Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Ole Galeon Ibiza

  8,2

  Ole Galeon Ibiza ligt in een rustige omgeving, in de schitterende baai van San Miguel. De mooie kamers zijn trapsgewijs tegen een heuvel aangebouwd en bijna overal in het hotel heb je een adembenemend uitzicht. Dit uitzicht wordt nog mooier als er bootjes in de baai liggen te dobberen.

  Relaxen staat centraal in dit luxe hotel. Wat dacht je ervan om te loungen op één van de Balinese bedden, terwijl je nipt van een heerlijk, koel drankje? Lekker van het zonnetje genieten bij het zwembad kan natuurlijk ook. Je hebt dan een prachtig uitzicht op het mooie strandje in de baai.

  Voor kinderen is er een kinderbadje waar zij lekker met water kunnen spelen. Als ze uitgespetterd zijn, dan kunnen ze meedoen met leuke activiteiten bij de miniclub. Houd je zelf ook van wat activiteit: voor volwassenen wordt er eveneens van alles georganiseerd.

  Lees verder

  • Luxe, Balinese bedden
  • In schiterrende baai
  • Prachtig uitzicht op zee
  • Activiteiten voor jong en oud

  Verzorging

  prijzen zien & boeken
  8,2

  Klantwaardering

  gebaseerd op 12 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  1 September 2019
  "Het hotel is verouderd en dringend aan renovatie toe maar het is er wel heel proper. De vriendelijkheid van het personeel en het lekkere eten maken alles goed. Het eten is erg gevarieerd en je hebt veel keuze."

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  1,4%
  Stel t/m 30 jaar
  25,4%
  Stel ouder dan 30 jaar
  43,7%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  7%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  15,5%
  Groepen vrienden
  4,2%
  Overige groepen
  2,8%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=178581


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)