Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Hotel Sirenis Tres Carabelas

  Hotel Sirenis Tres Carabelas ligt aan de rand van de bruisende badplaats Playa d'en Bossa. Er ligt een klein strandje pal voor de deur, net als de pier waar het bootje stopt dat naar Ibiza-stad en Formentera vaart. Heb je het bootje gemist, dan zou je kunnen lopen naar Ibiza-stad (een flinke wandeling!). Je komt dan ook nog langs het plaatsje Figueretas.

  Voor de nodige verkoeling op een warme dag is er een eigen zwembad én het zwembad van naastgelegen Hotel Goleta. Deze zwembaden liggen samen in één gezamenlijke tuin met palmbomen en je mag ze beiden gebruiken. Er is tevens een ruime spa waar je goed kunt ontspannen. Let wel op dat het binnenbad verwarmd wordt afhankelijk van het weer.

  Op slechts een paar passen vind je het mooie, lange strand van Playa d'en Bossa, net als genoeg winkeltjes om wat te shoppen. Bars zijn er in overvloed en houd je van uitgaan en dansen tot in de late uurtjes, ga dan naar clubs als Hï en Ushuaïa Beach Club. Deze zijn eveneens op loopafstand te vinden. Kortom, voor een vakantie vol zon, zee strand en levendigheid zit je hier goed!

  Lees verder

  • Bootje naar Ibiza-stad stopt vlakbij
  • Winkels, bars en clubs op loopafstand
  • Grote tuin met zwembaden
  • Strand voor de deur

  Verzorging

  prijzen zien & boeken

  Klantwaardering

  gebaseerd op 10 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

  30 July 2019
  "Beste Sunweb klanten, hierbij een uitgebreide omschrijving van Sirenis, ik zie alles en heb opbouwende kritiek als het gaat om de kwaliteit en deel dit graag. - Om te beginnen een hotel wat erg centraal gelegen is, op loopafstand van Figueretas en de uitgaanstrip met alle restaurantjes, bars en clubs zoals Ushuaia (30 min) daarnaast ook direct voor het hotel een boot naar zowel Ibiza stad als Formentera (40 min) - Eerste indruk van het hotel en personeel was goed, het hotel is schoon en netjes ..."Lees verder

  Lees alle ervaringen

  Dit hotel werd geboekt door

  Reizigers alleen
  10,5%
  Stel t/m 30 jaar
  38,2%
  Stel ouder dan 30 jaar
  26,3%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  0%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  9,2%
  Groepen vrienden
  5,3%
  Overige groepen
  10,5%
  #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6169955


  Uw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (tot 2 jaar)