Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 19 beoordelingen voor Alua Las Rocas ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,9
    Kamer
    7,4
    Vakantie algemeen
    7,8
    Overige faciliteiten
    7,8
    Prijs/kwaliteit
    7,9
    Ligging
    8,8
    Schoonmaak
    7,1
    Personeel
    8,6
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooie accommodatie met prima personeel. Faciliteiten goed.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2022
      Gezelschap:
      Stel
      3,4
      Kamer
      3,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Schoonmaak
      2,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      Totaal geen 4 sterren waard! Hygiëne laat te wensen over, servies in het restaurant totaal niet schoon. Kamers worden naar ons idee ook niet goed schoongemaakt, kamer rook naar riool en er waren rioolvliegjes aanwezig. Meermaals problemen gehad met het toilet, water liep onderaan de wc pot er uit. Dit is wel meteen opgepakt door personeel van het hotel. Wij hadden een soort appartement, echter wel een tafel in de kamer maar geen stoelen. Ook geen “gewone” prullenbak aanwezig, alleen een klein pedaalemmertje in de badkamer. Bij de receptie om een grote prullenbak gevraagd, was er niet. Ook geen bestek of pannen aanwezig in het appartement. Aangezien wij all-in hadden geboekt hebben wij hier verder ook geen navraag naar gedaan. Echter helaas vonden wij het eten in het restaurant echt niet goed!! Warme eten was bijna altijd lauw/koud, eten wat koud hoort te zijn was lauw. Qua variatie ook niet onze smaak, dus helaas grootste gedeelte van de vakantie buiten de deur gegeten. Toch vervelend als je All-in boekt, maar toch veel kosten moet maken voor het eten. Zwembad bar bij blok D en de snackbar gingen soms gewoon dicht terwijl het volgens de openingstijden nog geopend was. Toiletpapier en zeep meermaals op bij openbare toilets in het hotel. Naar ons idee meermaals feedback gegeven, maar had naar ons idee geen effect. Daarom op een gegeven moment maar niks meer gezegd. “Grote” zwembad is oké, echter zijn veel ligbedjes aan vervanging toe. Ligging van het hotel is goed, dicht aan zee en op loopafstand van winkeltjes en restaurants. We hebben een fijne vakantie gehad omdat Mallorca een mooi eiland is en het weer goed was, het hotel heeft hier helaas niks aan bijgedragen en wij zullen zeker geen tweede keer naar Alua Suites Las Rocas gaan!
    3. Door:
      Tommy Koe
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      4,9
      Kamer
      3,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Schoonmaak
      5,0
      Vakantie algemeen
      4,0
      Kwaliteit van faciliteiten (vooral de gebruikte kamer) is niet voldoende, zeker geen 4 sterren. Bovendien was het hotel overboekt en hebben we de eerste nacht in een andere hotel moeten verblijven. Er was toegezegd dat we een upgrade zouden krijgen op onze kamer maar dit bleek achteraf weer niet mogelijk. Personeel is erg vriendelijk maar kan het gebrek aan kwaliteit niet compenseren. Transfertijd van luchthaven naar locatie was verschrikkelijk: ruim 3 uur in een bus.
    4. Door:
      Fam van Loon
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      9,1
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hadden een ruim appartement met een fantastisch uitzicht op zee vanaf 2 balkons. Het personeel is heel vriendelijk en gedienstig. Er is veel animatie voor de kinderen. Het huren van een auto is aan te raden als je iets meer van de omgeving wilt zien.
    5. Door:
      Anne
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Anoniem
      7,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Kamer was prachtig en schoon. Uitzicht geweldig dus daarover zeer tevreden. Helaas was bij aankomst in de nacht geen kamer beschikbaar met airco (zeeeeer heet) en moetsen wij om 00:30 alsnog naar ander hotel overgeplaatst worden. Volgende ochtend terug na bellen of kamer beschikbaar was. Helaas nog niet in orde en pas om 13:00 uur konden we onze kamer in. Hier was ik absoluut niet tevreden over omdat ik vroeg geboekt had. Vakantiedag 1 was al voorbij, dat was mijn eigen keuze maar je wil dan de volgende morgen wakker worden op je bestemming.......
