Hotel La Palma & Teneguia Princess - winterzon halfpension

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 2 beoordelingen voor Hotel La Palma & Teneguia Princess - winterzon halfpension ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   Marjolein Köhler
   Periode:
   oktober 2019
   Gezelschap:
   Stel
   9,4
   Kamer
   9,0
   Ligging
   10,0
   Maaltijden
   8,0
   Overige faciliteiten
   10,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   10,0
   Vakantie algemeen
   10,0
   Fijne (5) dagen gehad. Ruime keus met eten en drinken. De kamers waren prima en schoon. De groepslessen in de fitness vonden wij erg leuk. Het enige nadeel, wij wilden nog een gezichtsmassage boeken maar hier was geen plek meer voor. Verder heerlijk genoten!
  2. Door:
   Eva
   Periode:
   september 2018
   Gezelschap:
   Stel
   8,3
   Kamer
   7,0
   Ligging
   7,0
   Maaltijden
   9,0
   Overige faciliteiten
   8,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   9,0
   Vakantie algemeen
   9,0
   Heel mooi, schoon en goed verzorgd complex! Wij vonden de service erg goed, iedere dag brandschone kamer, flesje champagne op de dag dat mijn partner jarig was, nergens troep op het verblijf, schone zwembaden met gratis badhanddoekenservice, restaurant werd continu netjes gehouden. Wij waren er eind sept/begin okt, dat maakt mogelijk een verschil met hoogseizoen? We vonden het nu qua drukte echt prima, maar telden 250+ opgestapelde ligbedjes. En dan wordt het vechten voor een plekje in de schaduw. Nu was het handdoekje leggen in de ochtend niet hinderlijk, want voor iedereen wel een bedje. Wij zouden zelf echt nooit in juli/augustus hier naartoe gaan, want je kunt zonder auto eigenlijk niet van het terrein af. Je kunt via de weg naar een strandje lopen, maar dan moet je zelf een parasol meenemen. Een winkel/restaurant/cafe oid is niet op loopafstand. (bijna iedereen verblijft all-in.) Auto huren kan ook vanuit hotel, al voor 1 dag. Uitstapjes maken is zeker de moeite waard! Wij hebben de route La Cumbrecita naar La Cancelita half gelopen, prachtig maar wel pittig en spannend door soms steile erg gladde afdalingen door droge naalden. Ook genoeg makkelijker wandelingen te vinden. Verder over het hotel, erg lekker gegeten! Zeer veel keus en naast dagelijks dezelfde dingen (zoals de saladebar/frietjes) ook veel wisseling. Heel handig: allergenenkaartjes bij elke schaal - alleen klopte dit niet altijd. Kamer goed en ruim, vraag om 2p bed als je geen aan elkaar geschoven 1p bed wilt. Heerlijke douche, wel iedere nacht muggen, dus houd de horschuifdeur dicht! Fitness stelt helaas niet zoveel voor, klein gebouwtje, cardio alleen paar fietsen, warm (ramen staan gewoon open). Kan veel beter! Enthousiast animatieteam, dagelijks veel georganiseerd (zoals sjoelen/bingo/aquagym/petanque/ avondprogramma`s). Ik heb alleen de yogalessen meegedaan, dat was goed en leuk.


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)