Aparthotel Mar Hotels Rosa del Mar

    terug

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 14 beoordelingen voor Aparthotel Mar Hotels Rosa del Mar ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,4
    Kamer
    8,4
    Maaltijden
    7,8
    Vakantie algemeen
    8,3
    Overige faciliteiten
    8,5
    Prijs/kwaliteit
    7,9
    Ligging
    8,8
    Personeel
    8,8
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Netjes, vriendelijk personeel rustige omgeving
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel is netjes en de medewerkers erg vriendelijk. De studio was wat klein voor 4 personen maar wel schoon en modern. Elke dag schone handdoeken. Er zijn 2 zwembaden (niet erg groot), waarvan 1 speciaal voor kinderen met glijbanen en miniclub. Die zit aan de andere kant van het hotel. Het water was steenkoud maar de kinderen hebben zich evengoed vermaakt. Er zijn genoeg ligbedjes bij beide zwembaden. Het restaurant is niet heel erg groot, het eten is prima, genoeg variatie. De locatie is top! Niet ver van het vliegveld, dichtbij winkeltjes/restaurants, het strand is maar 5 minuten lopen. Een mooi strand, gezellige baai met boulevard waar je lekker kan wandelen. Kortom een aanrader! Als we nog een keer terug gaan naar Palma Nova gaan we zeker naar Rosa de Mar
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Uitstekend animatieteam, niet alleen voor de kinderen, maar ook volwassen personen worden gevraagd mee te doen (indien mogelijk). Zowel bij het groet bad, als bij het kleine bad waren leden van het animatieteam actief. Er zijn zat ligbedjes, en zelfs luxere ligbedden in overvloed (alleen dan niet direct aan het zwembad). Kamer mooi ingericht, bubbelbad en luxe douche! Nadeel van mijn kamer, ik zat direct onder het restaurant en de airco hiervan zat direct naast mijn kamer. Op het balkon zitten was ten dure dat die airco aanstond niet echt een aanrader. In de avond vanuit mijn balkon mooi uitzicht op entertainment. Ik vond het eten zelf wel eentonig, ben ook vaker bij Papis Pub gaan eten (ligt op nog geen 50 meter vanaf het hotel).
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooie, schone kamers. Studio is niet heel groot, maar prima. Iedere dag schoonmaak en schone handdoeken. Vriendelijk personeel. Heel leuk kinderzwembad met miniclub. ‘S avonds entertainment. Op 5 minuten afstand van het strand.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi hotel , schoon, veel bedjes, eten prima (buffet)
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hebben als gezin met een dochter van 5. 14 heerlijke dagen gehad. Het hotel is super schoon en het animatie team en de bediening is uitstekend. Je zit op een rustig gelegen plek en kan binnen 10 minuten de drukte opzoeken in magaluf. Ook met een auto huren kan je de mooiste plekjes bezichtigen. De kwaliteit prijsverhouding is niet anders in Mallorca. Je bent wat meer kwijt maar het is echt zeker de moeite waard! Wij gaan zeker terug.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wanneer er bij een late check-in (23.30 uur) in je appartement een bord met vier broodjes, vleeswaren, vier peertjes en vier flesjes water klaarstaan, dan zegt dat genoeg over de prima service bij Rosa del Mar. Gedurende het gehele verblijf was er een prima service. Verder heerlijk eten in de ochtend en in de avond (als je daar nog aanmerkingen op hebt, dan kun je maar beter nooit half-pension boeken), en een geweldige ligging (vlak bij zee en dichtbij de gezelligheid van de vele restaurantjes en winkeltjes). Bijna elke dag schone handdoeken, opgemaakte bedden en een schone kamer. Vele ligbedjes bij het redelijk grote zwembad en voor kleine kinderen een waar paradijs bij de glijbanen. Voor mij absoluut een hotel om terug te gaan.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2017
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het is een prima hotel goede service, fijne ligging, kamers zijn goed, het eten is ook prima, hebben het heel goed naar ons zin gehad, Palmanova is een gezellige plaats met veel winkels en restaurantjes, lange boulevard heerlijk om er te wandelen
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2016
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Was een erg mooi verblijf, wil er zo weer heen. Zeer net hotel en vriendelijk personeel. Lekker eten en complete ontspanning
    10. Door:
      Fam. van Mierlo
      Periode:
      augustus 2016
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie, nette kamers die dagelijks schoongemaakt werden. Het personeel was heel vriendelijk en ook het animatieteam was heel leuk naar de kinderen toe. Onze dochters van 4 en 6 vonden het fantastisch! We gaan niet snel naar een accommodatie of plaats terug, maar dit Aparthotel is zeker voor herhaling vatbaar!
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Super goed schoon app.hotel. Lief personeel. Goede locatie. Alles prima verzorgd. Aanrader
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi hotel, alles is in heel goede staat. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Prettig dat het hotel nog zijn Spaanse karakter heeft weten te behouden, en tegelijkertijd goede focus heeft op de internationale gasten. Goed eten, voldoende variatie, ook voor de kleintjes een mini buffet. Aan de straatkant hoor je tot 12 uur 's nachts de live muziek van Papi's bar, als je op het balkon zit.Geen probleem als je van Bon Jovi achtige muziek houdt. Onze kids hebben daar nooit last van gehad en sliepen er gewoon doorheen. Hotel is echt op 3 minuten lopen naar het strand en boulevard. Grote Aldi om de hoek, ideaal. En elk kwartier een bus naar Palma, ook ideaal.
    13. Door:
      Teun en Guusje
      Periode:
      juli 2016
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het was een fantastische vakantie. Rosa del Mar ligt heel centraal en is van alle gemakken voorzien. Het personeel en de service zijn fantastisch.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2016
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)