maandag 12 oktober, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 428 beoordelingen voor Hotel Occidental Margaritas ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,3
    Kamer
    8,3
    Maaltijden
    8,1
    Vakantie algemeen
    8,4
    Overige faciliteiten
    8,4
    Prijs/kwaliteit
    8,4
    Ligging
    7,9
    Personeel
    8,5
    Zwembad
    8,1
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      4,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      1,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Vakantie algemeen
      5,0
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij zijn erg tevreden over het hotel. De ligging is perfect, de bediening is prima met goed eten.
    3. Door:
      Patrick
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fijn hotel, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik las dat iemand klaagde over het eten en dat is volledig onzin. Met zoveel mensen en all in is het logisch dat er vooruit gekookt wordt middels warmhoud bakken. Wil je dat niet kun je logies nemen en elders a la carte gaan eten. Ik vond het eten heel goed. Er was voor iedereen veel keuze. Ik ben van het gezonde en eet geen vlees. Lunch en diner altijd 3 soorten vis en volop groentes in allerlei gevarieerde bereidingen. Volop brood keuzes en talloze kaas soorten.. Ook volop fruit en toetjes met een enorme keuze. Heerlijk! Mijn mening is dat als je nog durft te klagen over dit eten met zoveel armoede in de wereld mag je jezelf schamen. Schone kamers...wielren fiets mag op de kamer..mooi zwembad en dito tuin. Volop drinken zoals gekoeld water.. slusch puppie zero...cola en fanta (ook zero) en gekoeld tap water (ook in de gym) Kortom super prijs/kwaliteit verhouding.
    4. Door:
      Patrick
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Goed hotel, goede bedden schone kamers. Eten is heerlijk en veel keuze. Ontbijt is door drukte het meest chaotische. Dat kun je voorkomen door om 7:30 te gaan maar dat is wel heel vroeg. Bvn tv op je kamer en redelijk goede wifi op de kamer zijn plus punt. Staf is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Als er iets is en je vraagt ernaar wordt dit direct opgepikt en geregeld. Grootste minpunt is dat er buiten op het terras gerookt mag worden. Dus ik pleit voor een algeheel rookverbod in geheel Occidental Margarita.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De keuken is naar onze mening niet optimaal.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    9. Door:
      SB
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      5,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      4,0
      Zwembad
      5,0
      Voor wie graag eten heeft op het niveau van mcdonalds, this is the place to be! Alles is zeer smaakloos, vettig, taai, ... Lunch Garden is nog 10 keer beter. Als je een leuke verrassing wilt, neem dan all-inclusive. Cava en wijn is gratis, voor al het overige mag je nog eens bij betalen. All in mag je dus met een kilootje zout nemen. Zelfs voor plat water moet je bijbetalen. Slim, want kraantjes water kan je hier niet drinken. Bestek is de helft van de tijd gewoon plastiek. Pina Colada komt uit een machine. Chips mag je zelf opscheppen in een kartonnen beker. Kamer is wel in orde en netjes. Enkel deur naar terras kan niet op slot. Personeel vriendelijk, maar onderbemand. Zware teleurstelling. Zeker geen aanrader. Begrijp niet dat dit hotels goede reviews kan krijgen ... En dan staat dit hotel nog bij Selections op Sunweb... laatste keer geboekt via Sunweb. Prijs kwaliteit is dit niet correct.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een groot hotel met nette kamers. Eten is redelijk goed, alleen bij de lunch geen thee/koffie of sap. Dat vond ik wel een gemis. De afstand naar het strand is een half uurtje lopen maar er gaat regelmatig een bus. Leuk activiteiten, ook s`avonds, rond half elf afgelopen. Goede service, vriendelijk personeel.
    11. Door:
      Ja
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Voor de 2e keer hier geweest en genoten van het eten en de prachtige tuin en de faciliteiten,aardig en behulpzaam personeel. Dagelijks werd de kamer gepoetst een keer per week schone lakens. Het eten was elke dag weer lekker en erg veel keus,pluspunt was ook dat we buiten konden eten. Elke Dag/avond was er vermaak zowel voor de kinderen en de volwassenen. Wij houden erg van wandelen,dus de afstand naar het strand of de wekelijkse markt was voor ons geen probleem. Een erg rustig hotel na 23.00 uur geen geluidsoverlast meegemaakt. Volgend jaar is hopelijk de renovatie voorbij,dan gaan we zeker weer.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Groot hotel, grote eetzaal, alles eigenlijk prima, behalve de animatie savonds. De helft van de avonden veel te luide muziek. Zelfs de balkondeur dicht doen helpt dan niet. En dan de helft van de zangers weten niet wat ze zingen, dus de teksten worden grotendeels zo goed mogelijk nageaapt (dus gewoon een hoop herrie) en als ze ook dat niet meer weten, dan stoppen ze gewoon met het lied en roepen wat en gaan naar het volgende . De kinderanimatie is ook veel te hard, na een week hebben kinderen wel schade aan het gehoor opgelopen!!. Het avondeten leek wel minder dan het jaar daarvoor.
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,6
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goed hotel, vriendelijk personeel, top locatie. Alleen jammer dat we de laatste paar dagen wat last hadden van een onaangename geur hadden in de badkamer!
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Bestemd voor hotel leiding. Kamer klein. Verzoek handdoeken op de grond betekent : verwisselen. Wij lieten ze op het rek hangen en toch kregen we elke dag schone handdoeken. Verzoek ‘ s avonds dresscode vinden wij prima , maar dat werd door bezoekers niet gehanteerd. Hotelleiding lette er niet op. Prima , dat men zelf wijn uit de fles kon schenken, maar als dan veel mensen een hele fles op tafel zetten ,dan is dat niet netjes en daarna ( bij terugzetten in bak) ook niet hygiënisch. Verder was het weer perfect en hadden wij een mooie vakantie.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goed hotel. Gezien het goede weer vaak buiten kunnen lunchen en dineren. In eetzaal veel herrie. Kamer was prima (rustig). De kamer werd elke dag schoongemaakt. Op de gangen lag vloerbedekking en hierdoor geen herrie van rolkoffers. Ligging van het hotel is iets minder. Het hotel is ongeveer 25 minuten lopen van het dichtstbijzijnde strand. Er is een shuttle bus naar het strand. Het hotel heeft een mooie, goed verzorgde, tuin. Receptiepersoneel is correct en goed geïnformeerd. Eten is van goede kwaliteit. Elke dag showcooking. Persoonlijke wensen (geen zout op vlees) geen enkel probleem.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)