Hotel SBH Costa Calma Beach Resort

    terug
    donderdag 3 december, 8 dagen, 2 personen, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg prijsinformatie
     Toon prijsinformatie

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 27 beoordelingen voor Hotel SBH Costa Calma Beach Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,8
    Kamer
    7,4
    Maaltijden
    7,8
    Vakantie algemeen
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,8
    Prijs/kwaliteit
    7,7
    Ligging
    7,9
    Personeel
    8,2
    1. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      6,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kamers in het hoofdgebouw aan de centrale hal hebben veel geluidsoverlast van de bar en de animatie. Na onze klacht een kamer in het bijgebouw gekregen waar het prima was. Kamers zijn eenvoudig ingericht, maar wel schoon. Eten was prima, goede kwaliteit en ruime keuze. Dessertbuffet elke avond zeer uitgebreid. Ook ontbijt was uitgebreid, lunch wat minder keuze maar wel goed. Tip voor het hotel: zorg dat er ook bij lunch en diner gebruik gemaakt kan worden van de koffie/thee-automaat. Nu alleen fris/wijn/bier/water. Melk was er sowieso niet. Wij waren blij met onze huurauto, want anders kun je weinig ondernemen. Nu waren we vrij om uitstapjes te maken. Animatie was van slecht niveau, dus daar zijn we niet meer naar toe gegaan na de eerste avond.
    2. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een toplocatie van een in zijn totaliteit bekeken prachtig resort. Op onderdelen viel er wel wat aan te merken en zal hier en daar aandacht nodig zijn voor wat betreft onderhoud, vernieuwing en modernisering. We hadden met onze familie van 14 personen 4 appartementen met onder meer een weigerend voordeurslot, een los kozijn, problemen met de safe, een defecte mengkraan, een toilet dat niet doorspoelde en een toilet dat doorliep. Buiten een drietal prachtige en grote zwembassins, maar de terrassen er om heen zijn duidelijk aan onderhoud toe. Door de vele kleine niveauverschillen in de tegelvloeren en ontbrekend voegwerk en kapotte tegels was het soms oppassen geblazen. Prachtig waren het beachvolleybalveld en de mogelijkheden voor strandvoetbal. De jeugd heeft zich er prima vermaakt. Al met al een prachtige en zonnige vakantie gehad op een goed geoutilleerd resort met perfecte verzorging, eten en drinken. Voldaan en met veel goede herinneringen.
    3. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    4. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijk resort waar je echt tot rust kan komen. 15 dagen daar geweest en genoten. Echter daar kan resort niets aan doen. Maar vorig jaar kon je op strand buiten resort nog bedjes huren. Dat was er helaas niet meer. En het ontbreken van boulevard etc in de omgeving das ook een minpunt want savonds stukje wandelen en winkeltjes en terrasjes misten we toch wel.
    5. Door:
      anoniem
      Periode:
      november 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Uitstekend hotel op een mooie locatie aan het strand
    6. Door:
      mr surfacer
      Periode:
      oktober 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,2
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zwembad
      10,0
      super vakantie gehad in dit hotel. Wij vonden het in het echt nog mooier dan op de foto`s van sunweb. Er zijn verschillende plateaus met tegels of zand waar ruim voldoende ligbedden met parasols staan. Je kan zelf een kussen pakken voor op de ligstoel. Je hoeft niet je handdoek neer te leggen om een stoel te reserveren want er zijn stoelen genoeg. Het uitzicht is prachtig!! mooie palmbomen en een eigen baaitje waar ook ligbedden staan. De animatie was ook erg leuk en gericht op alle leeftijden (darts, sjoelen, ping pong, waterpolo, aqua gym, boogschieten, schieten, pilates, yoga, volleybal, jeu de boules en diverse spelletjes). `s avonds leuke en diverse shows. het eten was overvloedig, gevarieerd en erg lekker. Genoeg plaatsen in de 2 eetzalen. Elke ochtend verse fruitshakes. Je mag ook 3 keer in een nabijgelegen hotel eten, Tapas, Aziatisch en Mexicaans. Echter, dit moet je echt snel reserveren anders is het vol. De kamer war ruim, praktisch,netjes en schoon, Echter, de bedbank lag niet echt lekker. Ander minpunt was dat het terras `s avonds vol zat met rokers waardoor wij eigenlijk altijd binnen zaten. helaas was er geen apart (niet)rokers gedeelte. Een gezellige boulevard of centrum heeft Costa Calma niet, maar wij bleven bijna de hele tijd bij het hotel omdat het super leuk was
    7. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi en goed hotel, goed gelegen, vlak aan het strand. Het hotel echt goed, erg schoon. Het eten is een beetje hetzelfde maar iedere dag een verrassing. Toch wel een nadeel dat zijn de bedden en de kussens die zijn gewoon aan vervanging toe. Hebben een fijne vakantie gehad.
    8. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super hotel. Zeer vriendelijk personeel. Veel verschillende keuzes eten en drinken. 3 grote zwembaden en je loopt ook zo de zee in. Animatie was de hele dag bezig waren ook zeer vriendelijk deden enorm de best.
