Hotel Occidental Lanzarote Mar

    terug
    dinsdag 21 januari, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 166 beoordelingen voor Hotel Occidental Lanzarote Mar ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,0
    Kamer
    7,9
    Maaltijden
    8,1
    Vakantie algemeen
    8,1
    Overige faciliteiten
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,1
    Ligging
    7,2
    Personeel
    8,4
    Zwembad
    8,1
    1. Door:
      met vriendelijk groet John en Jaimy Ligthart
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Dit hotel is een echte aanrader voor jong en oud Ik en me zoon zijn dit jaar voor de tweede keer geweest Leuke animatie voor jong en oud en ook in de avonden De omgeving is ook erg mooi ze hebben verschillende tours met een touringcar
    2. Door:
      Melanie
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kamer was goed en netjes. Hadden all inclusief, maar het warm eten was verschrikkelijk, we hebben buiten de deur gegeten. Ontbijt was prima. Het is een erg groot complex, best even zoeken naar alles, maakt het ook wat ongezellig. Ze hebben een jacuzzi maar die werkt helemaal niet, ook niet onderhouden. Kreeg 1 fles water en daarmee moest je het doen. Ligt wat afgelegen. Personeel over het algemeen vriendelijk en behulpzaam.
    3. Door:
      Henk en Yvonne van Wingerden
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een mooi hotel en zeer ruime, schone kamers. Leuk balkon met goede stoelen en voetenbankjes. De bedden lagen heerlijk, echter moet je niet teveel bewegen in bed want het onderstel (eigenlijk de pootjes) was/waren zeer wankel. Lekkere douche, wel in bad maar goed te doen. Genoeg bedden bij het zwembad en ook een all-inclusive bar buiten. Restaurant is heel grappig opgezet, het was daar redelijk koel en het eten was heel goed. Genoeg keus en erg lekker vonden wij. De animatie bij het zwembad was prima overdag, je kan aan allerlei activiteiten meedoen, van aquagym tot sjoelen, soort jeu de boules en nog veel meer. De animatie ‘s avonds was voornamelijk op kinderen gericht en was absoluut niet ons ding. Daarom is het jammer dat het hotel zo afgelegen ligt. We zijn 1 keer naar het centrum van Costa Tequise gelopen en dat was erg leuk. Maar je loopt dus niet zomaar een boulevard op ofzo. Maar de bus stopt voor het hotel en brengt je voor € 1,40 pp naar het centrum. Terug namen wij dan een taxi, wat gemiddeld € 4,50 kost. We hebben een super vakantie gehad met gemiddeld 30 graden, wat goed te doen was door het zeewindje wat daar altijd schijnt te zijn.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,3
      Kamer
      3,0
      Ligging
      4,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Hotel viel tegen voor een 4 sterren , sloten van de deuren kapot, geen of weinig schone handdoeken en zowel bij ontbijt als diner eten niet gaar
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      hotel netjes. Nette kamers eten is prima en gevarieerd, ook voor het glutenvrij dieet prima en en gevarieerd eten . Hotel is wel behoorlijk gehorig . Zeker in de nacht en vroege morgen.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hele fijne vakantie gehad! Lekker eten, fijn zwembad, geweldig animatieteam en het eiland Lanzarote is prachtig! Wij komen zeker nog eens terug!
