Bull Dorado Beach & Spa - zomer 2021

    terug

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Bull Dorado Beach & Spa - zomer 2021

    8,3

    Bull Dorado Beach & Spa is de perfecte vakantieadres als je even helemaal wilt ontspannen. ’s Ochtends heerlijk wakker worden in je ruime appartement met een spectaculair uitzicht over de zee. De appartementen liggen centraal, in een vrij levendige omgeving en ook in de buurt van het strand en het centrum. Er zijn voldoende sport- en ontspanningsmogelijkheden, avondentertainment en voor de kids is er een miniclub en speeltuintje. Iedereen zal zich hier uitstekend vermaken. Bovendien verblijf je hier op de bekende all inclusive formule, zodat het je nergens meer aan hoeft te denken.

    Onlangs is het meubilair in de kamers vernieuwd en is het bad in de badkamers vervangen door een douche. Alle kamers hebben nu airconditioning en mini-koelkast. Er staan nieuwe apparaten in de sportzaal en er zijn renovatiewerkzaamheden verricht in de spa. Tevens staan er nieuwe ligbedden bij het zwembad.

    Lees verder

    • Vlak bij zee
    • Centrale ligging
    • Sport- en ontspanningsmogelijkheden
    • Geweldig voor jong en oud
    • All inclusive

    Verzorging

    Je kunt gebruik maken van de Dine around service (vooraf reserveren en op basis van beschikbaarheid):
    Tussen 10:30 - 18:00 uur kun je lunchen (buffet) in deze hotels: Bull Eugenia Victoria & Spa en Bull Escorial & Spa

    Let op! Je mag geen gebruik maken van de andere faciliteiten van de hotels en in juli en augustus is de Dine around service niet mogelijk in Bull Eugenia Victoria & Spa.

    prijzen zien & boeken
    8,3

    Klantwaardering

    gebaseerd op 92 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

    Elseline - 18 maart 2024
    "Een mooi hotel op top locatie. Zwembad is prima,strandje dichtbij. Leuk centrum en kust lijn goed te bewandelen naar bv patalavaca.Enig minpuntje is het handdoek leggen bij het zwembad.En dan vervolgens een halve dag niet komen liggen op die handdoek.hoogst irritant. Animatie is redelijk, locatie animatie valt tegen door de ruimte. Je zit al snel tegen pilaren aan te kijken. Dit geregeld over geslagen helaas daardoor. Eten van het buffet is prima,voor ieder wat wils. De bedden op de slaapkamer m..."Lees verder

    Lees alle ervaringen

    Dit hotel werd geboekt door

    Reizigers alleen
    1,5%
    Stel t/m 30 jaar
    19,5%
    Stel ouder dan 30 jaar
    31,9%
    Gezin met kinderen 0-9 jaar
    11,6%
    Gezin met kinderen 10-16 jaar
    16,5%
    Groepen vrienden
    6,3%
    Overige groepen
    12,7%
    #!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39921


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)