Hotel Iberostar Club Cala Barca

    terug

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 13 beoordelingen voor Hotel Iberostar Club Cala Barca ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,9
    Kamer
    7,4
    Vakantie algemeen
    7,9
    Overige faciliteiten
    8,1
    Prijs/kwaliteit
    7,3
    Ligging
    7,2
    Schoonmaak
    8,3
    Personeel
    9,1
    1. Door:
      Ruud
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel bestaat uit een groot complex waarvan je moet houden. Soort Centerparcs. Alles is zeer schoon en goed onderhouden. Zwembaden zijn heerlijk, alleen het Prive strand heeft veel stenen waaraan je je behoorlijk kunt bezeren. Het eten is heerlijk, maar soms wat aan de lauwe kant, en tegen zonder echt heel veel variatie. Op een dag zou er sushi gemaakt worden dat echter niet is gebeurd. De overige restaurants hebben ook heerlijk eten, maar zijn wel een stuk kleinschaliger van opzet. Gratis handdoeken service is geweldig. Alle drank is inbegrepen, ook sterke drank, maar wel uit merkloze flessen. Houd rekening met dat het hotel niets in de buurt te doen heeft. Gelukkig, als je het Prive strand niet fijn vindt zijn er diversen andere stranden in de buurt. Kamer zijn netjes, zeer schoon maar erg gehorig. Houd rekening met zeer veel babies die ook het restaurant tot een horror kunnen maken.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      6,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Jammer dat we boven het ketelhuis zaten na 2x bij se receptie geweest te zijn naar andere kamer verplaatst. Begin was dus niet zo fijn.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,9
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Eten was over het algemeen lekker en gevarieerd genoeg. Was rond etenstijd in de avond wel net iets te druk in de restaurants. Er zijn genoeg bedjes rond de zwembaden maar nog steeds vinden mensen het nodig om te 'reserveren', er staat wel dat dit verboden is maar er wordt niks aan gedaan. Kamer was in orde, schoon maar gedateerd (voor Spaanse begrippen modern). Samengevat een goede vakantie gehad!
    4. Door:
      Yvonne
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,9
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel is ruim en schoon. Wel veel trappen en verhogingen. Slecht voor karretjes en als je slecht ter been ben. Zwembaden waren prachtig en schoon. Vertier voor alle leeftijden. Eten was goed, elke dag iets anders, maar basis is wel altijd hetzelfde. Drankjes van goede kwaliteit. Ook suikervrije frisdrank. Je mag ook meenemen naar je appartement. Heel prettig verblijf en zeer vriendelijk!! Wifi is niet overal evengoed, daar wordt wat aan gedaan als je naar vraag...dan kan het wel. Dat was echt wel een minpunt. Handdoekservice is perfect. Ook douchen en bagage plaatsen als je vlucht later gaat. Dan kan je ook nog gebruik maken van alle faciliteiten. Alleen geen kamer meer. Er zijn wel iets tekort ligbedejes, die overigens wel van goede kwaliteit zijn. En heel frusterend dat mensen al handdoeken er smorgen om 6 uur opleggen. Dat moeten ze afschaffen. verder prachtig verblijf...genoten.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,8
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heel mooi verblijf, schoon, eten was altijd vers en heel veel variatie, vriendelijk personeel, hele mooie ligging! Enige nadeel was dat je om 7.00 de wekker moest zetten om de bedjes en vooral parasols te reserveren. Verder was alles top!
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,9
      Kamer
      6,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      1,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,2
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima accommodatie
    8. Door:
      Maarten
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,5
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hebben twee weken hier doorgebracht. Goed tot in de puntjes verzorgd. Netjes en schoon het hele park. Dagelijks nieuwe handdoeken, bedde opgemaakt en gedweild. Eten goed, veel en vers. Keuze uit 4 restaurants. Goed op gezinnen met kinderen gericht zoals ons, maar ook zonder kan dit prima. De vriendelijkheid geldt voor alle medewerkers, van receptie tot de zwembad schoonmakers. Animatie erg leuk en veel activiteiten voor kinderen en volwassenen. Wij vonden het een super geslaagde vakantie en raden dit zeker aan (gezin met 2 kinderen)!
    9. Door:
      Babette
      Periode:
      augustus 2021
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,2
      Kamer
