Hotel Grand Palladium Palace Ibiza Resort & SPA

    terug
    vr 17 apr 2020 -  8 dagen -  met 2 personen -  All inclusive
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 38 beoordelingen voor Hotel Grand Palladium Palace Ibiza Resort & SPA ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,7
    Kamer
    8,4
    Maaltijden
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,7
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    Ligging
    8,6
    Personeel
    8,9
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Goed hotel, eten fantastisch, personeel heel vriendelijk, schone kamers, fijne bedden en goede all inclusive service. Voor ons zeker een terugkom hotel!
    3. Door:
      Anita Nelemans Habets
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We komen hier al jaren achter elkaar. Elke keer een mooie vakantie. Animatie vind ik dit jaar erg tegenvallen. Hotel heeft wel enige renovatie nodig dit was duidelijk zichtbaar toen het zo erg regende. Portofino is het beste restaurant en geweldige mensen die er werken. Vooral het meisje bij de ontvangst.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fantastisch hotel voor zowel jong als oud, heerlijke vakantie gehad. Enige minpuntje dat een hotel met deze status het nog toelaat dat mensen s,ochtends vroeg hun handdoek op bedjes leggen, als je om 10.30 komt is er bijna geen bedje meer over
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    6. Door:
      Uncle E
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Oogt prima maar is wel massaal, eten is gewoon goed en meer dan voldoende, alleen werd het steeds drukker en personeel kon het bijna niet aan. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kamer mooi maar wel met de bekende schimmel in de badkamer, bed is erg warm en het is erg gehorig. Veel gezinnen en vooral Engels. Strand dichtbij en net als het zwembad genoeg bedjes als je op tijd bent. Taxi naar Ibiza stad niet te duur of je pakt de bus vlak voor het hotel.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig hotel met veel faciliteiten. We komen er al voor de zesde keer en het hotel, de ligging is uitstekend! Tip: huur een auto en als je het hele eiland rond gaat rijden, dan ontdek je nog veel meer mooie plaatsen en stranden. Het is een prachtig eiland voor ieder wat wils.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Geweldig hotel. We hebben heerlijk gegeten, het kan bijna niet beter. Kamers erg mooi. Zeker voor herhaling vatbaar.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      mei 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het was een super hotel kamers en eten super schoon en personeel heel vriendelijk
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij hebben een ontzettende leuke vakantie gehad in het palladium palace op Ibiza. Alles was keurig verzorgd en het eten was helemaal geweldig. De spa worden behoorlijke prijzen voor gerekend en dat zie je ook wel terug, weinig klanten. Het enige minpuntje was het vliegveld. Het lawaai van de vliegtuigen kun je niet omheen maar dat neemt niet we dat we er zeker nog eens teruggaan. Ook wil ik onze complimenten geven aan onze reisleidster, zeer vriendelijk, behulpzaam, spontaan en altijd goede zin, dikke 10.
    11. Door:
      AKM
      Periode:
      september 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima hotel, relatief rustig gelegen aan het eind van reeks hotels en restaurants en naast een natuurgebied. Het eten is gevarieerd en goed van kwaliteit. Het personeel is over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van het personeel bij de receptie was wisselend - sommigen zeer goed en behulpzaam, anderen leken niet helemaal door te hebben wat ze moesten doen. De zwembaden zijn prima en ligbedden waren voldoende beschikbaar. Het hotel ligt direct aan het strand, maar het strand hoort niet bij het hotel. Ligbedden op het strand moeten dan ook worden gehuurd. Wel stelt het hotel matjes met hoofdsteun beschikbaar. De kamers zijn goed ingericht maar wel zeer gehorig. Met name het schuiven van stoelen in andere kamers en het sluiten van de zware houten schuifdeuren van de kledingkasten zijn `s nachts erg hinderlijk. We hebben goed geslapen, echter wel met onze oordoppen in. Het is prettig dat een van de restaurants, de Sportsbar,24/7 beschikbaar is voor eten en drinken. De muziek zou daar wel wat zachter mogen en de verlichting iets minder fel. We vonden de bediening in de Sportsbar minder goed dan in de andere restaurants - we moesten soms erg lang wachten.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heel goed hotel en perfecte ligging. Heel ruim opgezet, zodat je nooit het gevoel hebt dat het te druk is. Wordt erg goed onderhouden en kamers zijn erg schoon. Eten en drinken is erg lekker met vaak verschillende thema`s.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      juli 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    14. Door:
      Nancy Verhoeven
      Periode:
      juni 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Goede prijs-kwaliteitverhouding. Het eten en de drankjes zijn smaakvol, gevarieerd, vers en op de juiste temperatuur. Personeel is heel bekwaam en vriendelijk. Veel faciliteiten.
    15. Door:
      Ingrid
      Periode:
      september 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een heerlijke vakantie gehad. Uitstekend eten, soms niet helemaal warm! Genoeg keus! Genoeg bedjes aan strand en zwembad.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)