    6. Door:
      Caitlin
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      5,2
      Kamer
      4,0
      Kindvriendelijkheid
      6,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Schoonmaak
      3,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      De dag na aankomst hebben we om een andere kamer gevraagd, wegens ontevredenheid over de kamer. Op woensdag (17aug) een melding gemaakt over bedwantsen, hier is nooit wat aan gedaan. Ook geen echte oplossing geboden, proberen te verhelpen of een andere kamer gekregen. We zijn dus veel buiten onze kamer geweest en daar iedere nacht slapen was niet iets positiefs.
    7. Door:
      Niels
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      5,2
      Kamer
      6,0
      Kindvriendelijkheid
      5,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Schoonmaak
      4,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Appartement was ruim, best netjes en redelijk schoon. Mooi uitzicht op de zee. Geen logische kasten, kleine 2e badkamer. Personeel geheel niet klantgericht, geen aandacht voor detail, geen orde en netheid. Rondom zwembad niet verzorgd met vieze buitendouche. Buitenbar hing vieze lucht. Geen ambiance. Eten in all-inclusive is echt heel slecht. Wij zijn iedere avond in de haven uit eten geweest om die reden. Voor de toch wel behoorlijk prijs was deze accomodatie een teleurstelling.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2022
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,0
      Kamer
      4,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Beschrijving van de kamer klopte niet, kitchenette had geen kookplaat, koffiezetapparaat, broodrooster. Geen bestek en servies. Ook te weinig stoelen.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,2
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Degelijke appartementjes met een goede service.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Stel
      5,2
      Kamer
      5,0
      Kindvriendelijkheid
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Schoonmaak
      4,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      We hebben een fijne vakantie gehad in Mallorca, echter viel het hotel ons ontzettend tegen. Bij aankomst werden we in een kamer ondergebracht met vele mankementen, gelukkig werd dit de dag erna opgelost en kregen we een nieuwe kamer, het receptie personeel heeft ons hier erg fijn bij geholpen als ook de reisleiding ter plekke. De nieuwe kamer was groot en zag er een stuk beter uit. Schoonmaken gebeurt prima en dagelijks schone handdoeken. De zwembaden hebben helaas niet voldoende ligbedden in het hoofdseizoen, het is handdoekje leggen in de vroege ochtend waardoor je dus eigenlijk nooit een plekje hebt. Een fijne tip: Cala es Pou is om de hoek met een fijn strand en goeie strand bar! Restaurant is niet goed geventileerd, erg warm waardoor eten niet heel aangenaam is. Het eten is oké, niet indrukwekkend. Helaas weinig vers fruit en yoghurt mogelijkheden tijdens het ontbijt of de lunch. Ontbijt voor een stevige eter is er voldoende! Avondeten is veelal in buffet vorm waardoor eten vaak erg lauw of koud is op het moment dat je gaat zitten om het op te eten, de smaken zijn oke, soms erg flauw en veelal Engels of Duits georiënteerd. Wij hadden all inclusive geboekt, hier uiteindelijk vanwege het tegenvallende eten en restaurant nagenoeg geen gebruik van gemaakt, voor ons is het genieten op andere plekken fijner dan all inclusive is gebleken :-) De locatie van het hotel is heel rustig, mooi tegen een rotscliff gelegen en Cala d’or is ook een echte aanrader. Zeker de moeite om daar de restaurantjes en gezelligheid te bezoeken en te genieten van de Spaanse keuken! Al met al een oké verblijf, echter is dit zeker geen 4 sterren hotel maar maximaal 3, dit gezien de hygiene, faciliteiten en restaurant mogelijkheden. Voor ons helaas zeker niet voor herhaling vatbaar...
    12. Door:
      Britt
      Periode:
      juli 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het is een leuke plek om te verblijven. Ik had veel minder goede recensies gelezen op internet en was het echt niet overal mee eens. De kamers hadden inderdaad misschien iéts schoner gekund, maar als je ziet hoe ongelooflijk hard het personeel werkt... Ze doen echt wat ze kunnen. Het eten is goed, en de eetzaal is super netjes en wordt goed schoongehouden. Prachtige omgeving, leuk personeel en het animatieteam werkt zo hard. Wij waren blij met dit hotel!
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2022
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Alua Suites Las Rocas is een fijn resort met een prachtige faciliteiten en supervriendelijk personeel en service. Helaas ruikt je in de badkamer vaak een riool lucht
    15. Door:
      Jolanda en Peter
      Periode:
      mei 2022
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijke vakantie gehad, prachtig appartement met een geweldig uitzicht op de zee en zwembad.Super goed eten in het restaurant! Wij denken erover om volgend jaar weer terug te gaan


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)