Aparthotel Calimera Es Talaial - logies

    terug
    vrijdag 17 april, 8 dagen, 4 personen, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 41 beoordelingen voor Aparthotel Calimera Es Talaial - logies ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,9
    Kamer
    7,5
    Maaltijden
    7,6
    Vakantie algemeen
    7,9
    Overige faciliteiten
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Ligging
    8,2
    Personeel
    8,0
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      4,9
      Kamer
      1,0
      Ligging
      1,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      De kamers zijn dringend aan vervanging toe. De schoonmaak is slecht. Het eten is niet gevarieerd en onoverzichtelijk.
    2. Door:
      Hans van Til
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een schitterend complex voor gezinnen met kinderen tot 8 jaar.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Heerlijke vakantie gehad op dit all in resort. Verwacht voor 3 sterren geen super luxe en gevarieerd buffet maar dat was ook niet onze wens. Wij wilden een ontspannen vakantie met onze 3 kleine kindjes. Heerlijke zwembadjes met glijbaantjes, elke ochtend waren ze druk aan het schoonmaken. Alles was overzichtelijk en geen hoogbouw. Er was een indoor speeltoestel(letje) en ballenbak. We hadden een geweldig gerenoveerde primeum 2 kmr appartement op de begane grond. Het hotel en alles was wel wat verouderd, maar daar stoorden we ons niet aan. Animatie was erg actief en het hotel lag dichtbij een strandje, een toeristisch straatje en haventje met wat lekkere restaurants waar wij een aantal keer zijn geweest. We waren blij met de tip om pasta en smeerkaas en ander beleg van het ontbijt buffet mee te nemen, want onder de middag lag dat er niet veel. Handdoeken service (10 euro borg en de regeling met plastic bekers waar je 1 euro borg voor betaalde was goed geregeld. Tja. Het is net wat je zoekt maar voor ons was dit perfect! Als de kindjes het fijn hebben, hebben wij als ouders ook niet meer nodig dan een zonnetje en boven genoemde dingen. Prijs/ kwaliteit prima dus ;-)
    4. Door:
      van den Berg
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij hebben een erg goede week gehad in dit Aparthotel. Het is een uitgebreid en echt kindvriendelijk park, met drie zwembaden -waarvan 2 voor kinderen- en voldoende ligbedden. Het water is zout, maar hier wen je wel aan. Niet teveel water happen ;-) Het eten was erg goed. Wij vonden het gevarieerd genoeg, het eten is warm, niet vet en keuze voor iedereen. Op het park is een mini supermarkt -met fatsoenlijke prijzen-, waar je drinken, lekkernijen, zwemspullen, kaarten, boeken, toiletartikelen, sigaretten en speelgoed kan kopen. De receptie is vriendelijk en altijd open. Er was bij ons 5 dagen kinderdisco om 20:00 uur. Erg leuk! Overdag was er kinderanimatie, maar hier zijn wij niet naartoe gegaan. We hoorden wel positieve verhalen. De `studio`s algemeen` zijn prima qua grootte. Het is eenvoudig, maar prima. Het is alleen wel ontzettend gehorig. De studio`s worden door een minimaal muurtje gescheiden. Dus iedere hoest van de buurman en alle huilbuien van de kinderen, die hoor je. Kom je voor een goede week slapen, is dit studiotype in ieder geval niet geschikt. Wij hadden er iets minder problemen mee, omdat wij overdag niks planden en relaxten langs het zwembad en het strand. We begrepen dat vakantiegangers in andere accommodatietypen hier minder last van hadden. Er is een klein, maar mooi strandje in een baai dichtbij. Oversteken en je bent er. Erg leuk. Veel speelplekken voor de kinderen. Verder is er een kleine parkeerplaats op het terrein, gratis. Ik denk dat hier zo`n 20 auto`s kunnen parkeren. De rest kan langs de weg, voldoende plek. Wij waren er eind september, 30 graden en een strakblauwe lucht. Het was gezellig druk. Wij vermoeden echter dat als je hier in het hoogseizoen komt, het minder fijn is. Er zal dan nauwelijks of geen ligplek zijn bij het strand, evenzo bij het zwembad.