    8. Door:
      Petra Bruins
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer goed en gevarieerd eten, vriendelijk personeel. Grote kamers met erg goede bedden. Alleen de schoonmaak kon wat beter.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima hotel. Wel wat verouderd, maar werd goed schoon gehouden. We konden vanaf 14.00 u in de kamer. De kamer was netjes. Bedden lagen niet fijn. Kraakten enorm en vlekken in het matras. Sommige handdoeken waren aan vervanging toe. Het eten was afwisselend. Werd steeds goed aangevuld. Het eten bij het zwembad was wel iedere dag hetzelfde en bestond veelal uit fastfood. Over het algemeen vriendelijk personeel. Ligging van het hotel was iets minder. Het was ongeveer 40 minuten lopen naar het centrum Costa Tequise. Overdag kon je hier wel gratis met een Shuttle bus naartoe. Er werd veel gebruik gemaakt van handdoekje leggen bij het zwembad. Meestal konden we achteraan nog wel een ligbed vinden. We hadden onze dochter van 1 jaar mee. Voor haar was er weinig te doen. We hebben nog een dag een auto gehuurd om meer van het eiland te kunnen zien. Dit was wel de moeite waard. De supermarkt Spar zat een klein eindje lopen achter het hotel. Goedkoper dan de mini market bij het hotel.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het is jammer dat er op de advertentie staat dat je oneindig naar het waterpretpark kan en dat de foto`s lijken of het bij het hotel zit. Verder was alles goed.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,4
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Op zich een prima hotel. Het ligt 10 minuten van de luchthaven af, terwijl je eigenlijk geen vliegtuig voorbij ziet of hoort komen. Het hotel is mooi opgebouwd. Fijne zwembaden, héérlijk eten (iedere avond iets anders, en zovéél aanbod dat het de keuze van de gast is om voor gezond of ongezond te kiezen) en voldoende vermaak voor iedereen. Het animatieteam is Engelstalig en ook zij voorzien jong en oud van vermaak. Geen herrie rondom de zwembaden, alleen in de avond bij bar Timanfaya gaat het los. Er waren weinig Nederlandse toeristen, wel veel Engelsen. Dit wekt nogal eens `angst` op, maar wij hadden nergens last van. Zeker fijn als je je bedenkt dat ook de sterke drank in buffetvorm werd aangeboden. De kamers waren echter zéér gedateerd, iets wat de hygiëne in de verste verte geen goed deed. Wij hebben nog naar een andere kamer gevraagd, maar kregen te horen dat alle kamers zo waren en wij absoluut niet moesten geloven dat de kamers er zoals de diverse websites uit zagen. Nu probeerden wij al zo min mogelijk in de hotelkamer te verblijven, maar toch wel jammer om in een niet schone ruimte te moeten slapen.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Juni 2019 12 dagen in dit hotel verbleven. Het Hotel is prima wel wat verouderd maar dat went snel maar alles doet het wel goed. Het eten was geweldig en de bediening top. De kamer ieder dag echt schoon gemaakt alsof iedere dag de eerste was super. Het Hotel heeft hoofdzakelijk engelse gasten verder wat fransen, de Nederlanders zijn ver in de minderheid die moet je zoeken. Een minpunt was het vervoer van de luchthaven naar het hotel dit gaat met een algemene bus en deze gaat pas rijden als hij vol is. Wat ook jammer was, was dat je bij het wisselen van de badlakens € 2 moest betalen per badlaken. Het avondanimatie stelt helaas niets voor. Dit hotel speciaal gekozen i.v.m. het 50 meter zwembad om lekker te trainen. Je koopt bij de receptie bij het zwembad een 10 baden kaart voor 25 euro hier kun je de hele dag zwemmen. 1 x is in principe een uur maar men kijkt hier niet erg naar. Ga tussen 12.00 uur en 16.00 uur zwemmen dan heb je een eigen baan en hoef je deze niet te delen met max 10 andere zwemmers dan is het rustig. Buiten deze tijden zijn er veel banen gereserveerd door teams en kan het erg druk zijn Je kunt ook losse kaartjes kopen die zijn iets duurder, het is wel verplicht om een badmuts en zwembril te dragen en alleen toegankelijk als je er iets te zoeken hebt en een kaartje hebt. Het water is het hele jaar door tussen de 25 en 28 graden. Dit verhaal speciaal voorde zwemfans geschreven.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi hotel met vriendelijk personeel.
    15. Door:
      MaRo
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      De faciliteiten in het park waren allemaal minimaal. De speeltuin was erg slecht en viel nog net niet van ellende uit elkaar. De schommel was bestemd voor max. 12 kg (welk kind van 12 kg kan op een gewone schommel?!). Ook de wipwap was echt niet te doen. Verder vond ik het jammer dat de centraal geregelde `airco` gewone lucht blies ipv ook daadwerkelijk verkoelde. Met de ramen open koelde het nog beter! Ons dochtertje zweette weg in d`r kinderbedje! Verder vond ik het eten wel goed: genoeg keus en wat er stond was goed te eten! Ook de shuttle service naar het strand was fijn.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)