    9. Door:
      anoniem
      Periode:
      september 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Opzich een fijne vakantie gehad. Hotel is wel toe aan renovatie, kamers en dus ook de bedden zijn erg verouderd,kamers ook gehorig en tegeltjes bij zwembad zijn toe aan vervanging. Receptie spreekt slecht engels. Begin september geweest maar het leek nog wel hoogseizoen. Veel duitsers en engelse die zich niet konden gedragen. Weinig nederlanders. Eten niet heel gevarieerd en een paar keer slechte kwaliteit (rauwe friet, rups in de sla, kip niet gaar) eenmaal gehad dat bij terugkomst s avonds onze hotelkamerdeur wijd openstond, gelukkig niks kwijt maar receptie reageerde er erg laks op, kluisje is dus aan te raden. Afrikaanse markt veel nepartikelen, viel tegen. De bus naar Jandia is dan wel weer erg leuk. Dagje een auto gehuurd en naar corralejo gereden, leuk stadje! Costa calma kent eigenlijk nauwelijks winkels en geen boulevard.. vonden wij jammer! Hotel ligt aan een hellende weg! Ook geen beveiliging etc in het hotel terwijl er bij de bar een keer een knokpartij was. Animatie wel erg leuk! Reisleiding was ook prima! We hebben ons vermaakt maar een 2e x costa calma beach resort zit er niet in. Jammer!
    10. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,4
      Kamer
      4,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Schoonmaak
      4,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Zwembad
      8,0
      Op het eerste gezicht zag het er prima uit. Kamer was redelijk schoon, muffe lucht maar vooral jammer dat we regelmatig last hadden van kakkerlakken op de kamer. Niet fijn dat voor je je bed uitstapt eerst op kakkerlakken jacht moet. Hele hotel is wel echt toe aan een opknapbeurt. Het is wat oud maar wel schoon. Eten was elke dag grotendeels het zelfde en begon ons tegen te staan. Middag en avond was gelijk aan elkaar en zat tussen de dagen door eigenlijk geen variatie in. Regelmatig buiten de deur wezen eten. Personeel was zeer vriendelijk niks op aan te merken. Als we opnieuw zouden kiezen was dit hotel het zeker niet waard.
    11. Door:
      anoniem
      Periode:
      augustus 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,2
      Kamer
      10,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zwembad
      9,0
      Waren met onze dochter en kleinkinderen 10 dagen Top hotel. waren voor de 1e keer. Hebben genoten van het heerlekijke weer en resort. Vriendelijk personeel en receptie. Komen zeker nog een keer terug. Dit is 1 van onze top hotels geworden.
    12. Door:
      anoniem
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goed Hotel met zeer vriendelijk personeel en goed eten.
    13. Door:
      Ingrid uit Apeldoorn
      Periode:
      juni 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Top resort zou morgen zo weer gaan, het enige minpunt als je het al een minpunt mag noemen, is dat de kaart om je kamerdeur te openen soms niet werkte en je hem opnieuw moest laten activeren bij de receptie. Is ons in de 8 dagen dat wij er waren 2 x overkomen.
    14. Door:
      anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      3,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      1,0
      Zwembad
      10,0
      Fijn hotel, goed eten, maar helaas zeer verouderde kamers met waterschade en enorm slechte bedden.
    15. Door:
      anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Voor de 5e keer in dit hotel. Altijd in januari of februari. Ligging van het hotel is prima. Direct aan strand. Wel veel keien op de rand vh strand en water. Best lastig. Service vh hotel is goed. Ik had om een kamer (qua ligging) verzocht, en ook toegewezen gekregen. Prima. Kamer is sfeervol en voldoende ingericht. Het eten wordt helaas met het jaar minder goed (`slecht` is overdreven)! Zeer eentonig. Vooral de salades. Tonijn, sardientjes -om zelf je salade samen te stellen- hebben wij al de 14 dagen niet gezien. Ook maar één keer gerookte zalm. In voorgaande jaren was het eten zogezegd stukken beter. Ook altijd dezelfde vlees -en vissoorten. Eten is ook nooit echt warm. Het beleid is er op gericht dat mensen (m.n. mannen) bij het diner een lange broek dienen te dragen. Ik ben het daarmee eens. Zeer velen stappen `gewoon` met een korte broek binnen. Ook de chef die bij binnenkomst de gasten groet zegt er niets van! Kan echt niet. Zeer onsmakelijk al die lui met korte broek en een hemd zonder mouwen. Onsmakelijk. Dit jaar ook veel gasten met leerplichtige kinderen. Begrijp dat niet. Kinderen van 5 tm 14 jaar die geen schoolvakantie hebben zie je volop. Kortom, voor ons voorlopig GEEN SBH meer. Helaas. Dan geef ik liever wat meer geld uit. Dat het eten dan beter en gevarieerder is. En zeker een hotel ONLY ADULTS.


    Uw reisgezelschap

    Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

    Volwassenen (vanaf 17 jaar)
    Kinderen (2 t/m 16 jaar)
    Baby's (tot 2 jaar)