vr 17 apr 2020 -  8 dagen -  met 2 personen -  All inclusive
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 533 beoordelingen voor Hotel Occidental Margaritas ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,3
    Kamer
    8,4
    Maaltijden
    8,1
    Vakantie algemeen
    8,5
    Overige faciliteiten
    8,4
    Prijs/kwaliteit
    8,4
    Ligging
    7,9
    Personeel
    8,5
    Zwembad
    8,1
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    3. Door:
      Stel 65 plus
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij waren voor de 9e keer in Margaritas en alles was weer perfect.Wij gaan zeker volgend jaar weer voor de 10ekeer als we gezond mogen blijven.Het voelt voor ons iedere keer weer als thuiskomen.
    4. Door:
      Richard soeresh Alice koene
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij waren hier 6 dagen, wij vonden de eetzaal massaal tov de hoeveelheid gasten Ook de tafels dicht op elkaar Eten prima vd dagen dat we er waren Ontbijt luxe met veel variatie Kamers schoon, mooi uitzicht van af de 6e etage In de avond vermaak door optredens, de 1 wat beter dan de ander Eiland tour gedaan, Ger bedankt vd fijne dag , 1 min punt, wij vonden de lunch slecht , sunweb doe hier Wat aan , slechte wijn, slechte salades , vis zag er niet uit, leek kip nuggets, vreemd dat jullie hier zo lyrisch over zijn Maspalomas mooi strand en winkel gebied, de jumbo gezellig voor een drankje Top tijd gehad
    5. Door:
      Marc & Carin
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Fijn hotel met vriendelijk personeel,super mooie tuin,avond eten vonden wij iets minder maar al met al een fijn verblijf gehad en is voor herhaling vatbaar.
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fantastisch hotel. Aardig medewerkers. Altijd bereid je te helpen. Een aanrader.
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel en de kamers zijn mooi. De eetzaal is niet logisch ingedeeld waardoor iedereen door elkaar loopt en het een beetje chaotisch wordt. Zeker genoten van de vakantie!
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ons verblijf was weer prima, zoals we gewent zijn. Daarom komen we ook graag terug in dit hotel. Het animatieteam vind ik alleen minder dan andere keren. Daarentegen waren de dagelijks optredens van de diverse groepen van een hoger niveau dan we tot we tot nu toe gewent waren. Wat betreft het eten: het ontbijt en de lunch uitstekend, daarentegen vond ik het avondeten toch minders dan anders. Maar we vinden dit hotel prima en komen er zeker terug.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Restaurant goed, met name ontbijt erg uitgebreid. Zou prettig zijn dat er iets groter buitenterras zou zijn om te eten. Fijne zwembaden. Goede sportvoorzieningen en apparatuur.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      5,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      De kamers erg gedateerd (appartementen gedeelte) moet nodig gerenoveerd worden. Het eten was matig, veel koud wat in de bakken lag Wifi was uitstekend Voor de hele kleine kinderen (<4 jaar) is het niet ideaal, kinderbadje is koud omdat het in de schaduw ligt. Het kindergedeelte tussen de gekleurde hekjes ligt afgelegen en is verouderd. Je kunt daar niet zitten of liggen en geen drinken krijgen. De 2 zwembaden zijn prima. De animatie is aardig. Locatie: beetje afgelegen maar shuttle service beschikbaar
    14. Door:
      Fam.Daamen
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het verblijf in het hotel was zeer aangenaam, alleen bij volledige bezetting van alle kamers, werd het in de eetzaal een beetje rommelig, maar ook dat went na een paar dagen. Verder werd er genoeg ondernomen om het verblijf van de gasten zo leuk mogelijk te maken. Er was voldoende keus bij de diverse maaltijden en ´s avonds werd er moeite genoeg gedaan om met afwisseling iedere dag entertainment te bieden d.m.v. verschillende animaties en optredens. Wij waren zeer content deze 11 dagen dat wij hier verbleven. Er was een ongedwongen sfeer en het personeel was zeer vriendelijk.
    15. Door:
      Nienke
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Heerlijk genoten tijdens onze vakantie, heerlijke zwembaden en het eten was gewoon prima, voor iedereen wel wat. Cocktails binnen aan de bar waren beter dan die aan de bar buiten. Binnen mixen ze zelf en buiten komt t uit een machine dus wat meer waterig. Op onze kamer werkte de airco niet en het doucheputje stonk (rook het in heel de kamer). Hier hebben we melding van gemaakt. Er zou naar gekeken worden maar of er is niemand komen kijken of het werkte niet want er was geen verbetering. Kamers verder waren schoon en prima. Via Sunweb 2 uitjes geboekt. De sparkle tour en met de afrikat varen. Sparkle tour was erg leuk, afrikat vonden we minder. Druk, volle boot en voor alles extra moest je bijbetalen op de boot zelf.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)