Blau Privilege PortoPetro Beach Resort & Spa - 2021

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Algemene beschrijving Ligging en omgeving Verzorging Kamertypes Faciliteiten Algemene beschrijving

  Algemeen

  Blau Privilege PortoPetro Beach Resort & Spa is een perfect Excellent adres met alles wat je je maar kunt wensen tijdens een welverdiende vakantie. Dineren met adembenemend uitzicht, diverse sporten beoefenen in een mooie omgeving en uren luieren in de zon. En dan zijn er ook nog de rijk gedecoreerde kamers met heerlijke bedden om iedere avond weer in weg te dromen...

  In dit luxe hotel heb je alle tijd van de wereld. Alle stress glijdt van je af als je even wegdroomt op een van de fijne ligbedden bij het zwembad. Nog meer energie opdoen kan in de mooie spa. Naast o.a. een Hammam, Finse sauna en een rustruimte ligt hier een eindeloze lijst massages en therapieën voor je klaar om uit te kiezen. Mocht je liever sportief bezig zijn, dan zijn er ontelbaar veel sportieve activiteiten waaraan je kunt deelnemen.

  In Blau Privilege PortoPetro Beach Resort & Spa is lekker eten erg belangrijk. Iedere dag weer zorgen de chefs ervoor dat de smaakpapillen optimaal geprikkeld worden. Geniet van een royaal ontbijt in de openlucht, dineer met uitzicht over zee en neem een keer plaats aan een van de picknicktafels voor een smakelijke barbecue. Vanzelfsprekend zijn gezonde sapjes en zomerse cocktails ook onmisbaar tijdens de vakantie. Ook deze worden met liefde voor je verzorgd bij een van de bars van het resort.

  Naar boven

  Verzorging

  All inclusive

  • Maaltijden in buffetvorm
  • Koud ontbijt 05:00-07:00 uur
  • Ontbijt 07:30-10:30 uur
  • Lunch 13:00-15:00 uur
  • Diner 18:30-21:30 uur
  • Koud diner 21:30-23:00 uur
  • Locale (non-) alcoholische drankjes 10:00-24:00 uur
  • Diner tegen betaling: Galani à-la-carterestaurant - elegant cuisine, 19:00-22:00 uur
      La Finca - Spaans
   à la carte/buffet (o.a. vis, paella)
      Midori Japans - diner 19:00-22:00 uur
  • Lunch tegen betaling: Llevant Pool restaurant - vlees, vis, snacks, 13:00-16:30 uur

  Naar boven

  prijzen zien & boeken


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)