Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  De vliegreis

  Je vliegt naar Palma de Mallorca. Deze vlucht duurt ongeveer 2 uur en 25 minuten. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb.

  De transfer
  In de boekingsstappen is het mogelijk een transfer bij te boeken. De transfertijden zijn als volgt:

  Alcudia – ongeveer 60-150 minuten

  Ca’n Pastilla – ongeveer 10-20 minuten
  Ca’n Picafort – ongeveer 60-150 minuten

  Cala Bona – ongeveer 65-120 minuten  Cala D’Or – ongeveer 100 minuten


  Cala Mandía - ongeveer 60-110 minuten


  Cala Mesquida – ongeveer 75-120 minuten


  Cala Millor – ongeveer 60-120 minuten


  Cala Ratjada – ongeveer 75-120 minuten


  Cala Viñas – ongeveer 30-50 minuten


  Calas de Mallorca – 60-110 minuten


  Canyamel – ongeveer 70-120 minuten


  Colonia St. Jordi – ongeveer 45-60 minuten


  Costa d’en Blanes – ongeveer 20-30 minuten


  El Arenal – ongeveer 20-55 minuten


  Illetas – ongeveer 25 minuten


  Magaluf – ongeveer 30-45 minuten


  Palma Nova – ongeveer 25-45 minuten


  Playa de Muro – ongeveer 60-95 minuten


  Playa de Palma – ongeveer 15-40 minuten


  Pollença – ongeveer 60 minuten


  Portals Nous – ongeveer 20-30 minuten


  Porto Colom – ongeveer 60-110 minuten


  Porto Cristo – ongeveer 60-110 minuten


  Porto Petro – ongeveer 60-90 minuten


  Puig d’en Ros – ongeveer 20-60 minuten


  Sa Coma – ongeveer 60-120 minuten


  Santa Ponsa – ongeveer 35-60 minuten

  Het kan voorkomen dat de bus meerdere plaatsen langs moet. Dan wijken deze tijden sterk af. De transfertijden kunnen dan oplopen. Ook door vertraging in het verkeer kunnen de transfertijden flink oplopen. De transferbus rijdt niet altijd in een vaste volgorde de plaatsen af.
  Het is mogelijk dat je bij kleine gezelschappen (minder dan 10 personen) met een shuttlebus naar de accommodatie wordt gebracht. Er wordt geprobeerd om een maximale wachttijd van 70 minuten na te streven.

  Privétransfer
  Het is mogelijk om tegen een toeslag een privétransfer bij te boeken. Tijdens het boekingsproces bij stap 2 kun je dit aangeven. Op de luchthaven kunt jij je melden met jouw voucher bij onze reisleiding en zij zullen je verwijzen naar jouw taxi. Voor de transfer terug naar de luchthaven zal onze reisleiding je tijdig informeren over de ophaaltijd bij jouw accommodatie.

  Vluchtschema
  In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

  E-tickets
  Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.


  Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de reisinformatie op deze site.  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)