    5. Door:
      Familie van Donk
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Heerlijke 10 dagen gehad. Voor ons was het de eerste keer all-inclusief en het bleek niets voor ons. Veel te druk tijdens het eten en dringen om eten te kunnen pakken. Eten was wel goed, redelijk gevarieerd, voor de kids beetje standaard. Kamers waren goed, mooie slaapkamer en badkamer, woonkamer voorzien van koelkast, tv en mini keukentje. Appartement voorzien van airco! Helaas sliep de slaapbank niet zo lekker, dun matras. Hele leuke zwembaden voor de kids, leuke opzet en genoeg speeltoestellen. Helaas zaten er om 7 uur al mensen bedjes bezet te houden, waardoor het een zoektocht was om een plekje te vinden. Het is aan te raden om een huurauto te nemen om het eiland te bezichtigen. Hotel ligt op loopafstand van restaurants, winkels en strand. Centrum van Cala D’or Is wat verder weg.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Dag van aankomst gelijk de lunch. Eten is niet echt warm. Weinig variatie en slappe friet. Salades zijn erg lekker. Eitjes koken ook een kunst.keuze is steeds friet of een pasta, pizza, knakworsten, stukje kip of vis. Servies en bestek nakijken, vaak niet schoon. Openbare toiletten bij zwembad vies, altijd zanderig, modderig zwart water op de vloeren . Geen idee waarvan. Lekker je slippers aan. Zwembad, leuk voor de kinderen. Kamers niet echt heel schoon. Toilet en douche en koelkast wel. Personeel straalt niet echt uit dat ze er zin in hebben. Animatie is geweldig! 90% Nederlands en doen echt hun best en maken veel lol. Met kinderen goed vertoeven. Een echte handdoek maffia, 6.30 beginnen de eersten al te rennen. Maar er is controle, ze rijden je stoelen incl spullen gewoon weg. Komt er iemand vragen om een stoel, halen ze je spullen eraf en weg zijn je stoelen. Spullen op te halen bij de ehbo post aan het zwembad. Zag dat het hotel op sommige sites een 4* is , maar wij hebben het geboekt als een 3* Zeker geen 4* Waard als wij het beoordelen met voorgaande jaren in ander hotels op Mallorca.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Prima hotel voor een week met jonge kinderen! Het eten was goed (voor een 3 sterren hotel) vonden wij, warm en voldoende keuze. Leuke animatie en een plezierig zwembad voor jonge kinderen. Wel mag de hygiëne rondom het zwembad beter, door de dag heen ligt het vol met verpakkingen van snacks en resten eten. Tip, neem het treintje welke voor de deur stopt richting de haven of centrum!
    8. Door:
      De Otjes
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      8 dagen vakantie gehad met onze zoon van 2 in dit fantastische appartement/hotel. Mooie keurige ruime kamers (wel gehorig). Zwembaden waren super. 2 zwembaden voor de kleintjes en een mooi groot zwembad voor volwassenen. Ook een platform met verschillende sproeiers voor verkoeling. Eten en drinken was goed verzorgd en redelijk afwisselend. Het personeel van schoonmaker, barman tot animatie waren zeer vriendelijk. Hele dag entertainment en in de avond leuke voorstellingen. Strand is op 20 meter loop afstand en een leuke winkelstraat met barretjes en supermarkt op 50 meter afstand. Ook is er een treintje met opstapplaats voor het hotel die je naar het centrum van Cala D'or brengt. Voor ons absoluut een dikke 10 en hadden hier graag langer willen blijven.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima verblijf met kleine kids voor rond de 3 jaar, genoeg vermaak leuk zwembad. Wel wat massaal, maar was voor ons geen probleem. Ligging is gunstig t.o.v. baaitje met strand, centrum Cala Egos. Cala dor zelf ligt een stuk verder, dan moet je met taxi. We hadden een gerenoveerd beneden appartement, was prima. Als je dat boekt zit je prima.
    10. Door:
      Claudia
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij zijn half juni met ons zoontje van 3 jaar geweest, we hebben een hele leuke tijd gehad (8 dagen all incl.) Vooral de diversiteit aan zwembaden was top. Vlakbij het hotel zitten 2 kleine strandjes (baaitjes) De kidsanimatie is hartstikke leuk, veel NL en BE animatie en super enthousiaste mensen. Het eten was goed maar wel veel van hetzelfde. Prima verder hoor, maar wij zijn wel 1x uit eten geweest voor de afwisseling. Wij hadden een studio (kamer 4226) en deze was prima voor ons drieën, echter miste wij wel een aparte slaapkamer, maar dan zou je een ander type kamer moeten reserveren. De kamer wordt 5x schoongemaakt. Verder is het een schoon en prima hotel. Wij hebben wel voor 3 dagen een auto gehuurd omdat er in het plaatsje zelf (naast Cala D`or) weinig te beleven was. Calla Millor is daarintegen wel levendig en wat te beleven. Verder hebben we een dagje Palma gedaan en dit is ook aan te raden.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Deze club is prachtig gelegen, nabij klein strand. De appartementen zijn echt klasse. Veel luxe en zeer schoon. Het eten is van goede kwaliteit. Het was een heerlijke vakantie en aanrader voor iedereen die van zon, zee en lekker eten houdt.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima voor de prijs maar is wel een paradijs voor kinderen eten goed, animatie goed en vriendelijk personeel.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hadden een babyfoon bij geboekt, geen aanrader. Hij heeft 3 meter bereik ipv 300meter. Eten is lekker maar over het algemeen hetzelfde (wit vis met tomatensaus volgende dag wit vis met champ. Saus etc.), maar ja het is een 3 sterren hotel he ;) Personeel overal erg aardig! Aanrader zeker met (kleine) kinderen
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Met een goede aanbieding op zak op vakantie gegaan naar Calimera. Daar was het schoon, ruim en er was veel animatie. De kinderen en wij hebben echt genoten en gaan hoogstwaarschijnlijk nog een keer terug.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijk week vakantie gehad. Vooral het animatie team super.We hebben hierdoor geen kind aan onze zoon gehad, hij wou zelfs nog een week blijven.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)