woensdag 20 oktober, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 335 beoordelingen voor Hotel Occidental Margaritas ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,2
    Kamer
    8,1
    Maaltijden
    7,9
    Vakantie algemeen
    8,4
    Overige faciliteiten
    8,3
    Prijs/kwaliteit
    8,2
    Ligging
    7,9
    Schoonmaak
    8,4
    Personeel
    8,4
    Zwembad
    7,8
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      december 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Wij waren er voor de 2de keer dit jaar in dit hotel. De eerste keer Ultra-all-inclusief, wij hadden nooit terug moeten gaan met alleen de all-inclusief. Dan valt alles tergen en je zit alleen te vergelijken met de eerste keer. Dat gezegd hebbende het eten was redelijk, de personeel vriendelijk (op een paar naar). Wij hebben toch een fijne vakantie gehad.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      was goed
    3. Door:
      Ja
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      8,0
      Wij vonden de kamer tegenvallen. Bed was door topper niet comfortabel. Airco werkt niet goed vooral toen het heel heet was. Wij werden een paar keer midden in de nacht wakker onder het zweet door de hitte. Voor de rest waren wij heel tevreden omdat wij ultra all-in hadden. Was de moeite waard. De al la carte eten, de balie bedden, alle verschillende dranken, de vriendelijke staf, fijne wat verouder zwembaden, laat uit-check. Heel plezierig.
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      9,0
      In Corona tijd top organisatie in het hotel, alle nodige voorzieningen om veilig te kunnen verblijven, alleen misschien toch nog wat te veel volk.
    5. Door:
      van Bergen en Henegouwen
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Typisch all in hotel. Handdoekje leggen bij het zwembad om 7:30. Eten weinig gevarieerd en slechte kwaliteit. Veel onvriendelijk personeel. In het restaurant te druk om 1,5 m te waarborgen. Wel voldoende hygiëne handpompjes en mondkapjes verplicht. Blijft toch altijd weer verrassend hoe slecht de hotel etiketten/ normen en waarden van de mens zijn. CrossFit box was geweldig!
    6. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      9,0
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Anders
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      7,0
      Goed hotel lekkere bedden . Goed eten. Aardig personeel . We hebben ons wel vermaakt. Alleen halve wegen de vakantie mocht er niet meer gerookt worden en overal moest je een mondkapje op dat was wel vervelend. Maar het hotel is wel top.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      7,0
      Wij hebben een all inclusive vakantie geboekt in het Hotel Occidental Margaritas. We zijn ontzettend goed ontvangen, personeel was ontzettend vriendelijk en vrolijk. Ook was de interactie naar de gasten in onze beleven erg gemeend met leuke verhalen en tips. Wij waren voornamelijk alleen in het hotel om te ontbijten en voor een late lunch.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,8
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      8,0
      Een geweldige vakantie gehad in Hotel Occidental Margaritas tijdens de Covid-19 periode. Alles was perfect geregeld door het Hotel, waardoor wij als gezin met 5 kinderen een geweldige vakantie hebben gehad. De animatie was super. Jesus Angel,bedankt! Eten was heel goed en voldoende keuze ( vis,vlees, heerlijke spaanse kazen, verse salades enz). Mooie, nette hotelkamers, elke dag voorzien van nieuwe handdoeken en keurig schoongemaakt.
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zwembad
      7,0
      Aanrader ondanks de kansloze Corona maatregelen.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,4
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Zwembad
      7,0
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      4,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      1,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Vakantie algemeen
      5,0
    13. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij zijn erg tevreden over het hotel. De ligging is perfect, de bediening is prima met goed eten.
    14. Door:
      Patrick
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fijn hotel, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik las dat iemand klaagde over het eten en dat is volledig onzin. Met zoveel mensen en all in is het logisch dat er vooruit gekookt wordt middels warmhoud bakken. Wil je dat niet kun je logies nemen en elders a la carte gaan eten. Ik vond het eten heel goed. Er was voor iedereen veel keuze. Ik ben van het gezonde en eet geen vlees. Lunch en diner altijd 3 soorten vis en volop groentes in allerlei gevarieerde bereidingen. Volop brood keuzes en talloze kaas soorten.. Ook volop fruit en toetjes met een enorme keuze. Heerlijk! Mijn mening is dat als je nog durft te klagen over dit eten met zoveel armoede in de wereld mag je jezelf schamen. Schone kamers...wielren fiets mag op de kamer..mooi zwembad en dito tuin. Volop drinken zoals gekoeld water.. slusch puppie zero...cola en fanta (ook zero) en gekoeld tap water (ook in de gym) Kortom super prijs/kwaliteit verhouding.
    15. Door:
      Patrick
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Goed hotel, goede bedden schone kamers. Eten is heerlijk en veel keuze. Ontbijt is door drukte het meest chaotische. Dat kun je voorkomen door om 7:30 te gaan maar dat is wel heel vroeg. Bvn tv op je kamer en redelijk goede wifi op de kamer zijn plus punt. Staf is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Als er iets is en je vraagt ernaar wordt dit direct opgepikt en geregeld. Grootste minpunt is dat er buiten op het terras gerookt mag worden. Dus ik pleit voor een algeheel rookverbod in geheel Occidental Margarita.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)