      6,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      5,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Jammer genoeg hebben wij tijdens ons verblijf wel wat problemen mogen ondervinden in ons appartement. Wij hebben gedurende 3 van de 8 dagen geen airco gehad in onze kamer en sliepen er met een baby’tje van 16 maanden die overdag nog meerdere slaapjes moest doen. 3 dagen 26 graden in de kamer, kindje nat van het zweet. Het werd eerst ontkent door het hotel, want ‘we hadden misschien de ramen of deuren niet goed afgesloten’. Maar achteraf moesten ze toegeven dat er een algemene storing was en is het gemaakt. Vervolgens is onze deur ook tweemaal stuk geweest, achteraan het slot uit de hengsels. Vooraan kon dan plots iedereen zomaar buiten en binnen. Alles lag dus open. Jammer genoeg werd dit eerst ook niet aanvaard door de Nederlandse receptioniste. Toen we dit aan de receptie kwamen melden na de reeds gemaakte melding in de app zei ze ons dat het reeds gemaakt was dus moesten we van haar maar opnieuw gaan kijken. Uiteraard was het nog niet gemaakt. Wij hebben er ter plaatse een werknemer moeten aanspreken waarop deze de deuren is komen herstellen. Het is niet fijn om tijdens je verblijf zoveel zorgen te hebben. Hygiëne was verder super. Poetsvrouwen deden perfect werk en waren erg vriendelijk. Geen klachten. Echt enorm clean! Het hotel is verder wel wat verouderd. Elektriciteit lag los aan het kinderlunapark. Vreselijk gevaarlijk, hebben we ook moeten melden. Helft van de toestellen werkte niet. De mensen bij de receptie, animatie en andere werknemers waren wel ENORM kindvriendelijk wat een waanzinnig pluspunt was! Heel fijne mensen om met kinderen bij te vertoeven. Eten is zus zo… op zich genoeg keuze maar toch vaak hetzelfde en meestal droog gebakken vlees en vis. Desondanks dat de koks echt hun best deden. Je merkt duidelijk dat het hotel van de coronapandemie geweten heeft. Het strand was vuil, lag vol algen en het was niet mogelijk om er gezellig met het gezin te vertoeven. Uit armoede hebben we dan enkele keren een taxi moeten nemen naar de nabijliggende baaitjes (daar dus ook voor moeten betalen terwijl je in een all in zit) om toch een beetje een strandvakantie te kunnen hebben.
    10. Door:
      Sharona Roovers
      Periode:
      augustus 2021
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,2
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een super mooi hotel, met uiterst vriendelijk personeel. Goede faciliteiten en activiteiten. En het hotel werd ontzettend goed schoon gehouden. Iedere dag wordt de kamer schoongemaakt, evenals het zwembad enzovoorts. Voldoende ligruimte aan het zwembad met parasols.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2021
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super leuke vakantie gehad en zeker aan te raden. Veel wandelmogelijkheden en interne/ externe activiteiten. Kwaliteit van het eten was goed en het park was ruim opgezet, erg fijn! Het park was vooral op gezinnen met kinderen gericht.
    12. Door:
      Sophie
      Periode:
      juli 2021
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,4
      Kamer
      4,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Alle probs voor deze geweldige camarero’s en camarera’s. Super fijne bediening en het eten was écht hartstikke lekker en goed. De kamers zijn broodnodig toe aan vernieuwing. De badkamerdeur is een houten schuifdeur, waarbij het vocht van de badkamer weinig goed gedaan heeft, dit is vergane glorie. Ook zou het fijn zijn als er horren zouden worden geplaatst voor het raam, voor als je niet de airco aan wilt maar ook geen muggen wenst. De matrassen zijn erg hard en niet meer wat ze moeten zijn. Het vakantiedorp (dat is het namelijk meer) is gigantisch groot en druk. Er zijn bij lange na niet voldoende bedjes voor alle gasten om de zwembaden en de bedjes die er zijn, worden smorgens direct in beslag genomen door middel van het welbekende handdoekje leggen. De drankjes zijn lekker en goed, handdoekenservice is goed, gebruik van de iberostar app is heel fijn. Animatie was goed geregeld en een leuk programma, restaurant aan de strand erg idyllisch, maar vaak volgeboekt. Zelf zou ik er niet meer terug gaan vanwege het (veelal) vreselijke publiek dat op dit concept afkomt. Veel, veel eten laten staan, asociaal gedrag, vanaf 09:30 grootschalig alcoholgebruik (met kids erbij) en yolo mbt het begeleiden van hun kids. Wel wil ik nogmaals benadrukken dat als je hiervan houdt en je niet zoals de meesten alleen voor de patat, pizza en nuggets gaat, het eten ontzettend lekker en vers was. Veel variatie en a la plancha voor je bereid. Het personeel is buitengewoon lief en klantvriendelijk. Voor pubers was er niks georganiseerd, helaas. Voor kleine kinderen heel veel.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
      Wel ver van alles!


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)