eten warm. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
    7. Door:
      Jannie
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een zeer goed,en schoon hotel. Personeel heel vriendelijk. Hebben een heerlijke week gehad!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,1
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
      Wat een prachtig uitzicht en locatie! Het hotel is stijlvol en mooi met genoeg plek aan het strand/zwembad. Ook het restaurant/service was prima. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Voor stellen maar ook gezinnen met kleine kinderen is het een prima hotel. Het is vrij rustig dus voor de echte stappers/jong volwassenen en pubers wellicht wat saai. Het hotel is gebouwd op een heuvel en heeft verschillende lagen. We vonden de uitzicht op de baai heel mooi. Er zijn liften maar ook zul je wat trappen moeten lopen bv naar het strand of mini aqua park (is overigens erg klein maar leuk voor kinderen tot 10 jaar) . Voor ons was het trappen lopen geen probleem (drie kinderen 1,7 en 9 jaar) maar als je wat slecht ter been bent kan het wel lastig zijn. De baai is prachtig en er is genoeg te beleven/doen. Wandelen over de boulevard was ook heerlijk. Met de taxi/dolmus/prive bus ben je ook redelijk snel in Bodrum om te winkelen (in Gundugan zelf is er niet zoveel behalve restaurantjes). Een heerlijk weekje gehad, we komen hier best nog eens terug want het beviel goed.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prachtige ligging, op loopafstand van het leuke dorpje. Geweldig personeel.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Lunchpakket was minimaal, slechts één broodje dit hadden er wel twee mogen zijn. Het beleg erbij was voldoende.
    11. Door:
      Maria
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Een fantastisch hotel met een super service niveau in een hele mooie omgeving. Het is een hotel waar je steeds weer naar teruggaat met tevens een perfecte Hamam.
    12. Door:
      YenT Sneek
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      We voelen ons herboren, hebben een grandioze vakantie gehad en zoveel leuke mensen mogen ontmoeten. Het was heerlijk rustig qua bezetting in verband met Ramadan-periode en voorseizoen (15 dagen van 07-05 t/m 21-05-2019). Prachtig aangelegde en verzorgde tuinen; keer op keer een verademing. Het gehele complex is overigens verrassend opgezet. Bedienend personeel is op-en-top servicegericht; wij hebben genoten van hun blijdschap en enthousiasme. Hou er rekening mee dat ze geen Engels, Duits en Frans spreken; met handen en voeten en veel lachen kom je een heel eind. Voortreffelijk gegeten en volop keuze! De vloerbedekking in de gangen is her en der versleten en aan vervanging toe. Ons verzoek om op de pier de muziek zacht te zetten werd gehonoreerd. Dus luidere muziek bij het zwembad voor muziekliefhebbers ;-) Animatie was zeer actief en `s avonds levende muziek van hoog niveau! Knusse, gezellige wandelboulevard. Stap in de Dolmus-bus naar diverse bestemmingen en ontdek de omgeving. Als je wilt kun je elke dag als een andere dag ervaren; zelfs op het complex! Zeer gastvrije bevolking op het schiereiland Bodrum. Hotel Baia is met recht een Sunweb Selections bestemming en zeker voor herhaling vatbaar.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      10,0
      Heerlijke vakantie gehad. Service/faciliteiten/eten blijven op een 3-4 sterren hangen. Een paar mensen kunnen Engels. Daarnaast komen er geen Nederlanders. Veel Engelsen, Turken en Duitsers. Heel gezellig en niemand was ons tot last. Ik zou dit hotel zeker aanraden (2 pers m/v 31 en 32). Bodrum centrum ben je zo met de Dolmus in 40 minuten. Je hebt geen sandwiches 's nachts, enkel zoete hapjes zoals donuts, baklava en brownies/koekjes. De minibar wordt wel geregeld (gratis) bijgevuld met water, bier, sinas en cola. Je krijgt ook 2 pasjes waar je elke dag verse badhandoeken mee kunt krijgen, hoef je dus niet mee te nemen.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    15. Door:
      Marleen
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,8
      Kamer
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Een fantastische week gehad! Heel mooi en schoon hotel met prima eten. Er word alles aan gedaan om het je naar wens te maken. Van barpersoneel tot animatie alles is daar top! De toppers van de animatie hebben onze week hilarisch gemaakt en we komen zeker nog eens terug!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)