Hotel Grand Palladium White Island Resort & Spa

    terug

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 16 beoordelingen voor Hotel Grand Palladium White Island Resort & Spa ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    1. Door:
      Koen Mathon
      Periode:
      oktober 2021
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig hotel, heel hartelijk ontvangen. Prima eten. Mooie kamers, fijn zwembad.
    2. Door:
      Nicole Smeehuijzen
      Periode:
      oktober 2021
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Eten was eenzijdig en het boeken voor restaurant was lastig en soms overboekt . Maar ze waren wel heel vriendelijk. Kamers waren keurig en schoon .
    3. Door:
      Astrid Meering Ev Wals
      Periode:
      oktober 2021
      Gezelschap:
      Anders
      9,6
      Kamer
      10,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Was fantastisch !
    4. Door:
      Ingrid Beugelink
      Periode:
      september 2021
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kamer vonden wij wat aan de kleine kant maar inrichting kamer / badkamer was mooi en goed! All inclusive eten (3x per dag) / drankjes waren goed maar weinig te krijgen tussendoor dan moest je naar het andere hotel. Personeel was zeer vriendelijk!
    5. Door:
      Jolande Becks
      Periode:
      september 2021
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijk resort. Je wordt helemaal ontzorgd. Echte aanrader!
    6. Door:
      Menno Clerk
      Periode:
      juli 2021
      Gezelschap:
      Stel
      4,1
      Kamer
      5,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      2,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      2,0
      Wij boeken al jaren deze accommodatie, maar de kwaliteit is sinds afgelopen keer enorm gedaald (a-la carte restaurants niet geopend, bedjes bij zwembad vanaf 7am bezet, covid maatregelen niet nageleefd, wachttijden bij buffet voor het verkrijgen van een tafel van meer dan 30 minuten was geen uitzondering, geen snacks tussen lunch en diner en ook niets na het diner). Het was vroeger 5 sterren, maar is geworden tot een gemiddeld 3 sterren resort met iedere dag hetzelfde buffet tijdens ontbijt, lunch en diner. Na 10 dagen ben je er gewoon klaar mee. Dit jaar was voor ons na 7 keer de laatste keer dat we naar dit resort zijn geweest.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
      Dit hotel is zeker geen 5 sterren meer waard, vergeleken met twee jaar geleden. Kamers en het zwembad zijn goed. Assortiment in het restaurant is beperkt, moest lang in de rij om opgeschept te worden. Polsbandjes om de kamer in te komen werkten regelmatig niet. Om à la carte te reserveren kon je om 7.45 uur in een rij gaan staan met 20 wachtenden voor je. Handdoeken die tijdens de lunch van de bedjes worden gegooid door andere gasten, om daar zelf te gaan liggen... Wordt door het hotelpersoneel niets aan gedaan en blijkbaar heel normaal gevonden. Als je er iets van zegt spreekt het personeel plotseling geen Engels meer.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Kamers en zwembad zijn goed. Alleen is dit hotel geen 5 sterren waard..... Vergeleken met twee jaar geleden is het hotel in service en kwaliteit achteruit gegaan. Polsbandjes om de hotelkamer te openen werken voortdurend niet, assortiment aan eten in het restaurant is beperkt. Handdoeken worden midden op de dag van de bedjes gegooid door andere hotelgasten, hier wordt niets aan gedaan. Als je daar je beklag over doet bij het hotelpersoneel spreken ze opeens geen Engels meer.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      8,0
      Eten dikwijls weinig variatie. Dikwijls kip en varkensvlees. Veel lekkere salades.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Heerlijk eten en vriendelijk personeel
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      10,0
      Keurig hotel. Vriendelijk personeel. Alleen jammer dat nog niet alles open was. Nu steeds meer. En dat je om 7.30 al handdoeken moet gaan leggen en in de rij om een restaurant te reserveren. Dat noem ik geen vakantie.
    12. Door:
      Christie Brouwer
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooie kamer erg schoon en sfeervol ingericht. Mooie ruime badkamer Met je polsbandje kan je de kamer in, super handig! Zwembad te vol, iedere dag moest je om bedje leuren. En wat super irritant is al die mensen met een balletje in het zwembad! En bij het zwembad is er eigenlijk maar 1 punt waar je naar de toilet kan, en anders in de lobby, maar dat doe je niet zo snel. Veels te weinig wc punten! Buffet erg uitgebreid maar toch ook vaak hetzelfde. Sfeervol restaurant maar de muziek ‘s avonds in het restaurant is echt vreselijk. Minibar wordt iedere dag aangevuld en is prima. De ligging is echt in een stille hoek, ook totaal niet gezellig. Entertainment is goed, bij het zwembad op sommige dagen een duo en die waren echt goed! Alleen speelde ze wat kort. WiFi goed!
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Op 15 Augustus voor 1 week met vriend en dochter van 10 jaar. Heel tevreden over dit resort. Nette ruime kamers. Wij hadden een superior room met 2 persoon bed en een 2 persoon slaapbank voor mijn dochter op de begane grond met uitzicht op het zwembad.Elke dag wordt de kamer schoongemaakt en bedden opgemaakt, schone handdoeken in de badkamer. Het resort is overzichtelijk en niet te groot. Alles is up to date en recent. Handdoeken zijn vrij te krijgen bij het zwembad. Wel worden er in het hoogseizoen de ligbedden door de gasten al vanaf 07.00 voorzien van een handdoek. De all-inclusive formule is perfect. Elke dag vers en genoeg afwisseling. Ook rekening gehouden met vegatarisch evt diëten. Bijna alle luxe dranken zitten in de all-inclusief formule zelfs de cocktails. De locatie is ideaal via een poort achterin het resort sta je zo met de voeten op het hippe strand en de hippe beachclub Nassau en Tanit Kortom een aanrader Alle medewerkers zijn super beleefd en gastvrij.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      2,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Mooi hotel, prachtige kamers. Helaas te druk en geen bedje meer te krijgen na 08:00u `sochtends bij de 3 zwembaden helaas door het handdoekje leggen. Wij moesten ivm kids in het hoogseizoen gaan helaas. Je kunt ook bedden reserveren maar dat kost weer extra. Is ook een strandgedeelte maar ook overvol. De 3 clubs aan het strand voor het hotel zijn niet inclusief en peperduur. 80-100 euro voor een bedje incl parasol. Personeel wel super vriendelijk en de shows om 22:00u `s-avonds helemaal top, toch zullen we hier niet meer terugkomen. Daar was het niet goed genoeg voor.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)